- 28 Haziran 2018
- 292
- 420
- 103
- Konu Sahibi maviningolgesi
-
Endişe etme bence geç döllenme ihtimali olduğu için öyle söylemiştir , ama o ilacın ne işe yaradığını bilmiyorum . Beta hcg artışı güzel olacaktır eminim ... kendini üzüp strese sokma bundan bebeğin de etkilenir :)Kızlar merhaba tekrar. Bi kaç test yapıldı ilk hcg cıktı doktor baktı ama umutlandirmamak için mı bilmiyorum böyle hamileyim ama olumsuz gibi konuştu. Dedi ki "bir gebelik başlangıcı var ama zayıf bi gebelik cunku adetine 5 gun var muhtemelen geç yumurtlamadan oluşmuş bi gebelik biz büyüyüp buyumedigini anlamak için beta hcg yapacağız pazartesi. Şu an 3 haftalık ama biz 3 günlük diyoruz. Pazartesi belli olur buyuk ihtimalle " Dedi. Ilaç olarak da females yazdı. Kızlar doğru düzgün sevinemiyorum bile. Hiç yaşayan oldu mu bunu
İlacı ne için yazdığını sorsaydın keşkeKızlar merhaba tekrar. Bi kaç test yapıldı ilk hcg cıktı doktor baktı ama umutlandirmamak için mı bilmiyorum böyle hamileyim ama olumsuz gibi konuştu. Dedi ki "bir gebelik başlangıcı var ama zayıf bi gebelik cunku adetine 5 gun var muhtemelen geç yumurtlamadan oluşmuş bi gebelik biz büyüyüp buyumedigini anlamak için beta hcg yapacağız pazartesi. Şu an 3 haftalık ama biz 3 günlük diyoruz. Pazartesi belli olur buyuk ihtimalle " Dedi. Ilaç olarak da females yazdı. Kızlar doğru düzgün sevinemiyorum bile. Hiç yaşayan oldu mu bunu
Ya içime umut serptin. Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur. Şimdi işin yoksa pazartesiyi bekle :)Endişe etme bence geç döllenme ihtimali olduğu için öyle söylemiştir , ama o ilacın ne işe yaradığını bilmiyorum . Beta hcg artışı güzel olacaktır eminim ... kendini üzüp strese sokma bundan bebeğin de etkilenir :)
Bana önce folik asit kullandın mı dedi hayır dedim. Bu verdiği de oymuş zatenİlacı ne için yazdığını sorsaydın keşke
Ya acemiyim de ben bat nedirvar kız var.
onlar hcg çok düşük olduğu için direk hamile tribine girme diye nolur nolmaz öyle söylüyolar.
daha bat bile geçmemiş. sen kendini rahat tut yükselir.
verdiği folik asit mi
Beklenen Adet Tarihi demek bat.Ya acemiyim de ben bat nedir
Ya dediğin gibi ben de acaba sadece benim durumumdakilere mi söylüyor yoksa her hamilelik başlangıcındaki insana mı söylüyor diye düşünmedim değil. Çok sağol içime umut serptin :) evet folik asit verdiği
kaç çıktı canm beta hcgKızlar merhaba tekrar. Bi kaç test yapıldı ilk hcg cıktı doktor baktı ama umutlandirmamak için mı bilmiyorum böyle hamileyim ama olumsuz gibi konuştu. Dedi ki "bir gebelik başlangıcı var ama zayıf bi gebelik cunku adetine 5 gun var muhtemelen geç yumurtlamadan oluşmuş bi gebelik biz büyüyüp buyumedigini anlamak için beta hcg yapacağız pazartesi. Şu an 3 haftalık ama biz 3 günlük diyoruz. Pazartesi belli olur buyuk ihtimalle " Dedi. Ilaç olarak da females yazdı. Kızlar doğru düzgün sevinemiyorum bile. Hiç yaşayan oldu mu bunu
Çok teşekkür ederim.zamanla öğrenicem işte böyle:) inşallah amin :)Beklenen Adet Tarihi demek bat.
İnşallah değerlerin herdaim artar ve sağlıklı bır bebek dünyaya getirirsin .
