Aceleci Kaynana

Ya demi, söz konusu abi olunca acele.
O kızın yerinde siz olsa idiniz 'beni almak istemiyorlar' olurdu.

Kadının talepleri de uygun ayrıca.

ciddi bir ilişkiydi başından beri ama babam bu kadar kısa sürede evlilik kararı nasıl alıyorsunuz diyor her ikisine de..
Anneniz babanız haklı ancak kızın annesi de haklı bu kadar kısa sürede abiniz kabak çiçeği gibi açılmayacaktı. İyice tanışıp öyle kızın ailesine tanışmaya gitseydi. Üzgünüm ama kızın annesine hak verdim.

Ee görümcelerin de kaynanaların da kendi evinden gidiyor ama deli gibi kıskanıyorlar. Bohça altın bilmem ne size yapılmadıysa kıskanıyorsunuzdur. Eşiniz evlenmeye geç ikna olmuştur vs. Kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor. Kızı çekememezlik bu yorumlar. Ben de çalışmadan evlenmem demiştim ama olmadı işe girmekten vazgeçtim ve bu sene evleniyorum. Hayat.

Konu sahibi kızın yaşı büyükmüş belli ki ondan evlensin istiyor annesi. Kendince haklı. Sizi de anlamadım madem evlilik için henüz erken kardeşiniz bile evde değilken insanları niye çağırdınız ? Paramız yok demeye mi? Babanız emekli oluyormuş bence kardeşiniz ona güveniyor. Zira 5 kuruşu olmadan zor. İki taraftan da 50 - 60 bin gidiyor bu yolda. Bir şeyleri kısmadan veya kredisiz hayal kurmasınlar. 2 ayda evlilik düşünmek de erken. İlişki en azından 1 yıl oturmalı. Benim nişanlım da çok istekliydi gerçi ilk günden başlamıştı evlenelim diye. Ailesi filan çok ısrarcıydı. Onlar erkek tarafı tabii kız tarafı olarak biz oyaladık 1 - 1.5 sene. Bu kız hamile filan mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…