• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acetto klinik - Dr. Mustafa ACET

Bende Mustafa beyi cok arastirdim. Heyecan ve umutla gittim. Muayene etti tetkiklerime bakti. Histeroskopi ve laparoskopi sonrasinda kendiliginden gebe kalirsin dedi. En cok 8 ayda hamilrsin dedi. Ucret konusuna gelince 20 bin istediler. Taksit veya indirim dedim. Yok dediler. Ameliyat gunu 20 bin aliriz dediler. Ve maalesef hayal kirikligiyla geri döndüm. Aimdi baska dr arastiriyorum

Bende Mustafa beyi cok arastirdim. Heyecan ve umutla gittim. Muayene etti tetkiklerime bakti. Histeroskopi ve laparoskopi sonrasinda kendiliginden gebe kalirsin dedi. En cok 8 ayda hamilrsin dedi. Ucret konusuna gelince 20 bin istediler. Taksit veya indirim dedim. Yok dediler. Ameliyat gunu 20 bin aliriz dediler. Ve maalesef hayal kirikligiyla geri döndüm. Aimdi baska dr arastiriyorum

20 binlira nedir ya el insaf tam gideçek oluyorum sonra 3000 liraya medipoldeyken yaptırdığım histereskopiye burada suan 8000 vermek çok koyuyor bide üstüne tüp. Allahım bi kolaylık versin hepimize kendiliginden nasip etsin inşallah

seni çok iyi anlıyorum cnm ben de Mustafa hocada histeroskopi oldum malesef umduğum gibi değil kendisi ... ben 10 mayısta şişli memorial semra kahramana randevu aldım bir araştır istersen aklında bulunsun

seni çok iyi anlıyorum cnm ben de Mustafa hocada histeroskopi oldum malesef umduğum gibi değil kendisi ... ben 10 mayısta şişli memorial semra kahramana randevu aldım bir araştır istersen aklında bulunsun
Bende onumuzdeki hadta icin atakent acibadem turgut aydına randevu almayi dusunuyorum. Mustafa acet bana histeroskopide laparoskopide sart dedi. Simdi bu iki ameliyati iyi yapan ve maddi olarak altindan kalkabilecegimiz bir.doktor.ariyorum. senin sorunun neydi

Bende onumuzdeki hadta icin atakent acibadem turgut aydına randevu almayi dusunuyorum. Mustafa acet bana histeroskopide laparoskopide sart dedi. Simdi bu iki ameliyati iyi yapan ve maddi olarak altindan kalkabilecegimiz bir.doktor.ariyorum. senin sorunun neydi
cnm banada rahim ağzında darlık var dedi başkada sorun yok tu zaten hormon değerlerım ve eşimin değerleri hersey normaldı tüplerde açıktı ... bir umut eylül ayında medipolde histeroskopi oldum marta kadar gebe kalırsın dedı ama malesef bir gelişme yok ... ben tabi medipolde 3.500 yaptırdım şimdi sizden fiyat öğrenince şok oluyorum bu kadar fiyat artışı anormal... ben de semra kahramana gidecegım mayıs ayında, maslak acıbademde bülent tıraş hoca var oda çok iyidir. Sana tavsiyem birde semra kahramana görünmen bir netten araştır istersen olumlu yorumlar var ben gidecegım sana gözlemlerimi yazarım

Semra Kahraman hangi hastanede aceba. Bana maslak cok uzak beylikduzunde oturuyorum ve calisiyorum. Turgut Beyi önerdi bir doktor ama ben Semra Hanimada bakayim bi. Bir an once gitmek istiyorum bir sonraki adet doneminden sonra en azindan olayim ameliyatimi. Maalesef Mustafa Beyi cok istemistim ama 20 bin vereceğiz ardından normal gebwlik olmazsa tup bebek diyecek vs. Vs.

Semra Kahraman hangi hastanede aceba. Bana maslak cok uzak beylikduzunde oturuyorum ve calisiyorum. Turgut Beyi önerdi bir doktor ama ben Semra Hanimada bakayim bi. Bir an once gitmek istiyorum bir sonraki adet doneminden sonra en azindan olayim ameliyatimi. Maalesef Mustafa Beyi cok istemistim ama 20 bin vereceğiz ardından normal gebwlik olmazsa tup bebek diyecek vs. Vs.
cnm bende beylikdüzünde oturuyorum :) ve silivride çalısıyorm :) semra hoca şişli memorial hastanesinde...

