Acetto klinik - Dr. Mustafa ACET

İnşallah. Bu zamana kadar eşinde sikinti ypktu. Ama yumurta rezervinde sikinti var malesef. Allah yuzunuze gulsun insallah hep duâlarimdasiniz

Hemen araştıracağım. Teşekkürler ☺

Bu konu yine aktif olmuş bende buraya yazmıştım kimsenin avukatı değilim kimseyle de zıtlaşmak için yazmıyorum mustafa hocanın hastasıyım kendisinden gayet memnunum bir histeroskopi ve ilk tüp denememde ikizlerime hamileyim 6 ayı bitirdik takiplerimi de kendisi yapıyor sorularıma cvp da alıyorum. Ayrıca memnun olmayan kişilerin doktoru takip etmesini de anlamadım gitti

Selam canım S sinkar . Ben medipolde günseli Özdemir de başladım. Ancak Günseli hoca yumurtalarımı topladıktan sonra memoriele geçti. Ohss riski nedeniyle yumurtalarimi dondurmustuk. Bende Ayşe karahasanoglu ile devam ediyordum ancak Ayşe hoca benden yeniden rahim filmi istedi. Daha önce Acet histereskopi yaptığı için yapisikliklar oluşmuş olabilir dedi. Dediği gibide oldu. Rahim ağzından ufak yapisiklkılar varmış. Tekrar histereskopi yapıcam dedi bizde tedirgin olduk. Memorielden Günseli hoca ve Semra kahramana randevu aldık. Her ikisi de gerek yok dediler katater girişi yaptılar rahat giriyor bunlar etkilemez dediler. Ama yumurtalarım medipolde olduğu için Ayşe hocada devam etmek zorundayim çünkü odemeyide baştan aldılar. Şimdide devlette bu kramozom genetik bir sürü test önermişti Günseli hoca onları da yaptır daha garanti olsun dedi. Bezmialemde yaptırdık ama 2 ayı bulacakmiş sonuçlar. Anlayacağın hep bisiler çıktı sonu hayr olsun da inşallah. Senin içinde üzüldüm inşallah bu sefer güzel sonuçları alirsinn canım. Doktorlar tutmaması için herhangi bir neden söyledimı?

yok canım hersey çok iyiydi embriyo kalitesi çok iyidi... 11 tane embriyomun hepsi 1. kalite idi... Ama transfer olmadan önce embriyolog açıklama yapmıştı sizin gibi herşeyi iyi olan çiftlerde bile ilk transferde tutma olasılıgı %55, 3 denemede tutma olasılığı %90 üzeri ... Semra Hanım da söyledi ilk transferde tutmaması başarısızlık değil daha geride birçok embriyo var birisinden birisi tutar dedi inş dediği gibi olur... Benım bat 15 ocak ikinci denemeye başlıyacagım inş..

Anladım canım S sinkar bu sefer inşallah olucaktir olumlu düşün sürekli pozitife telkin et kendini bol dua et bol istigfar cek Rabbim isteyin vereyim diyor birgün bizede verecek inşallah benimde 22 yumurtadan 5 tanesi kaldı sadece donduruldu. Nasip bu işler tabi olacağı varsa tek yumurta ile de olur inşallah

Merhaba arkadaşlar hâlâ burayı takip eden var mı bilmiyorum ama sizlere bir sorum olacaktı. 18 ve 8haftalik gebelik kaybım var en son Hsg çekildim. Doktorum bir problem yok dedi. Arkuat uterusmus rahim şeklim ama işlem gerekmiyor dedi. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine hsg fotolarını mustafa Bey e de gönderdim. (Acet ) ciddi sıkıntı var demiş mesajıma sorduğum halde başka cevap yazmadı adres gönderdi.yine başka bir yakınım sayesinde Atatürk Üniversitesinden bir profa gösterdik o da problem yok dedi. Kafam çok karışık. Mustafa Bey hakkında çok iyi yorumlar okudum bugün ama neden doktorlar bu kadar zıt konuştu?

Istanbulda yaşamiyorum ve okuduğum kadariyla ciddi masraf Alla yardimcimız olsun hepimizin.amin
Cnm merhaba bende mustafa hoca da histeroskopi oldum o zmn medipoldeydi. Bana 4 ay bekle hamile kalırsın dedi. Ama 1sene bekledim gebelik olmadı. Ben de şişli memorial semra kahramana gittim, rahim yolunda darlık var ama bu gebe kalmaya engel bir durum değil dedi, hsg yi inceledi hersey gayet iyi görünüyor dedi yane bir bakıma histeroskopi olmama gerek yokmuş. Ama senin durumunu bilemem ben hiç gebe kalamadığım için düşük daha farklı incelenmesi gerekiyor. Düştüklerin %70 genetik. Bebeklerinize ve size genetik test yapıldı mı?

Genetik pıhtılaşma vs bütün tahliller yapıldı.problem yok şükür. Doktor yeni gebelik için beklemeyin dedi ama gebelik Öncesi tedavi vs ne gerekiyorsa olmak istiyorum. Mustafa beyin yorumuna çok sasirdim. Ciddi sıkıntı var demiş. Diğer taraftan iki güvendiğim doktor problem yok dedi. Durduk yere de operasyon gecirmek istemiyorum üstten biraz basık rahimim onu mu sıkıntı yaptı anlayamadım?

Genetik pıhtılaşma vs bütün tahliller yapıldı.problem yok şükür. Doktor yeni gebelik için beklemeyin dedi ama gebelik Öncesi tedavi vs ne gerekiyorsa olmak istiyorum. Mustafa beyin yorumuna çok sasirdim. Ciddi sıkıntı var demiş. Diğer taraftan iki güvendiğim doktor problem yok dedi. Durduk yere de operasyon gecirmek istemiyorumüstten biraz basık rahimim onu mu sıkıntı yaptı anlayamadım?

İlk bebeğim sağlıklı idi düşük sebebi belli değil. İkincisi kalp atışları durdu çok küçüktü. Sizin sebepsiz interfilite mi arkadaşım?

İlk bebeğim sağlıklı idi düşük sebebi belli değil. İkincisi kalp atışları durdu çok küçüktü. Sizin sebepsiz interfilite mi arkadaşım?
Ewt cnm sebebsiz infertilite sizi anlıyorum tedbirli olmak istiyorsun. Ama tesadüfle olabilir benim görümcem de sebebsiz yere 2 düşük yaşadı ama daha sonra sağlıklı bir sekılde hamile kalıp 2 tane çocuk doğurdu. Ben gereksiz yere oldum ama sana birsey diyemem vebal alamam belkı sana gerçekten gerek vardır.

Sağolasın Allah razi olsun arkadaşım. Rabbim tez zamanda sağlıklı salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah.gönlü yüreği yaralı cümle isteyenlere... amin

Sağolasın Allah razi olsun arkadaşım. Rabbim tez zamanda sağlıklı salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah.gönlü yüreği yaralı cümle isteyenlere... amin

Canım bence Mustafa hocaya gitmeden Semra kahramana git derim. Onun hocasıydi. Eğer Semra hocada gerek var derse karar ver derim nacizane

Cnm salı günü transfer oldum ama çok kötüyüm boğazım şiş ve ateşim var bu bünyede nasıl tutunacak yavrucak ilaçta içmiyorum 8 Şubat test tarihim

Canım hiç öyle düşünme Rabbim isterse tutunacak neden tutunmasin önemli olan pozitif olmak rahat olmaya çalış ve beynine olmucak emrini gönderme. Herşey çok güzel olucak ve ben anne olucam bunu hakediyorum diye telkin ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…