- 2 Haziran 2019
- 326
- 649
- 103
- Konu Sahibi civilenginar
abim 25 kız 27Yaşlar kaç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abim 25 kız 27Yaşlar kaç
Karsı taraf hem cok aceleci hem de hersey dört dörtlük olsun istiyor..o nasıl olacakmış altın tavan yapmış hersey cok pahalı..Bu kadar vaat verdi mi bu kıza abiniz..Merhaba hanımlar. abimle ilgili bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. abim 25 yaşında. 2018 kasımda iş yerinde bir kızla tanışıp sevgili olmuşlar. kız kısa süre sonra işten ayrıldı. ilişkileri devam etti bu sürede. 2019 ocak ayında abim kızın annesi ile tanışmış. bir gün abim anneme mesaj atıp kızı istemeye gidelim vs dedi. annem tabii ki kabul etmedi bu ne acele diyip. 2 ay kadar geçti ve abim mart ayında askere gitmeden 2 gün önce kız ailemizle tanışmaya geldi. babam vs. daha sonra abim askere gitti ve kızın annesi kız kardeşini biz evimize davet ettik. kızın annesi çok aceleci davranmaya başladı. işte askerden dönünce hemen söz olsun nişan olsun. düğünü ilk geldiklerinde 2020 yaz düşünürken kadın 2 gün önce görüştüğümüzde düğün yılbaşında olsun diyor. annem sesini çıkarmıyordu ama en sonunda eşim yılbaşında emekli olacak o kadar maddi durumumuz yok hem bekleseler ne olacak dedi. bu arada abimin asla birikimi yok 3-5 kuruş bile. gelince en az 2 ay çalışıp söz nişan parası biriktirsin diyoruz (soracaklar için abim yıllarca ayrı yaşadı babamın bir miktar gönül kırgınlığı var her şeyini karşılamak istemiyor. ve gerçekten mükemmel bir maddi durumumuz yok.) kadın diğer istekleri sözde tektaş ve gümüş takı. nişan yerini ben tutarım ama işte bohçadır nişan yüzüğü elbise vs size ait diyor. borçsuz evlendirecekmişiz çocuklar bir şey ödemesin diyor. annem de en erken seneye yaz diyince kadının morali bozuldu. ne olacak böyle? uzun oldu kusura bakmayın..
Seneye düğün olursa kız 28 yaşında olacak. Belki de bu yüzden adı konsun istiyorlar.abim 25 kız 27
ne güzel işte her şey vakitlice yapılıyor. Uzadıkça tadı kaçıyor bu işlerin.Bizimde basimiza geldi ayni sey.kuzenimin maddi durumu iyi baya baya iyi.universite okumaya gelen gelin hanimcigimiz kesinlikle okulum bitmeden olmaz diyordu sonra ailesi bilelim kimle geziyorsun sadece taniyalim cocugu dedi.cocugu tanidilar aman ailesinide bileleim bilemiyoruz ailesi nasil insanlar dedi hadi bizimlede tanistilar.sonra vay efendim millet laf edermis ailenin buyukleri iste bu kiz o cocukla dolasiyir olmaz yuzuk takilsin en aizndan beklenir adi konsun yeter dediler.yuzukte takildi.okulun bitmesine daha 3 sene var.kiz bir senede hoooppp bizim kamili kapti.ocak gibide dugun var.yapilan harcamalar pirlantalar setler bohcalar bilezikler hediyeler onlardan bahsetmiyorum.iyi oluyo bizim aileye enayiler devam ediin diyorm valla
Evlenmek isteyen adam birikim yapacak öyle ailesine güvenip yola çıkmayacak hem de ekonomik durumu parlak değilse ailenizin.Merhaba hanımlar. abimle ilgili bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. abim 25 yaşında. 2018 kasımda iş yerinde bir kızla tanışıp sevgili olmuşlar. kız kısa süre sonra işten ayrıldı. ilişkileri devam etti bu sürede. 2019 ocak ayında abim kızın annesi ile tanışmış. bir gün abim anneme mesaj atıp kızı istemeye gidelim vs dedi. annem tabii ki kabul etmedi bu ne acele diyip. 2 ay kadar geçti ve abim mart ayında askere gitmeden 2 gün önce kız ailemizle tanışmaya geldi. babam vs. daha sonra abim askere gitti ve kızın annesi kız kardeşini biz evimize davet ettik. kızın annesi çok aceleci davranmaya başladı. işte askerden dönünce hemen söz olsun nişan olsun. düğünü ilk geldiklerinde 2020 yaz düşünürken kadın 2 gün önce görüştüğümüzde düğün yılbaşında olsun diyor. annem sesini çıkarmıyordu ama en sonunda eşim yılbaşında emekli olacak o kadar maddi durumumuz yok hem bekleseler ne olacak dedi. bu arada abimin asla birikimi yok 3-5 kuruş bile. gelince en az 2 ay çalışıp söz nişan parası biriktirsin diyoruz (soracaklar için abim yıllarca ayrı yaşadı babamın bir miktar gönül kırgınlığı var her şeyini karşılamak istemiyor. ve gerçekten mükemmel bir maddi durumumuz yok.) kadın diğer istekleri sözde tektaş ve gümüş takı. nişan yerini ben tutarım ama işte bohçadır nişan yüzüğü elbise vs size ait diyor. borçsuz evlendirecekmişiz çocuklar bir şey ödemesin diyor. annem de en erken seneye yaz diyince kadının morali bozuldu. ne olacak böyle? uzun oldu kusura bakmayın..
