- Konu Sahibi Mavikelebek0134
-
merhaba canım , sende mi Semra Hocaya gittin... :)) bana semra hanım eski hsg ye bakarak, histeroskopi olmanınz biraz gereksiz olmuş, rahim ağzında darlık var ama bu hamile kalmaya engel değil, en kötü senaryo normal doğum zor olurdu dedi... ve rahim yapımı çok beğendi ve zengin bir yumurta rezerven var dedi... eşimin sayı ve hız çok iyi ama morfoloji %1 ... ama buna rağmen kısmet olmadı ilk deneme malesef negatif... sende ne zaman başlıcaksın tüp bebeğe cnm ?Merhaba arkadaşlar, bende sıcağı sıcağına yazayım dedim. Mustafa Bey de histeroskopi olduktan sonra gebelik olmayınca aşılamaya yönelmiştik ki eşimin değerlerinin bayağı düştüğünü gördük bu nedenle Semra Kahraman ile görüştüm ve tüp bebek yapmalısınız dedi. Bunun üzerine tekrar rahim filmi çekildi ve henüz Semra Hanım a gösteremesemde benim bile gözle görebileceğim şekilde bir düzelme söz konusu rahim alanını açmış ve polip görünümlü yer yer kalınlaşmalar vardı onlarda temizlenmiş. Çok mutlu oldum ve şüphelerimi giderebildim ama dediğim gibi Semra Hanım görmedi henüz. Semra Hanım da bana histeroskopi önerecekti ama kalınlaşmalar için muhtemelen alan yeterli dedi, bundan önceki doktorumda alan yeterli demişti. Tüm yorumlara katılıyorum S sinkar , Z -zerafsan . Ama dediğim gibi gözle görülür bir değişiklik olduğu için benim şüphelerim biraz olsun gitti.
Cesaretim olursa hemen :) benim amh 11 çıktı canım yaa, benimde rezervim gereğinden çok. hatta annem 50 yaşında olmasına rağmen menapoza giremedi :) gerçi adetlerim 28-32 gün arası mutlaka düzenli bir şekilde olur. Bugüne kadar pco görüntüsü var sadece, etkileri yok deniyordu ama amh bayağı yüksekmiş. Böyle olunca genetik testlerimi de yaptırmamı ve amh testini yenilememi istedi. Ohss filan bayağı korkutuyor beni, en düşük dozdan başlayacağız dedi hatta max 125 filan dedi sanırım. Tam anlamadım gerçi. Ben Umut Bey e göründüm önce. Bayağı memnun kaldım. İnşallah 2. denemen olumlu sonuçlanır canım önemli olan ilk 3 denemeymiş zaten :)merhaba canım , sende mi Semra Hocaya gittin... :)) bana semra hanım eski hsg ye bakarak, histeroskopi olmanınz biraz gereksiz olmuş, rahim ağzında darlık var ama bu hamile kalmaya engel değil, en kötü senaryo normal doğum zor olurdu dedi... ve rahim yapımı çok beğendi ve zengin bir yumurta rezerven var dedi... eşimin sayı ve hız çok iyi ama morfoloji %1 ... ama buna rağmen kısmet olmadı ilk deneme malesef negatif... sende ne zaman başlıcaksın tüp bebeğe cnm ?
benım doktorum gönül hanım memmunum kendisindenCesaretim olursa hemen :) benim amh 11 çıktı canım yaa, benimde rezervim gereğinden çok. hatta annem 50 yaşında olmasına rağmen menapoza giremedi :) gerçi adetlerim 28-32 gün arası mutlaka düzenli bir şekilde olur. Bugüne kadar pco görüntüsü var sadece, etkileri yok deniyordu ama amh bayağı yüksekmiş. Böyle olunca genetik testlerimi de yaptırmamı ve amh testini yenilememi istedi. Ohss filan bayağı korkutuyor beni, en düşük dozdan başlayacağız dedi hatta max 125 filan dedi sanırım. Tam anlamadım gerçi. Ben Umut Bey e göründüm önce. Bayağı memnun kaldım. İnşallah 2. denemen olumlu sonuçlanır canım önemli olan ilk 3 denemeymiş zaten :)
Bana kesin dondurulmuş dediler zaten. Ben 1 kere muayene oldum o da Umut Bey di. O yüzden doktorlar hakkında bilgim yok. Olmazsa bidahakine Gönül Hanım dan alayım randevuyu. Umut Bey bizim için çok umutlu konuştu ama ben kaptırmak istemiyorum kendimi. Ben amh ı başka bir özel hastanede yaptırdım. Semra Hanım memorial de tekrarlayalım dedi. Birde amh yüksek olunca genetik de istedi. İkisi yaklaşık 700 tl tutuyor zaten daha başlamadan :/ şimdi sıra onlarda yaptıracağımbenım doktorum gönül hanım memmunum kendisinden
ama oranın semra hanımdan sonra en iyi doktoru bence emre bey çok tatlı, sempatik bir doktor yumurta toplamayı emre bey yapmıştı
umut beye de 1 defa muane oldum o kadar ...
