- Konu Sahibi Mavikelebek0134
Selam kızlar. Bende musrafa hocanın eski hastalarındanim. Kafası karışık olanlara fikir amaçlı yazıyorum. Önceki sayfalarda da anlatmistim kendi sürecimi ama şunu söyleyebilirim ki herkes kendi kendinin doktoru olucak bu dönemde. Bana da histereskopi yaptı ve ben sonrasinda Mustafa acetle aynı hastane hem medipol hemde memoriel de 3 doktor arkadaşına daha gösterdim filmlerimi. Hatta en son olarak hocasına yani Semra kahramana da gösterme şansım oldu. Hepsı de Mustafa hoca kötü bir doktor değildir ancak bakış açısı farklı o direk rahim üzerinden gidiyor. Her gelen hastaya da histereskopi teşhisi koyamazsınız dediler. Banada 2. Histeteskopisini onermişti yeni yerine gittgimizde biz sonra kabul etmedik. Bana tüple bile çocuğun olmaz dedi. Ben diğer doktorlar güvendim ve şuan tüp bebek sürecindeyim. Yumurtalarım toplandı 2 ay sonra transferim olacak Allah nasip ederse. Tutarsa yazarım burdan sizede. Ben sadece suna karşıyım benim o dönemde o kadar çok moralimi bozduki tüple bile olmaz deyince. Yani muhakkak rahmi gerçekten bozuk olupta çok iyi geldiği hastalar vardır ama bu bence herkesi kapsamıyor o yüzden diyorum herkes kendinin doktoru olucak eğer 2 -3 kere embiyo koyduysaniz tutmadiysa evet gidin diye öneririm ama hiç denemeden ve diğer doktorlarda gerek yok dediği halde kendinizi teslim etmeyin. Çünkü gereksiz histereskopi sonrası yapisikliklar delinmeler bir sürü sıkıntı yaşayanlar var. Ki ben yaşadım yapisiklik olmuş bende. O ameliyattandir demiyorm ama önceki rahim filmim de yapisikliklar yoktu. Ameliyattan sonrakinde küçük sinesiler saptandı. Allah herkese bu sureçte kolaylıklar nasip etsin yoksa Mustafa hoca burda ki kimsenin ne babasının oğlu kayiralim çok şükür Allahtan korkumzda var yalan yanlış bisi soyleyelim