- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 30
-
- Konu Sahibi Ozgurlestik
Evet özel günlerde hep oyleydi bayram vs. Yılbası işini karsı tarafın rızasıyla tabi hallettik. Benim zoruma giden sevgilimin kararı olmaması yani onlar isterse olucak iZin vermezse yanımda olmicakmı düşüncesi. O kadar isterdim ki normal insanlar gibi hayatımız olsunYilbasini eski esi cocugu ve onlarin ailesiyle kutlamayacak miydi bu adam ? Tum özel günlerde sizi yalniz birakyordu ama sorun kizi miydi yani sizce sadece?
Bu konuyu ne yaptınız? Evlenince de giderse ne olcak
İçinize sinmeyen hiçbir yola girmeyin. Hisler yanılmaz.Arkadaşlar buradaki konularda hep görmüyormuyuz. 7 yıldır birlikteyiz evleneli 5 ay oldu herşey değişti yazan. Yada işte 10 yıldır hayatımda evlendik herşey bitti gibi şeyler çok gördüm. Sizlerde göruyosunuzdur. Bi imza değil aslında sadece psikolojik olarak bir imza herşeyi değiştiriyor. Şimdi mesela ailelerimize karşı sorumluluklarımız yok. Herkes ailesine istediği zaman gidiyo annem sormuyor .... bey niye gelmedi diye. Ben çok aile içine girme sokma taraftarı değilim. Çünkü birlikte yaşayan biziz. Formalite icabı bayramlar falan yani ben onun ailesinde bayram geçirmek zorunda olmamalıyım. Aslında zamanla evrildik eskisi gibi kaynana karışma gibi dönemleri yok herkesin kendi düzeni. Fakat evlenince bazı sorumluluklar olucak diye endiseliyim. Birde boşanmış olması çocuğu eski eşi hayat boyu hep hayatımızda olucak. Bunu kaldırabilir miyim evlenince daha hassas olurum gibi. Ayy ne biliyim. İsterdimki hayatımdaki kişi sadece ben odaklı olsun. Uyurken aklında bişi olmasın. Onun hep aklında kızı bişey yedimi iyimi. Dersleri nasıl. Bişi olsa koşarak gider. Bunlar çok güzel vefalı bir baba olduğunu gösterir. Ama benim aklım da sadece bu yuva olduğu için zoruma gider. Acele etmeyelim dedim. Yazın usulunce küçük bişeyler yaparız. Ufak bi yemek kutlama gibi. Zaten ben sevmiyorum davul zurna. Çok bi geleneklere göre bişey yapmak istemiyorum elalem için. Hep arkadaş ve yakın aile çevresinde bişi istemiştim. Heleki dünyanın böyle olduğu bi zamanda düğün yapanlara sasırıyorum tabi herkesin farklı hayali var ama şaşalı bir düğün isteyen bu dönemde hayal kırıklına uğrar.
anksiyete gibi oldu bende. O günü düşününce kalp çarpıntısı ve içime kapkara bir sıkıntı geliyor. Ve acaba hayırlı olmicak onun için mi diyorum.
Kendi ailenle yalnız görüşmek istiyor, onun ailesiyle görüşmek istemiyorsan sorumluluk istemiyorsan böyle devam et o zaman. Eski eşi ve kızı şuan senin hayatındalar zaten. İmza atınca da olacaklar.Arkadaşlar buradaki konularda hep görmüyormuyuz. 7 yıldır birlikteyiz evleneli 5 ay oldu herşey değişti yazan. Yada işte 10 yıldır hayatımda evlendik herşey bitti gibi şeyler çok gördüm. Sizlerde göruyosunuzdur. Bi imza değil aslında sadece psikolojik olarak bir imza herşeyi değiştiriyor. Şimdi mesela ailelerimize karşı sorumluluklarımız yok. Herkes ailesine istediği zaman gidiyo annem sormuyor .... bey niye gelmedi diye. Ben çok aile içine girme sokma taraftarı değilim. Çünkü birlikte yaşayan biziz. Formalite icabı bayramlar falan yani ben onun ailesinde bayram geçirmek zorunda olmamalıyım. Aslında zamanla evrildik eskisi gibi kaynana karışma gibi dönemleri yok herkesin kendi düzeni. Fakat evlenince bazı sorumluluklar olucak diye endiseliyim. Birde boşanmış olması çocuğu eski eşi hayat boyu hep hayatımızda olucak. Bunu kaldırabilir miyim evlenince daha hassas olurum gibi. Ayy ne biliyim. İsterdimki hayatımdaki kişi sadece ben odaklı olsun. Uyurken aklında bişi olmasın. Onun hep aklında kızı bişey yedimi iyimi. Dersleri nasıl. Bişi olsa koşarak gider. Bunlar çok güzel vefalı bir baba olduğunu gösterir. Ama benim aklım da sadece bu yuva olduğu için zoruma gider. Acele etmeyelim dedim. Yazın usulunce küçük bişeyler yaparız. Ufak bi yemek kutlama gibi. Zaten ben sevmiyorum davul zurna. Çok bi geleneklere göre bişey yapmak istemiyorum elalem için. Hep arkadaş ve yakın aile çevresinde bişi istemiştim. Heleki dünyanın böyle olduğu bi zamanda düğün yapanlara sasırıyorum tabi herkesin farklı hayali var ama şaşalı bir düğün isteyen bu dönemde hayal kırıklına uğrar.
anksiyete gibi oldu bende. O günü düşününce kalp çarpıntısı ve içime kapkara bir sıkıntı geliyor. Ve acaba hayırlı olmicak onun için mi diyorum.