Hayırlı olsun
Ya hiç bir belirtiyi yaşamıyordum zaten çok erken diye biliyorum. Ama canım inanılmaz cheesecake ve frambuazli turta çekiyor ne alaka bilmiyorum ben diyetteydim normalde ondan herhaldeHayırlı olsun doktor hemen umutlandırmamak için kesin bişey demek istememiştir genelde bu şekilde yapıyorlar :)
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :) Belirtilerin var mıydımaviningolgesi
Ya basiretim öyle bağlandı ki burada hep gördüğüm hcg değerini sormayı bile unuttum. Bebeğin ne kadarlık olduğunu bile son anda sordum. Ama zayıf gebelik dediğine göre bi hayli düşük ben de o yüzden sevinemiyorumkaç çıktı canm beta hcg
inşallah bebiştir ve sağlıklıdır :)
benm geçen ay testlerm hep silikti hatta adete 1 kala bildiğin bariz çizgi vardı.Çok teşekkür ederim.zamanla öğrenicem işte böyle:) inşallah amin :)
Ya hiç bir belirtiyi yaşamıyordum zaten çok erken diye biliyorum. Ama canım inanılmaz cheesecake ve frambuazli turta çekiyor ne alaka bilmiyorum ben diyetteydim normalde ondan herhaldetesadüf olarak öğrendim yani devam etseydim ciddi sorunlar olabilirdi bi tek normalde tiksinmedigim durumlardan tiksinmeye baslamistim (mide kalkmasi) bi de disardaki yemek kokularını ve lağım kokularını cami pencereyi açmadan içeriden alıyordum. Eşim.hayret ediyordu meğer nündenmiş. Çok teşekkürler:)
Ya basiretim öyle bağlandı ki burada hep gördüğüm hcg değerini sormayı bile unuttum. Bebeğin ne kadarlık olduğunu bile son anda sordum. Ama zayıf gebelik dediğine göre bi hayli düşük ben de o yüzden sevinemiyorum
şu doktorlar varya çoğu zaman insanın aklını bulandırıyorlar, benim ilk testim adete 2 gün kala 111 di, biraz zaman geçsin öyle gidicem dedim çünkü biliyorum değer ufak iki günde bir yapalım dicek,sonra kese görünmedi belkide kimyasal dış diyecek diye inat ettim gitmedim :)Kızlar merhaba tekrar. Bi kaç test yapıldı ilk hcg cıktı doktor baktı ama umutlandirmamak için mı bilmiyorum böyle hamileyim ama olumsuz gibi konuştu. Dedi ki "bir gebelik başlangıcı var ama zayıf bi gebelik cunku adetine 5 gun var muhtemelen geç yumurtlamadan oluşmuş bi gebelik biz büyüyüp buyumedigini anlamak için beta hcg yapacağız pazartesi. Şu an 3 haftalık ama biz 3 günlük diyoruz. Pazartesi belli olur buyuk ihtimalle " Dedi. Ilaç olarak da females yazdı. Kızlar doğru düzgün sevinemiyorum bile. Hiç yaşayan oldu mu bunu
hiç moralini bozma,değerin ufaksa adet tarihini baz alıp zayıf gebelik demiştir, halbuki belki geç döllenme oldu ? bu ihtimalden hiç bahsetmezler amaÇok teşekkür ederim.zamanla öğrenicem işte böyle:) inşallah amin :)
Ya hiç bir belirtiyi yaşamıyordum zaten çok erken diye biliyorum. Ama canım inanılmaz cheesecake ve frambuazli turta çekiyor ne alaka bilmiyorum ben diyetteydim normalde ondan herhaldetesadüf olarak öğrendim yani devam etseydim ciddi sorunlar olabilirdi bi tek normalde tiksinmedigim durumlardan tiksinmeye baslamistim (mide kalkmasi) bi de disardaki yemek kokularını ve lağım kokularını cami pencereyi açmadan içeriden alıyordum. Eşim.hayret ediyordu meğer nündenmiş. Çok teşekkürler:)
Ya basiretim öyle bağlandı ki burada hep gördüğüm hcg değerini sormayı bile unuttum. Bebeğin ne kadarlık olduğunu bile son anda sordum. Ama zayıf gebelik dediğine göre bi hayli düşük ben de o yüzden sevinemiyorum
Adetime beş gün var üç haftaliksin diyor ama üç haftalık bebekte insan adet görür mü merak ettim doğrusu.. sizin durumunuza da üzüldüm Allahım daha güzel haberlerinizi görmemizi sağlasın burada inşallah..benm geçen ay testlerm hep silikti hatta adete 1 kala bildiğin bariz çizgi vardı.
