• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acetto klinik - Dr. Mustafa ACET

cnm benımde 12 . günüm iki günden beri kahverengi akıntım var bu sabah az birsey pembe leke geldı adet kanaması gibi değil daha az , hiç böyle olmamıştım acaba adet mı olacagım sökülüyormuyum bilmiyorum bat 7 nisan daha var ama neden böyle oldu bilmiyorum... sende durumlar nasıl cnm?

Ay insallah tutunma kanamasidir. 10-12 günlerde hafif kahverengi pembemi akinti tutunma kanamasi oluyormuş. Bende sadece bel agrisi var oda ztn progestan yapıyormuş heralde

merhaba
bende maalesef sizinle aynı konuda muzdaribim. ben geçen yıl mayısta medpoldeyken yaptım histereskopi. ,bu arada yarım rahimliyim. sonra bana ameliyattan sonra rahmin 1 tam rahim kadar oldu dedi. işte 2 ay dinlen tüp bebek yapalım dedi. iki ay dinleneyim derken yaz tatili araya girdi hoca yaz tatiline çıktı sonra Amerika'ya derken benim tedaviye başlamam eylül oldu. neyse şükür başladım tüp bebeğe iki olacak derken benim hikayemden biraz çekinip bir tane koyduk. tuttu şükür ama kalbi oluşmadı kasım 25te kürtaj oldum. Bu arada benim pozitif sonucum 17 ekimde aldık. ama doktor hastaneden ayrıldı yer açması beni randevumu 23 kasıma ancak aldım. ilk muayene içinde gitmedim hiçbir yere kaplatışı ancak duyulur diye ama maalesef kalp atışı yoktu. 9 haftalık olması gereken bebek 6 haftada kalmış. kürtaj yapmak durumunda kaldık. Dond. embriyo transferi yapalım diye 2 ay sonra gittim adetle başladık hormona ama ikinci muayenede yine histereskopi olmam gerektiğini söyledi. ama bütçem ona yeterli değildi izah ettim. Yarım rahimli olunca dikiş yatış falan oluyor ve baya külfetli bi tedavi. ben paramı toparlayıp geleceğimi bildirdim. Benim için fiyat sabitleme gibi bir şey yapar mısınız dedim. Yardımcısı yada finansçısı saadet hanım (1 mart tarihinde oradaydım. ) bu gün fiyatları arttırdık 8750tl dedi ama sizde 7500 yaparız dedi ve ilk adet gününüzde arayın dedi ki ben daha adetimin 10.günündeydim 20 25 gün var yani. Daha iki ay önce 10bine yakın para harcadığımı ve kendimi toplamam için zaman verin dedim. Bu arada Mustafa hocaya tarif edemediğim bir güvenim var bilmiyorum. saadet hanım gün içinde sabitlerlerse diye bilgi için arayacağını söyledi oradan ayrıldık. Ama arayan soran yok. ben paramı oradan buradan toparladım. Ama transfer için param yok nasıl olsa 2 ay dinlen diyecek o ara maaşımı biriktiririm diye düşündüm. neyse ben 6 martta aradım aradım saadet hanımı dedim dönüş yapmadınız ben paramı toparladım 7500 işte bilgi vereyim bana demezmi bugün fiyat değişikliği yaptık artık 8100tl ben ikna etmeye çalıştım ama nafile iyi bir finansçı ikna olmadı. O kadar kötü oldumki tedaviyi bırakma kararı aldım. Ama mustafa hoca bu duruma ne diyecek diye kendisine watsap ve face mesajından başımdna geçen herşeyi anlattım. bana ne derse ona göre hareket edicem yani ama maalesef hala dönüş yapmadı. Mesajlarımı okundu işareti bile yok. borsa gibi bir haftada fiyat arttırmak neymiş. ben anlamadım hadi arttırdı bir benmi fakirim acaba herkes zengin de ben mi yapamıyorum bu işi diye düşünmeye başladım. ve tedaviyi iyi bir doktor bulana kadar ertleeme kararı aldım. şuan dond.embriom medipolde ama ben onları transfer etmeye bile korkuyorum. bana ben transferini yapmam ya tutmaz tutarsa da düşer dedi. gerçekten hayal kırıklığına uğradım yani.
Üzülme arkadaşım. Başka bir dr a git. Benim bir arkadaşıma hidrosalpenks di tek tüpü, bahçeci de histereskopi yapalım önce dediler. Sonra Cerrahpaşa hastanesinde bir dr a gitti. Önce bir ameliyat olmadan şansını dene demiş dr. Tekrar bahçeciye gitti, ben histereskopi olmadan denemek istiyorum demiş ve dr kabul etmiş. Şuanda hamile. Zaten histereskopi bir ton para vereceksin. Bence başka dr a git. Döndürülmüş transferi yaptır