Hangi büyü? Bu adam sizi fotoğraflarınızla tehdit etmiyor muydu? Ilişkimiz devam ederken sizin aklınız başkasına kaymamış miydi? Hangi büyü?
Evliliğin olmazsa olmazı saygıdır ve bu sizde yok. Evlenmekten değil bu adamdan korkmalısınız ama size ne yazılsa çok da umurunuzda olduğunu sanmıyorum. Aynen devam edeceksinizdir.
Şantaj, tehdit yapan o...u çocuklarının yeri savcılık, nikah masası değil. Sadece bu kadar yazıyorum. Böyle tiplere prim vermeyiniz lütfen.
Konu sahibini hatırlamadiniz mi onceki konusuna falan bakin
Acele etmeyin çünkü bu durumu kabullenemeyeceksiniz gibi görünüyor .Bir ebeveyn için önceliği elbette çocuğudur .Mesela yeri gelicek çocuğun özel okula gitmesi ,masraflarınin karşılanması gerekicek .Ya da çok başka manevi sorumluluklar .Bunlara karşı anlayışlı olmak zorundasiniz eğer bu evliliği seçerseniz .Çünkü o çocuk sizin evladınız da olabilirdi .Yani gerçekten kendi cocugunuz olduğunu düşünüp hareket etmeniz lazım yaşamınız boyunca .Bu da zor bir durum herkese göre değişebilir sonuçta.Kabul etmek zorunda değilsiniz uzun uzun düşünün ...Arkadaşlar buradaki konularda hep görmüyormuyuz. 7 yıldır birlikteyiz evleneli 5 ay oldu herşey değişti yazan. Yada işte 10 yıldır hayatımda evlendik herşey bitti gibi şeyler çok gördüm. Sizlerde göruyosunuzdur. Bi imza değil aslında sadece psikolojik olarak bir imza herşeyi değiştiriyor. Şimdi mesela ailelerimize karşı sorumluluklarımız yok. Herkes ailesine istediği zaman gidiyo annem sormuyor .... bey niye gelmedi diye. Ben çok aile içine girme sokma taraftarı değilim. Çünkü birlikte yaşayan biziz. Formalite icabı bayramlar falan yani ben onun ailesinde bayram geçirmek zorunda olmamalıyım. Aslında zamanla evrildik eskisi gibi kaynana karışma gibi dönemleri yok herkesin kendi düzeni. Fakat evlenince bazı sorumluluklar olucak diye endiseliyim. Birde boşanmış olması çocuğu eski eşi hayat boyu hep hayatımızda olucak. Bunu kaldırabilir miyim evlenince daha hassas olurum gibi. Ayy ne biliyim. İsterdimki hayatımdaki kişi sadece ben odaklı olsun. Uyurken aklında bişi olmasın. Onun hep aklında kızı bişey yedimi iyimi. Dersleri nasıl. Bişi olsa koşarak gider. Bunlar çok güzel vefalı bir baba olduğunu gösterir. Ama benim aklım da sadece bu yuva olduğu için zoruma gider. Acele etmeyelim dedim. Yazın usulunce küçük bişeyler yaparız. Ufak bi yemek kutlama gibi. Zaten ben sevmiyorum davul zurna. Çok bi geleneklere göre bişey yapmak istemiyorum elalem için. Hep arkadaş ve yakın aile çevresinde bişi istemiştim. Heleki dünyanın böyle olduğu bi zamanda düğün yapanlara sasırıyorum tabi herkesin farklı hayali var ama şaşalı bir düğün isteyen bu dönemde hayal kırıklına uğrar.
Yapacak bir sey yok. Ben o konuda senin yorumunu gördüm diye hatirlamıştımYoo her konuyu okumuyorum ayrıca profili kısıtlı
diğer konunu hatırlıyorum. bütün hayatını sevgilinin kızına göre şekillendirmek sana batmayacaksa, ara ara eski eşte görüşmeler seni bozmayacaksa, çoğu özel günde baş başa kalmak istemeyeceksen, tatile giderken kızımda gelsin dediğinde karşı cıkmayacaksan devam et ama yok ben hazır değilim diyorsan otur düşün taşın ona göre hareket edersin.
aynı evde yaşıyorsunuz zaten bir imzaya bu kadar anlam yüklemek neden ?