6 mayisa aldim ama degistircem cunku o gun calisiyorum
semra hocanın konferansı var 10 mayısta gelıcek diye bılıyorum özellıkle semra hanımı isteseydın bana en erken 10 mayısa verdiler... ilk önce ekipten biri seni muane edicek en son semra hoca ... ekip doktor olarakda gönül hanımı çok metediyorlar... ben ilk önce gönül hanıma sonra da semra hanımı muane olucagım

Mrb kızlar ben yarım rahimim..zeynep kamilde histeroskopi vs bişey yapılmadan asilama oldum tutmadı 2.asilama olmadan başka bi doktora rahim filmimi gösterip histeroskopi olmak istiyorum ama fiyatlar aşırı uçmuş..Mustafa acet te istiyordum ama bilemedim..bana rahimle ilgili uzman ve de fiyati aşmayan bi doktor onerirmisiniz

Mrb kızlar ben yarım rahimim..zeynep kamilde histeroskopi vs bişey yapılmadan asilama oldum tutmadı 2.asilama olmadan başka bi doktora rahim filmimi gösterip histeroskopi olmak istiyorum ama fiyatlar aşırı uçmuş..Mustafa acet te istiyordum ama bilemedim..bana rahimle ilgili uzman ve de fiyati aşmayan bi doktor onerirmisiniz
Şişli memorial semra kahraman cnm 3,500. bir muane ol belki gerek bile duymaz ilk muayene ücretsiz. Ben mustafa acette oldum 3,500 ama şu an mustafa hoca 8.000 yapıyor.

Şişli memorial semra kahraman cnm 3,500. bir muane ol belki gerek bile duymaz ilk muayene ücretsiz. Ben mustafa acette oldum 3,500 ama şu an mustafa hoca 8.000 yapıyor.
Hadi inş canım muayene ücretsiz demişsin telefon numarası falan var mı nasıl randevu almam lazım..fiyatı cazip geldi ama mustafa bey aşar beni ya..netten birkaç doktora atmıştım filmi hepsi olman lazım dedi..bakalım kısmet artık ama olsam iyi olcak galiba

Merhaba arkadaşlar ben Kasım ayından beri Mustafa beye gidiyorum burayı takip ediyordum ama hiç yazmamıştım ben burada yazan arkadaşların karalama yaptığını düşünüyorum. Bana histeroskopi dedi hemen kabul ettim çünkü çok araştırıp örnekleri çok görerek bizzat tanıyarak gittim.bu arada maddi durumum vaaaaaavvv değil yani neyse şöyle bi durum var bir kişi bu doktora geliyorsa problemi var ki geliyor. Problem varsa histeroskopi yapıyor. İkinci histeroskopi gerek olan durumlar olabilir bu da normal başka yerde histeroskopi olan tanıdığım düzelmedi rahim, hamile kaldı ama bebek ters geldi kafa sıkıştığı için bebek dönemedi. Yaşamayadabilirdi. O yüzden dikkatli olmak lazım. Benim hikayem ise şöyle 4 yıllık evliyim eşimde sperm azlığı bende de pko var hiç gebelik olmadı. Şimdi ise histeroskopi den sonra ikinci adetimde klomen e başladık ve puregon kullandım 10 gün kadar ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum şimdi bekleme dönemindeyim. Bu arada histeroskopi den sonra gittiğim hiç bir muayene ve kontrol de ücret istenmedi. Sadece ilaçları ben aldım.ayrıca saatlerce beklemiyorum muayene için. En fazla 10 dk bekliyorum. Herkese de mustafa acet i tavsiye ediyorum.
karalamamı?benden 3. kez histereskopi istemişti.hemde 2. histereskopiden 1 ay sonra......dahada kötüsü,10 kez tüp bebek yaptırsan senin çocugun olmaz demişti.histereskopiyi olman lazım demişti.150 milyar harcarsın paranı sokağa atarsın demişti.çocugun olmaz demişti.medikal park a aynı hafta gittim.bahçelievler e...doktorum inceledi sorun yok,tüp bebek yapabiliriz dedi.mustafa acet bey beni yıkmak için okadar şey söylemişti.1 yıl sonra bana yumurta rezervin düşük hemde demişti.insanı psikolojik olarak yıkmak için elinden geleni ypan biri bana göre.neyse,medikal park ta hemen işlemlere başladım.mustafa acet ile konuşmamın üzerinden daha 1 hafta geçmeden hemde.12 yumurta toplandı,6 sı kaliteli embriyo oldu.2 si transfer edildi,sonuç hamileydim.Allah nasip ederse 2.5 ayım kaldı.bana senin 10 kez denesende tüp bebeği çocugun olmaz diyen,3. histereskopiyi yapmak steyen mustafa acet beyin konuşmalarından 1 ay sonra hamile kaldım.bumudur etik davranış?bumudur hak hukuk?eger okadar büyük laflar ediyorsan Allah var,ezilirsin laflarının altında.Hakkımı helal etmiyorum Mustafa acet Bey e.hem maddi hemde manevi..beni yıktıgı o günleri asla unutmayacağım.herkes dilediğini yapmakta serbest.ama bu asla karalama değil.kimse biizm ababmızın oğlu değil.Allah herkese düzgün hella süt emmiş insanlarla karşılaşmayı nasip etsin