Bende adet oldum canim malesef artık napicam bilmiyorum tüpe gecsem mi diyorum. Bidaha asilama denemem artık 2 kere denemiş oldum başarı şansı yok ztn çok fazla Allah ol demedikçe
cnm ben bir kez denedım bu arada ben pazar akşamı adet oldum yane aşılamanın 11. gününde adet oldum çok erken oldum büyük ihtimalle aşılamanın olduğu gün yumurta zaten çatlamıştı, doktor iyi ayarlıyamadı malesef o yüzden çok üzgünüm ve kızgınım :( ramazandan sonra tüp bebek düşünüyorum büyük ihtimallle acıbadem bülent tıraşa giedecegım... bu arada 2. defa aşılama denesemmı diyorum çok kararsızım :( sen ne zaman tüp düşünüyorsun ve kime yaptıracaksın ?

cnm ben bir kez denedım bu arada ben pazar akşamı adet oldum yane aşılamanın 11. gününde adet oldum çok erken oldum büyük ihtimalle aşılamanın olduğu gün yumurta zaten çatlamıştı, doktor iyi ayarlıyamadı malesef o yüzden çok üzgünüm ve kızgınım :KK43: ramazandan sonra tüp bebek düşünüyorum büyük ihtimallle acıbadem bülent tıraşa giedecegım... bu arada 2. defa aşılama denesemmı diyorum çok kararsızım :KK43: sen ne zaman tüp düşünüyorsun ve kime yaptıracaksın ?

Canım aslında nasip değilmiş olacağı olsa rahimi olmayanlar bile gebe kalıyor. Tabi biz uğraşıp çabalayıp dua edicez. Herkes kolay elde edemiyor bizimde imtihanımız buymuş. Canım bende arastiricam bir iki ay dinlenirim heralde ilaçlar falan bi gitsin vücuttan. Bu arada bi tanıdıgimda acıbademde bi doktora tedavi oluyor tedavi sonrası Bülent tıraşa gidecekti araları samimi olduğu için sormuş. Ama doktor Bülent hoca artık işi reklama döktü ben önermiyorum demiş. Yani maddi anlamda oda çok fazla yorucak Mustafa acet ten pek farklı yok fiyat konusunda gibi geliyor. Belki acıbadem başka bi doktor ya da medipol vs arastircam. S sinkar