benım amh 5,67 çıktı ve gönül hanım hafif pko dedi benım adetlerımde düzenlıdır 29 günde bir olurum... sen amh'nı memorilde yaptırdın değil mı? evet cnm senın bayağı yüksek ama hiç korkma dozunu ona göre ayarlıyacaklar ve muhtemelen dondurulmuş transfer olacaksın.... bu ay yada şubat ayında başla bence çünkü transferın hemen olmıyacak... ben temmuzda başladım, eylülde transfer oldum ... Semra hnaım da öyle dedi ilk deneme de zaten %50-55 ihtimal veriyoruz ama ilk 3 denemede senın gibi genç vakaların %90 hamile kalıyor dedi... inş dediği gibi olur :))
cnm genetiği devlettede yaptırabılırsın bende memorilde yaptırdım ama pişman oldum devlette yapıyor ama sonucu birkaç ayda çıkıyor... Ben trambofoli panelı labaratuvar ve genetik bölümünü memorilde yaptırdım 600 tl para ödedim... yane senden istenilen bu testler.... ben devlette eşim ve kendim için ayrıntılı kromozom testidi yaptırdım şükür oda temiz çıktı... Kanuni sultan süleyman devlet hastanesi genetik bölümüne randevu al , infertilite teşhisi koyup yapılması gereken tüm testleri tek kuruş almadan yapıyorlar... Ama dediğim gibi sonuç 2 ayda çıkıyor... memoril de birkaç hafta sonra çıkıyor...Bana kesin dondurulmuş dediler zaten. Ben 1 kere muayene oldum o da Umut Bey di. O yüzden doktorlar hakkında bilgim yok. Olmazsa bidahakine Gönül Hanım dan alayım randevuyu. Umut Bey bizim için çok umutlu konuştu ama ben kaptırmak istemiyorum kendimi. Ben amh ı başka bir özel hastanede yaptırdım. Semra Hanım memorial de tekrarlayalım dedi. Birde amh yüksek olunca genetik de istedi. İkisi yaklaşık 700 tl tutuyor zaten daha başlamadan :/ şimdi sıra onlarda yaptıracağım
Süpermiş. Keşke 2 ay önce haberim olsaydı :/ senin temiz çıkmasına çok sevindim aslında en önemlisi genetik testler. Benim eşimde yaptırmadı bende. şimdi gidersem tedavisi 5-6 ayı bulur değil mi?cnm genetiği devlettede yaptırabılırsın bende memorilde yaptırdım ama pişman oldum devlette yapıyor ama sonucu birkaç ayda çıkıyor... Ben trambofoli panelı labaratuvar ve genetik bölümünü memorilde yaptırdım 600 tl para ödedim... yane senden istenilen bu testler.... ben devlette eşim ve kendim için ayrıntılı kromozom testidi yaptırdım şükür oda temiz çıktı... Kanuni sultan süleyman devlet hastanesi genetik bölümüne randevu al , infertilite teşhisi koyup yapılması gereken tüm testleri tek kuruş almadan yapıyorlar... Ama dediğim gibi sonuç 2 ayda çıkıyor... memoril de birkaç hafta sonra çıkıyor...
Aslında benim de ikinci tercihim Bahçeci. İlk tedavide sonuç aldınız mı? Sorununuz neydi? Bizde sperm sayısı hareket ve morfoloji az maalesef...Ben mustafa bahceci,mustafa acet ve bulent tiras arasinda kalmistim 2016 yilinda bulent tiras arkadasimin yasadiklarinda dolayi gitmedim acet ise surekli kendini ovmesi ve doktor kimligiyle surekli dedikodu yapmasi beni uzaklastirdi bahceci klinigine karar verdim sukur ki secmisim simdi 8 haftalik hamileyim sukur ben elinden geleni yaptiklarina eminim insallah herkes bebegine kavusur
Bahcecide ilk tedavimden sonucum olunlu oldu sukur bana cocugun olmaz dediler 5 tane 1. Kalite 5. Gun embiryom oldu sukur 2 si transfer edildi 2 si tuttu ama bir kesemiz ilerlemedi suan tek gebelikle devam ediyorum 3 embiryoyu ddondurttuk ben hic pisman olmadim iletisim konusuda cok onemli ve sorun ysamadim ben dr umla baska drun yaptiklarini anlattigimda bile olumlu yaklasti asla meslektasini kotulemedi mustafa acet surekli insanlari kotuleyip dedikodu yaptigi icin bana cok itici geliyorAslında benim de ikinci tercihim Bahçeci. İlk tedavide sonuç aldınız mı? Sorununuz neydi? Bizde sperm sayısı hareket ve morfoloji az maalesef...
