Acetto klinik - Dr. Mustafa ACET

hayır cnm adetlıyken gitmene gerek yok farketmez yane amh'a muhakkak baktır yaşın kaç bılmıyorum ama bazı yaşı genç arkadaşların amh düşük çıkıyor yane bu yumurta rezervenın azaldığına işaret, tedavilerini ona göre ayarlıyorlar .Zeynep kamılde hormon testini ve eşinin testlerını isteyebılırsın ... Bu arada memoriala muane olmadan önce son 6 ay içinde tsh, serbest t4, prolaktın ,kan grubu ve tam kan sayımını falan istiyorlar sen zaten randevu alırsan sana mesaj atıyorlar hangi test lazım diye sağlım ocagında yada devlet hastanesınde kolayca halledebılırsın

Bunları devlette yaptırıp öyle de götürebilir yani

Ne demek cnm Rabbim hepimizden razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım sen en son ne zaman gittin bu hastaneye..on görüşme diye randevu alıp hemen muayene mi ediyorlar..eşim pek inanmıyorda ücretsiz muayene etmezler dio hele de testleri devlette yaptırıp götürmek falan inanmıyor yani

Cnm ben 10 mayısta gittim daha yeni yane inanması güç ama gerçek :)) istersen şişli memorial sayfasına git sor cnm orda da birçok kişi ücretsiz muayene oldu :))

Merabalar arkadaşlar. Mustafa hoca ile şu an tedavisini planlayan var mı? Vital plazadaki kliniğe ilk kez gittim. Medipol ile kıyaslama yaparsak ücretler epey artmış. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Merabalar arkadaşlar. Mustafa hoca ile şu an tedavisini planlayan var mı? Vital plazadaki kliniğe ilk kez gittim. Medipol ile kıyaslama yaparsak ücretler epey artmış. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ben gecen sene histeroskopi oldum hamile kalmayınca tüp bebeğe başladım. Şişli memorial de tedavi görüyorum. Daha içime sindi bu merkez

Yüce Allahım işini bilir.yavaş yavaş insanlar onu tanımaya başladı....fiyatlardan çok herkesi potansiyel histereskopi hastası olarak görmesinden dolayı...1.,2.,3. yok 4. histereskopi isteği...Allahtan bu internet var.yoksa sömürünün sonu gelmez diye düşünüyorum.Allah hepimizin ayrdımcısı olsun

Her hastasına benzer şeyler söylüyor demek ki. Bana da tüp de yapsan olmaz dedi. Ne için karalayalım ki karımız ne?
Her giden hastanın mı şekli bozuk rahimi ters?
Şunu dese tüp bebek öncesi gerekli başarı şansı artıyor amenna... ama adama göre herkesin rahimi bozuk

Mustafabey hakkında cok fazla olumlu yorum var. Cok cok saskınım cunku kendısıne fıkır almak için gıttıgımde hsg fılmims bakıo çok kötü hıstereskopi olmazsa olmaz dedı. Ben sok oldum kdndı doktorum gerek olmadıgını soylemıştı. Nedenıni sordum ultrasnda bırseymı gordunuz yada herkes cok temız derken sız bu kadar kötu ne gordunuz dedıgımde; bunu işlem sırasında daha ıyı anlayacagını soyledı. Bu acıklamayı bır hekıme yakıştıramadıgımı kesınlıkle kendısıne muayene oldugum için pişman oldugumu soyledım cıktım.
Bırkac yere danıstım yınegerek yok dedıler. Evet sorun olmasada yapılanılıyor ama bu nedr ya. Lütfen arastırmadan ınanmayın boyle ınsanlara. Umutlarıyla oynuyorlar ınsanların.

Ben de burada yazışan birçok kimse gibi önyargılı yaklaştım musatafa hocaya. 5 yıllık serüvenimde gitmedim kendisine. Önce Selman laçinde sonra erkut attar da tüp bebek tedavisi gördüm defalarca. Hele ki Erkut hocaya çapanın prof.u dedim çok güvendim. Ama hepsi hayal kırıklığı. Koyuyor tutmuyor koyuyor tutmuyor.

Hep 1. Kalite embriyo konuyor ama olmuyor. Son kez kendisine gittiğimde erkut hocanın yine yapcaz dedi tamam evet yapalım ama sürekli koyuyoruz tutmuyor bi sebebei olmalı bu iki doktorda hiç altında başka sebebler olabileceğini söylemedi bana. Hatta erkut hoca histereskopi bile yaptı bişey yok dedi. Benim başımdan geçen çok şey oldu kısacası. Sonra Mustafa hocanın yanına gittim histereskopi artı laparoskopi dedi. İki çok yakın arkadaşım histetskopi sonrası hemen hamile kaldılar hocada. Demem o ki ben ameliyat yaptırdım hocaya. Hiç de pişman olmadım. Daha hamile değilim ama düşünülen gibi paacuı bi insan falan değil. Emin olun piyasada bu infertilite işiyle ilgilenen belki de en sağlam adam. Önceki ve sonraki rahim filmine bakınca anladık eşimle yeniden rahim yapmış hocam bana.

Ayrıca o kadar insanki anlatamam. Çok huzurlu hissediyorum yanında. Abi gibi. Vebal almayın kimseyi karalamayın. Ayrıca gerçekten ihtiyacı olanlara yardımda bulunuyor parada bilginiz olsun. Ben etraf çevreden para toplayıp yaptırdım ameliyatı. Ama gerçek ihtiyaç sahibine ücretsiz de yaptı biliyorum. Rabbim işlerini rast getirsin

Sizde sorun neydi

merhaba bendede rahim anamolisi var.ilk gitriğim doktor proftu kendi muanesine gitmiştim histeroskopi yapıcam falan dedi.Şu an ki doktoruma gelip hsg yi gösterince gerek yok dedi.Ultrasonla rahimime baktı filme göre rahimin daha iyi durumda dedi histereskopiye gerek yok dedi.Adetimle tüp bebek tedavisine başlıycaz sizin yazdıklarınızı okuyunca korktum inşallah herhangi bi sıkıntı olmazda hamile kalabilirim Rabbim hepimize nasip etsin.Bu arada ben doğal yolla kendiliğimden hamile kalmıstım bundan 3 sene önce.Ama ilk gebeligimdi 3.ayında kalp atışı durmuştu.Dogal yolla hamile kalmamdan dolayı mı acaba histereskopiye gerek yok dedi acaba

Ben de acettoya gittim bu ay 3 düsügum var sebebini arastirmak için.. rahim filmimde hafif arkuat uterus yaziyo simdiye kadar gittiğim dr.lar sknti yok diyordu mustafa bey bakti ve cok kötu 10 uzerinden 3 dedi 10 defa daha kalsan düser 4.ayi zor görursun falan dedi şok olduk histeroskopi yapalim ilk seferde düzelmeyebilir ama tüplerin de tikanma riski var diyimce cesaret edemedik bir perinatologa da gittik gösterdik gerek yok rahim hacmi bebegin tutunmasi icin iyi ustten hafif kavis var iceri dogru bebek buyudukce genişler sknti yok dedi kararsiz kaldik simdi napsak bilemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…