Aceleci Kaynana

Karsı taraf hem cok aceleci hem de hersey dört dörtlük olsun istiyor..o nasıl olacakmış altın tavan yapmış hersey cok pahalı..Bu kadar vaat verdi mi bu kıza abiniz..

Resmi olarak adının konulmasını istemeleri çok normal. Nişan yapılır, bir yıl nişanlı kalırlar o ara da düğün için hazırlık yapılır.

Seneye düğün olursa kız 28 yaşında olacak. Belki de bu yüzden adı konsun istiyorlar.
Eğer çok evlenmek istiyorlarsa her şey dört dörtlük olmak zorunda değil.

Bir de lütfen alınma ama senin bu meseleyi dert etmeni de anlamış değilim. Onların düğün yapmasının sana ne gibi bir zararı var?

Kızın yerinde sen olsaydın ne yapardın? Adı konsun isterdin değil mi?

ne güzel işte her şey vakitlice yapılıyor. Uzadıkça tadı kaçıyor bu işlerin.

2 oğlum var benimde, yarın bi kızla ciddi olduğunu söyleseler ailesiyle tanışırım eğer uygun görürse herkes bi an evvel bende evlensinler isterim. Zaten güzel anlaşıyorsan anlaşıyorsundur, kavga ediyorsan da devamı öyle gelir. Fakat güzel giden ilişkilerde aileler tanıştıktan sonra iş uzuyorsa o işten hayır gelmiyor..

Hem benim de kızım olsa uzun uzun biriyle gezsin dolaşsın istemezdim. Empati lazım böyle durumlarda haliyle kız ailesine saygı duyulmalı..

Evlenmek isteyen adam birikim yapacak öyle ailesine güvenip yola çıkmayacak hem de ekonomik durumu parlak değilse ailenizin.
Ayrıca abiniz acele etmek iatemeseydi gidip kv adayiyla tanismazdi. Tanışıp sonra hiç bir şey olmamış gibi devam edilmez zaten

yılbaşında düğün biraz fazla abartı geldi beklesinler azıcık ölmezler herhalde söz nişan olsa neyse.

belki de en sacma soruyu ben sorucam. neden abiniz askerdeyken cagirdiniz kizla annesini.

abiniz de orda olsa kim kime ne dedi bilinirdi. şimdi nerden bilceksiniz belki abiniz kizin annesiyle tanışmaya gidince yaparız ederiz, ailem karşılar masraflari dedi.

kızın annesi de maşallah ferman gibi hazırlamış herşeyi gelmiş.

Ee nerde kaldi bizim gelin hanimin okul bitmeden asla olmazina.

Ee nerde kaldi bizim gelin hanimin okul bitmeden asla olmazina.
aileler farkedip işin içine girince böyle oluyor. Bende atamam olmadan evlenmem demiştim. Ertesi sene evlendik. Sanki her dediğimizi yapıyor muyuz da gelin hanımın dediğine takılmışsınız. Mutlu olsunlar inşallah da siz sanki kıskanmışsınız biraz.

Ben evliyim erkek ailesi olan tarafta benim yani kiskanilcak bir taraf varsa o taraf biziz. Zira acele eden kizlarini bir an once vermeye calisan onlardi yani.yani ona giden hediyeler bizden gidiyor bizde olan seyleri ne diye kiskanalim.ama su konuda kisnaiyorum keske kuzenim kadar saf bir esim olsaydi

apaçık kızı kıskanıyorsunuz. Burdaki tüm hatunlara sorsak yüzde 90 ı beni destekler.

Abinizin derdi masrafları size yıkmak. E kız tarafına da böyle bir güvence verdiyse onlar da hemen olsun isterler. Ayrı yaşayabilen insan düğününü de tek başına yapsın bi zahmet

yahu nasıl düşünüyorsunuz öyle.. o benim abim canımın köşesi. hele şu an askerdeyken üzerine daha çok titriyorum. annemle babam zor durumda kalıyorlar. onlar da dört dörtlük olsun ister ama olmayınca üzülüyorlar. ayrıca abimin evlilik konusu tabii ki beni de ilgilendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…