Hadi inş canım muayene ücretsiz demişsin telefon numarası falan var mı nasıl randevu almam lazım..fiyatı cazip geldi ama mustafa bey aşar beni ya..netten birkaç doktora atmıştım filmi hepsi olman lazım dedi..bakalım kısmet artık ama olsam iyi olcak galiba
Cnm şişli memorial diye gir net de bulursun numarasını. Tüp bebek bölümü semra kahramana randevu alacagim de direk bağlarlar seni. Semra Hanım dan başka bir doktor daha görecek seni ekip olarak çalışıyorlar, ben gönül hanıma muayene oldum en sonra semra kahramana muayene oldum. Hadi hayırlısı olsun cnm bir git son kararı yine sen verirsin

Cnm şişli memorial diye gir net de bulursun numarasını. Tüp bebek bölümü semra kahramana randevu alacagim de direk bağlarlar seni. Semra Hanım dan başka bir doktor daha görecek seni ekip olarak çalışıyorlar, ben gönül hanıma muayene oldum en sonra semra kahramana muayene oldum. Hadi hayırlısı olsun cnm bir git son kararı yine sen verirsin
Allah razı olsun canım..2 doktor muayene ediyor demişsin nasıl ücret almıyorlar peki canım yakın zaman da mı gittin sen..bir de normal muayene de sorun olup olmadığını anlarlar mi ki..normal adet doneminde mi gitmek lazım yoksa adetsiz mi..tahlil vs yaparlar mı..çok soru sordum kusura bakma canım hakkını helal et ama ücret konusu telaslandiriyor beni

Allah razı olsun canım..2 doktor muayene ediyor demişsin nasıl ücret almıyorlar peki canım yakın zaman da mı gittin sen..bir de normal muayene de sorun olup olmadığını anlarlar mi ki..normal adet doneminde mi gitmek lazım yoksa adetsiz mi..tahlil vs yaparlar mı..çok soru sordum kusura bakma canım hakkını helal et ama ücret konusu telaslandiriyor beni
Cnm olurmu öyle şey tabi sor. Sen randevu alırken diyeceksin ki tüp bebek için ön görüşme yane muayene olacağım diyeceksin özellikle semra hocayı iste ekip doktoru olarak gönül hanım olsun. Orda sana gereken soruları sorup çok ayrıntılı muayene edecekler. Muayene yaklaşık bir saat sürüyor eğer histeroskopiye gerek varsa sana tüp bebek yapmadan önce histeroskopi isterler. Histeroskopi olursun bir süre beklemeye geçersin eğer kendiliğinden gebe kalamazsan orda açık dosyan olur ve gerekli tedavilere başlarsın. Daha önce senin hormon testin, eşinin sperm analizi ve hsg var ise onları götürürsün. Daha önce amh testi yaptırmadıysan memorial de yaptır cnm yumurta rezerve hakkında bilgi veren önemli test. Birde memorial çok ayrıntılı sperm analizi yapıyor tam 3 sayfa ben bugüne kadar eşimin herseyi normal diye biliyordum ama morfoloji de sıkıntı var yeni öğrendim. Sende bu testleri yaptır orda toplam 240 tl tutuyor zaten. Muayenede ücretsiz olur. Umarım anlatabilmişimdir. Aklına takılan birşey var ise yine sorabilirsin

Cnm olurmu öyle şey tabi sor. Sen randevu alırken diyeceksin ki tüp bebek için ön görüşme yane muayene olacağım diyeceksin özellikle semra hocayı iste ekip doktoru olarak gönül hanım olsun. Orda sana gereken soruları sorup çok ayrıntılı muayene edecekler. Muayene yaklaşık bir saat sürüyor eğer histeroskopiye gerek varsa sana tüp bebek yapmadan önce histeroskopi isterler. Histeroskopi olursun bir süre beklemeye geçersin eğer kendiliğinden gebe kalamazsan orda açık dosyan olur ve gerekli tedavilere başlarsın. Daha önce senin hormon testin, eşinin sperm analizi ve hsg var ise onları götürürsün. Daha önce amh testi yaptırmadıysan memorial de yaptır cnm yumurta rezerve hakkında bilgi veren önemli test. Birde memorial çok ayrıntılı sperm analizi yapıyor tam 3 sayfa ben bugüne kadar eşimin herseyi normal diye biliyordum ama morfoloji de sıkıntı var yeni öğrendim. Sende bu testleri yaptır orda toplam 240 tl tutuyor zaten. Muayenede ücretsiz olur. Umarım anlatabilmişimdir. Aklına takılan birşey var ise yine sorabilirsin
Allah razı olsun canım..elimde o testler var ama zeynep kamilde dosyamda yani elimde değil..orda yaptırsam hormon testi eşimin testi 240 tl ise çok uygunmus gerçekten..adetliyken mi gitmem lazım peki canim bu testler için yada muayene için

Back