Ee nerde kaldi bizim gelin hanimin okul bitmeden asla olmazina.ne güzel işte her şey vakitlice yapılıyor. Uzadıkça tadı kaçıyor bu işlerin.
2 oğlum var benimde, yarın bi kızla ciddi olduğunu söyleseler ailesiyle tanışırım eğer uygun görürse herkes bi an evvel bende evlensinler isterim. Zaten güzel anlaşıyorsan anlaşıyorsundur, kavga ediyorsan da devamı öyle gelir. Fakat güzel giden ilişkilerde aileler tanıştıktan sonra iş uzuyorsa o işten hayır gelmiyor..
Hem benim de kızım olsa uzun uzun biriyle gezsin dolaşsın istemezdim. Empati lazım böyle durumlarda haliyle kız ailesine saygı duyulmalı..
aileler farkedip işin içine girince böyle oluyor. Bende atamam olmadan evlenmem demiştim. Ertesi sene evlendik. Sanki her dediğimizi yapıyor muyuz da gelin hanımın dediğine takılmışsınız. Mutlu olsunlar inşallah da siz sanki kıskanmışsınız biraz.Ee nerde kaldi bizim gelin hanimin okul bitmeden asla olmazina.
Ben evliyim erkek ailesi olan tarafta benim yani kiskanilcak bir taraf varsa o taraf biziz. Zira acele eden kizlarini bir an once vermeye calisan onlardi yani.yani ona giden hediyeler bizden gidiyor bizde olan seyleri ne diye kiskanalim.ama su konuda kisnaiyorum keske kuzenim kadar saf bir esim olsaydiaileler farkedip işin içine girince böyle oluyor. Bende atamam olmadan evlenmem demiştim. Ertesi sene evlendik. Sanki her dediğimizi yapıyor muyuz da gelin hanımın dediğine takılmışsınız. Mutlu olsunlar inşallah da siz sanki kıskanmışsınız biraz.
apaçık kızı kıskanıyorsunuz. Burdaki tüm hatunlara sorsak yüzde 90 ı beni destekler.Ben evliyim erkek ailesi olan tarafta benim yani kiskanilcak bir taraf varsa o taraf biziz. Zira acele eden kizlarini bir an once vermeye calisan onlardi yani.yani ona giden hediyeler bizden gidiyor bizde olan seyleri ne diye kiskanalim.ama su konuda kisnaiyorum keske kuzenim kadar saf bir esim olsaydi
Anacim isin gucun mu yok yuzde doksanina soracan oldu olacak anket ac he kiskaniyorum abla heapaçık kızı kıskanıyorsunuz. Burdaki tüm hatunlara sorsak yüzde 90 ı beni destekler.
ahahhaha evet farkettim zaten epey fesatlanmışsın dert olmuş sana kızAnacim isin gucun mu yok yuzde doksanina soracan oldu olacak anket ac he kiskaniyorum abla he
Anammmm belliki sen sikintilisin en iyisi ben seni gormezden geleyim belliki sana laf yetismeyecekahahhaha evet farkettim zaten epey fesatlanmışsın dert olmuş sana kız
ay ölürüm beni görmezseeennnn yapma kız ölümü içAnammmm belliki sen sikintilisin en iyisi ben seni gormezden geleyim belliki sana laf yetismeyecek
yahu nasıl düşünüyorsunuz öyle.. o benim abim canımın köşesi. hele şu an askerdeyken üzerine daha çok titriyorum. annemle babam zor durumda kalıyorlar. onlar da dört dörtlük olsun ister ama olmayınca üzülüyorlar. ayrıca abimin evlilik konusu tabii ki beni de ilgilendirir.Seneye düğün olursa kız 28 yaşında olacak. Belki de bu yüzden adı konsun istiyorlar.
Eğer çok evlenmek istiyorlarsa her şey dört dörtlük olmak zorunda değil.
Bir de lütfen alınma ama senin bu meseleyi dert etmeni de anlamış değilim. Onların düğün yapmasının sana ne gibi bir zararı var?
Kızın yerinde sen olsaydın ne yapardın? Adı konsun isterdin değil mi?