- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi civilenginar
-
Ben de onu söylüyorum. Bu dert edilecek bir konu değil aksine sevindirici bir konu. Yaşları o yüzden sordum.. 19 20 deseydin sana hak verirdim ama yaşları uygun iki resit insan evlenmeye karar vermiş. Kadın yarın evlendirelim de dememiş. Yılbaşına 6 ay var daha. Ve 6 ay nişanlılık için ideal bir zaman. Bazı şeylerin adı konduğu zaman da hazırlıklar daha rahat yapılır.yahu nasıl düşünüyorsunuz öyle.. o benim abim canımın köşesi. hele şu an askerdeyken üzerine daha çok titriyorum. annemle babam zor durumda kalıyorlar. onlar da dört dörtlük olsun ister ama olmayınca üzülüyorlar. ayrıca abimin evlilik konusu tabii ki beni de ilgilendirir.
Anneniz babaniz kendisini sikistirmasin abin ev gecindirmeyi goze aliyorsa çalışsın once bi ondan snra dugun tarihine baksin kizin parmagindaki yuzugude baban alacaksa hic evlendirmesin daha iyi abini. Sizde sartlarinizi belirtin bizimde elimizden gelen bu diye abinizlede basbasa konussun annen baban evlebmek istiyosa oda evlenene kadar elini borca soksun ev kurmak ole kolay bisey degilMerhaba hanımlar. abimle ilgili bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. abim 25 yaşında. 2018 kasımda iş yerinde bir kızla tanışıp sevgili olmuşlar. kız kısa süre sonra işten ayrıldı. ilişkileri devam etti bu sürede. 2019 ocak ayında abim kızın annesi ile tanışmış. bir gün abim anneme mesaj atıp kızı istemeye gidelim vs dedi. annem tabii ki kabul etmedi bu ne acele diyip. 2 ay kadar geçti ve abim mart ayında askere gitmeden 2 gün önce kız ailemizle tanışmaya geldi. babam vs. daha sonra abim askere gitti ve kızın annesi kız kardeşini biz evimize davet ettik. kızın annesi çok aceleci davranmaya başladı. işte askerden dönünce hemen söz olsun nişan olsun. düğünü ilk geldiklerinde 2020 yaz düşünürken kadın 2 gün önce görüştüğümüzde düğün yılbaşında olsun diyor. annem sesini çıkarmıyordu ama en sonunda eşim yılbaşında emekli olacak o kadar maddi durumumuz yok hem bekleseler ne olacak dedi. bu arada abimin asla birikimi yok 3-5 kuruş bile. gelince en az 2 ay çalışıp söz nişan parası biriktirsin diyoruz (soracaklar için abim yıllarca ayrı yaşadı babamın bir miktar gönül kırgınlığı var her şeyini karşılamak istemiyor. ve gerçekten mükemmel bir maddi durumumuz yok.) kadın diğer istekleri sözde tektaş ve gümüş takı. nişan yerini ben tutarım ama işte bohçadır nişan yüzüğü elbise vs size ait diyor. borçsuz evlendirecekmişiz çocuklar bir şey ödemesin diyor. annem de en erken seneye yaz diyince kadının morali bozuldu. ne olacak böyle? uzun oldu kusura bakmayın..
Ben ortada kısa bir süre göremedim gayet 1 buçuk yıl olmuş hatta geçiyor söz nişan falan adı konsun istemiş haklı olarak, aileniz de destek olacak biraz, ahh ahh kendi düğünümü yapacak param var bende de aday yok
Ben ortada kısa bir süre göremedim gayet 1 buçuk yıl olmuş hatta geçiyor söz nişan falan adı konsun istemiş haklı olarak, aileniz de destek olacak biraz, ahh ahh kendi düğünümü yapacak param var bende de aday yok
Babanız sizin uzatmadan evlenmenizi mi ister ciddi olan iliskide ya da 2 yıl beklemenizi mi?ciddi bir ilişkiydi başından beri ama babam bu kadar kısa sürede evlilik kararı nasıl alıyorsunuz diyor her ikisine de..
+1 benden sanaapaçık kızı kıskanıyorsunuz. Burdaki tüm hatunlara sorsak yüzde 90 ı beni destekler.
Bir bucuk yıl mı? Kasım 2018‘de tanismislar
1 sene bile olmamış hatta 5 ay. zira gerisinde askerde çocuk. baba haklı daha birbirlerini tanımadan acele ediyorlar bence.
konu sahibesi abin ne diyor?
para olsa döndüğü gün evlenir ancak ben 3 yıllık sevgilimi bazen tanıyamıyorum tedirginliğimiz bu yüzden1 sene bile olmamış hatta 5 ay. zira gerisinde askerde çocuk. baba haklı daha birbirlerini tanımadan acele ediyorlar bence.
konu sahibesi abin ne diyor?
