karalamamı?benden 3. kez histereskopi istemişti.hemde 2. histereskopiden 1 ay sonra......dahada kötüsü,10 kez
tüp bebek yaptırsan senin çocugun olmaz demişti.histereskopiyi olman lazım demişti.150 milyar harcarsın paranı sokağa atarsın demişti.çocugun olmaz demişti.medikal park a aynı hafta gittim.bahçelievler e...doktorum inceledi sorun yok,tüp bebek yapabiliriz dedi.mustafa acet bey beni yıkmak için okadar şey söylemişti.1 yıl sonra bana yumurta rezervin düşük hemde demişti.insanı psikolojik olarak yıkmak için elinden geleni ypan biri bana göre.neyse,medikal park ta hemen işlemlere başladım.mustafa acet ile konuşmamın üzerinden daha 1 hafta geçmeden hemde.12 yumurta toplandı,6 sı kaliteli embriyo oldu.2 si transfer edildi,sonuç hamileydim.Allah nasip ederse 2.5 ayım kaldı.bana senin 10 kez denesende tüp bebeği çocugun olmaz diyen,3. histereskopiyi yapmak steyen mustafa acet beyin konuşmalarından 1 ay sonra hamile kaldım.bumudur etik davranış?bumudur hak hukuk?eger okadar büyük laflar ediyorsan Allah var,ezilirsin laflarının altında.Hakkımı helal etmiyorum Mustafa acet Bey e.hem maddi hemde manevi..beni yıktıgı o günleri asla unutmayacağım.herkes dilediğini yapmakta serbest.ama bu asla karalama değil.kimse biizm ababmızın oğlu değil.Allah herkese düzgün hella süt emmiş insanlarla karşılaşmayı nasip etsin