Anladım canım çok sevindim senin adına bizde erkek değerleri kötü olduğu için laboratuvar in önemi artıyor bundan dolayı sanırım memorial i tercih ederim. Mustafa Acet i ise düşünmüyorum çünkü inanılmaz yoğun aklımdakileri hiç soramadım ona. Histeroskopi neysede tüp bebek tedavisinde istediğim cevapları alabilmeliyim diye düşünüyorum.Bahcecide ilk tedavimden sonucum olunlu oldu sukur bana cocugun olmaz dediler 5 tane 1. Kalite 5. Gun embiryom oldu sukur 2 si transfer edildi 2 si tuttu ama bir kesemiz ilerlemedi suan tek gebelikle devam ediyorum 3 embiryoyu ddondurttuk ben hic pisman olmadim iletisim konusuda cok onemli ve sorun ysamadim ben dr umla baska drun yaptiklarini anlattigimda bile olumlu yaklasti asla meslektasini kotulemedi mustafa acet surekli insanlari kotuleyip dedikodu yaptigi icin bana cok itici geliyor
cnm hemen kanuniden bir randevu alın büyük ihtimalle birkaç hafta içeresinde randevu verirler . Durumunuzu anlatın genetik testi , kan pıhıtlaşma testi, kromozom testi istediğinizi söyleyin onlar gereken testleri yapıyorlar sonuç 2 ay sonra çıkıyor o sırada da tedavine başlayabılırsın zaten dondurulmuş transfer olacaksın birbuçuk ay beklemek zorundasın bu şekılde biraz daha fazla beklıyeceksın sonuçların çıkarsada hemen transfer olursunSüpermiş. Keşke 2 ay önce haberim olsaydı :/ senin temiz çıkmasına çok sevindim aslında en önemlisi genetik testler. Benim eşimde yaptırmadı bende. şimdi gidersem tedavisi 5-6 ayı bulur değil mi?
cnm hemen kanuniden bir randevu alın büyük ihtimalle birkaç hafta içeresinde randevu verirler . Durumunuzu anlatın genetik testi , kan pıhıtlaşma testi, kromozom testi istediğinizi söyleyin onlar gereken testleri yapıyorlar sonuç 2 ay sonra çıkıyor o sırada da tedavine başlayabılırsın zaten dondurulmuş transfer olacaksın birbuçuk ay beklemek zorundasın bu şekılde biraz daha fazla beklıyeceksın sonuçların çıkarsada hemen transfer olursun
anladım cnm inş hayırlısı olur ulun hocada çok iyi bir doktor... ilk defa mı tüp deneyecekler?Canim meraba yazini gorunce bende yazayim dedim. Gorumcem 2 ay once esiyle testlerini verdi kanunide. Bu hafta sonuçları alacaklar. Sanirim tup bebek icin dr ulun uluğ'a gidecekmiş. Simdi yeni regl olmuş. Bi dahaki reglinde testleriyle gidecek
Hayir canım. İki başarısız transferi var 1inde de yumurta döllenmedi malesef. 4. Sayılacakanladım cnm inş hayırlısı olur ulun hocada çok iyi bir doktor... ilk defa mı tüp deneyecekler?
ayyy hadi bakalım inş eşinde bir sıkıntı var mı? birde labaratuvar çok önemlı tüp bebekte ... hatta bence doktordan bile önemlı tekrar döllenmeme olasılığı olabılır çünkü... Rabbim inş nasip eder...Hayir canım. İki başarısız transferi var 1inde de yumurta döllenmedi malesef. 4. Sayılacak
Bu arada bahcecinin labaratuari cok iyi emin olun benim 2 defa toplamada kaliteli yumurtam olmamisti bu arda erkek infertilesi icinde hasta cok istersen iyice arastirAnladım canım çok sevindim senin adına bizde erkek değerleri kötü olduğu için laboratuvar in önemi artıyor bundan dolayı sanırım memorial i tercih ederim. Mustafa Acet i ise düşünmüyorum çünkü inanılmaz yoğun aklımdakileri hiç soramadım ona. Histeroskopi neysede tüp bebek tedavisinde istediğim cevapları alabilmeliyim diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?