Canım aslında nasip değilmiş olacağı olsa rahimi olmayanlar bile gebe kalıyor. Tabi biz uğraşıp çabalayıp dua edicez. Herkes kolay elde edemiyor bizimde imtihanımız buymuş. Canım bende arastiricam bir iki ay dinlenirim heralde ilaçlar falan bi gitsin vücuttan. Bu arada bi tanıdıgimda acıbademde bi doktora tedavi oluyor tedavi sonrası Bülent tıraşa gidecekti araları samimi olduğu için sormuş. Ama doktor Bülent hoca artık işi reklama döktü ben önermiyorum demiş. Yani maddi anlamda oda çok fazla yorucak Mustafa acet ten pek farklı yok fiyat konusunda gibi geliyor. Belki acıbadem başka bi doktor ya da medipol vs arastircam. S sinkar
cnm tüp bebekte isim yaptığın zaman hemen hemen herkes işi reklama döküyor... Aklımda birkaç isim daha var medicalparkta çalışan ulun uluğ birde seval taşdemir var... bahçeci fulyada iyi diyorlar... benım kuzuenım bülent tıraşta tüp bebek yaptırdı çok memmun kaldı ilk tüp bebeği tuttu, tabı 4 sene önceydi şimdi son durum ne bilmiyorum ... bence aklımızdakı ısımlere gidip bir ön görüşme yapıp ona göre karar vermememiz en doğğrusu

kızlar son zamanlarda mustafa hocaya gidip tüp bebek yaptıran var mı acaba? varsa bilgi verebilir mi bize?

Ben gıttım şuan hamıleyım
tüp bebek ile mı hamıle kaldınız? ne zaman yaptırdınız tüp bebeği yeni açılan yerde mi yaptırdınız? ve tüp bebeği ne kadar yapıyor bu arada hayırlı olsun Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin

tüp bebek ile mı hamıle kaldınız? ne zaman yaptırdınız tüp bebeği yeni açılan yerde mi yaptırdınız? ve tüp bebeği ne kadar yapıyor bu arada hayırlı olsun Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin
Amin inşallah sağolun evet yenı açılan yerde yaptırdım tüp bebekle gebe kaldım 3ay önce yaptırdım tüp bebeği 6bın tüp bebek 2bin tl ilaçlar tuttu 400tl muayene ücreti tavsiye ederim

Allah razı olsun inşallah evet bir yıl önce yaptırdım ama pko lu olduğum ıcın olmadı tüp e gectık

Bende 1 yıl önce olmuştum aynı şekilde bende de pko var. Tekrar histeroskopi istemisti benden yeni muaynanede çok fazla geldi histeroskopi fiyatı bide 2.kez güvenemedim hala kararsızım. Ama sizin adıniza çok sevindim

Amin inşallah sağolun evet yenı açılan yerde yaptırdım tüp bebekle gebe kaldım 3ay önce yaptırdım tüp bebeği 6bın tüp bebek 2bin tl ilaçlar tuttu 400tl muayene ücreti tavsiye ederim
ilaçları raporlu alabiliyormuyuz gerçekten çok tutmuş... her kontrolde muane ücretimi ödediniz... tekrar hayırlı olsun

Bende 1 yıl önce olmuştum aynı şekilde bende de pko var. Tekrar histeroskopi istemisti benden yeni muaynanede çok fazla geldi histeroskopi fiyatı bide 2.kez güvenemedim hala kararsızım. Ama sizin adıniza çok sevindim
Çok teşekkürler benım 4tüp bor çok amaliyat düşükler derken bende 8yılımı harcadım şimdi çok şükür bugünüme ve dr a güvenmek bu en önemlisi önce Allah sonra dr inşallah sizede doğru olan karar içinize ilham olsun o yönde devam edin ben öyle yaptım

ilaçları raporlu alabiliyormuyuz gerçekten çok tutmuş... her kontrolde muane ücretimi ödediniz... tekrar hayırlı olsun[/QUOTE İnan'ın bılmıyorum ben rapor almadım ne kadar bılgım yok ama bu para bu yolda harcadığım sadece ufacık bı mıktar gerısını düşünün 8yılda neler neler gıttı şükürler olsun bu günüme isteyen herkeslere nasıp etsın rabbım

Çok teşekkürler benım 4tüp bor çok amaliyat düşükler derken bende 8yılımı harcadım şimdi çok şükür bugünüme ve dr a güvenmek bu en önemlisi önce Allah sonra dr inşallah sizede doğru olan karar içinize ilham olsun o yönde devam edin ben öyle yaptım

Allah razi olsun. Amin insallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Back