Şimdiki kız tarafları bir acayip,daha istenme olmadan salon tutanlar var. Kızlarını hemen evlendirme derdindeler.Benim bildiğim bu uzatma konularını kız evi yapar ve kız evine naz evi derler. Sizde durum tam tersi, kadın adı konulsun araya şeytan karışmadan düğün olsun yuvalarını kursun istemiş ne güzel işte.
Baba en azından biraz yardım edebilir, abiniz de biraz kredi çeksin kızla aralarında kalsın.. Yazık günah.
Şimdiki kız tarafları bir acayip,daha istenme olmadan salon tutanlar var. Kızlarını hemen evlendirme derdindeler.
Evlenmeye karar veren insanların belli birikimi parası olursa istedikleri an evlenir ama aileden destek isteniyorsa aile durumuna göre hareket eder.Ben de onu söylüyorum. Bu dert edilecek bir konu değil aksine sevindirici bir konu. Yaşları o yüzden sordum.. 19 20 deseydin sana hak verirdim ama yaşları uygun iki resit insan evlenmeye karar vermiş. Kadın yarın evlendirelim de dememiş. Yılbaşına 6 ay var daha. Ve 6 ay nişanlılık için ideal bir zaman. Bazı şeylerin adı konduğu zaman da hazırlıklar daha rahat yapılır.
Ama benim anladığım ailecek siz bu kızla evlenmesini istemiyorsunuz.
E şimdi isteme ve nişan yapılsın. Öyle dışarda çok masraflı bir nişana gerek yok. Artık herkes aile arasında yapıyor. Seneye yazın da evlenirler. Sanki annenler tamam evlensiler dese 2 ay içerisinde nikah masasına mı oturacaklar.Merhaba hanımlar. abimle ilgili bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. abim 25 yaşında. 2018 kasımda iş yerinde bir kızla tanışıp sevgili olmuşlar. kız kısa süre sonra işten ayrıldı. ilişkileri devam etti bu sürede. 2019 ocak ayında abim kızın annesi ile tanışmış. bir gün abim anneme mesaj atıp kızı istemeye gidelim vs dedi. annem tabii ki kabul etmedi bu ne acele diyip. 2 ay kadar geçti ve abim mart ayında askere gitmeden 2 gün önce kız ailemizle tanışmaya geldi. babam vs. daha sonra abim askere gitti ve kızın annesi kız kardeşini biz evimize davet ettik. kızın annesi çok aceleci davranmaya başladı. işte askerden dönünce hemen söz olsun nişan olsun. düğünü ilk geldiklerinde 2020 yaz düşünürken kadın 2 gün önce görüştüğümüzde düğün yılbaşında olsun diyor. annem sesini çıkarmıyordu ama en sonunda eşim yılbaşında emekli olacak o kadar maddi durumumuz yok hem bekleseler ne olacak dedi. bu arada abimin asla birikimi yok 3-5 kuruş bile. gelince en az 2 ay çalışıp söz nişan parası biriktirsin diyoruz (soracaklar için abim yıllarca ayrı yaşadı babamın bir miktar gönül kırgınlığı var her şeyini karşılamak istemiyor. ve gerçekten mükemmel bir maddi durumumuz yok.) kadın diğer istekleri sözde tektaş ve gümüş takı. nişan yerini ben tutarım ama işte bohçadır nişan yüzüğü elbise vs size ait diyor. borçsuz evlendirecekmişiz çocuklar bir şey ödemesin diyor. annem de en erken seneye yaz diyince kadının morali bozuldu. ne olacak böyle? uzun oldu kusura bakmayın..
Evlenmeye karar veren insanların belli birikimi parası olursa istedikleri an evlenir ama aileden destek isteniyorsa aile durumuna göre hareket eder.
Düğünü yılbaşında yapalım demiş kızın annesi.E şimdi isteme ve nişan yapılsın. Öyle dışarda çok masraflı bir nişana gerek yok. Artık herkes aile arasında yapıyor. Seneye yazın da evlenirler. Sanki annenler tamam evlensiler dese 2 ay içerisinde nikah masasına mı oturacaklar.
Zaten normal süreç. Şimdi tamam evlenin deseniz 1 2 aya isteme nişan. 10 ay para biriktirip çeyiz hazırlama tamam işte seneye yaz da düğün.
Kızın annesi yarın evlensinler dememiş ki. Adı konsun istemiş. Konu sahibi aynı durumda olsa anne babası ne tepki verirdi?Evlenmeye karar veren insanların belli birikimi parası olursa istedikleri an evlenir ama aileden destek isteniyorsa aile durumuna göre hareket eder.
İşte onu diyorum. Çocuk daha askere gidiyormuş. İstese de yetişmez zaten 5 ay bile yok yılbaşına...Düğünü yılbaşında yapalım demiş kızın annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?