sonra gidip bat günü kan verdim bi bktım değer 7.. o kdr üzüldümki ertesi günde adet oldm
testler cok düşük hcg yi bile algılıyor o yüzden en iyi belirti adet geçmesi sanrm.
ama umarm seninki yükselr ve sağlıklı bi beiştir :)
Ya bi de aklımı karistiran aşağı yukarı bi tahmin mı verdi 3 haftalık derken bilmiyorum ama üç hafta öncesi benim adetinin 4. Gününe denk geliyor çok kafam karıştı yaşu doktorlar varya çoğu zaman insanın aklını bulandırıyorlar, benim ilk testim adete 2 gün kala 111 di, biraz zaman geçsin öyle gidicem dedim çünkü biliyorum değer ufak iki günde bir yapalım dicek,sonra kese görünmedi belkide kimyasal dış diyecek diye inat ettim gitmedim :)
Geç döllenme de olmuş olabilir diyor pazartesi anlayacağız dedi ama üç haftalık gebelik dedi bana aşağı yukarı mı söyledi bilmiyorum ama üç hafta öncesi tam diğer adetinin 4. Gününe denk geliyor adetim 7-8 gün soruyor. Kafam çok karıştıhiç moralini bozma,değerin ufaksa adet tarihini baz alıp zayıf gebelik demiştir, halbuki belki geç döllenme oldu ? bu ihtimalden hiç bahsetmezler ama
Şimdi hamile kalındıktan sonra hesaplama yaparken bir önceki adetin ilk günü hangi tarih ise o tarih baz alınarak hafta belirleniyor.Kızlar yardım edin lütfen adetin 4. Günü hamile kalınır mı internette çok karışık şeyler yazıyor
Doktor bana geçmiş adet tarihimi sordu zaten ve düzenli gidiyor dimi dedi. Evet dedim ben de günü hiç şaşmaz. O zaman da baya dolu dolu adet olmuştum ayıptır söylemesi nasıl o halde bi gebelik oluştu diye şaşırdım. Zaman ilerledikçe umarım ben de sizin gibi bilgi sahibi olurum. Çok teşekkür ederim:)Şimdi hamile kalındıktan sonra hesaplama yaparken bir önceki adetin ilk günü hangi tarih ise o tarih baz alınarak hafta belirleniyor.
Adete 5 gün olduğu için doktor 3 haftalık demiş mesela BAT günün geldiğinde de 4 haftalık olacak bu hesaba göre.
Eğer adetlerin düzeliyse beklenen adet tarihinde bebek 4 haftalık diye hesaplanır.
Zaten ultrasona girdiğinde de doktor tekrar sorar son adet tarihini ve ona göre kaç haftalık olduğunu söyler sana.
Ya umarım anlatabilmişimdir :)
Rica ederim ben de bu siteden öğrendim zamanla öğrenirsin hiç sıkıntı yapma :)Doktor bana geçmiş adet tarihimi sordu zaten ve düzenli gidiyor dimi dedi. Evet dedim ben de günü hiç şaşmaz. O zaman da baya dolu dolu adet olmuştum ayıptır söylemesi nasıl o halde bi gebelik oluştu diye şaşırdım. Zaman ilerledikçe umarım ben de sizin gibi bilgi sahibi olurum. Çok teşekkür ederim:)
Merhaba kızlar lütfen bana da yardımcı olur musunuz bata a 2 günüm var midem bulantısı var kasiklarimda ağrı test yapayım mı
Ne mutlu size benim son adetim 12 eylüldü şimdi ise beklenen adet tarihim 10 ekim bana da psikolojik geldi başlarda ama şimdi bayağı taktım fakat kasik ağrım sanki nabız atması şeklinde seyir ediyor test yapsam mi kararsızımMerhaba mide bulantsı hemen oluşmaz o bence piskolojiktir.
Fakat kasık ağrısı olması muhtemel batma şeklinde kendini gösterir.
Ben adetime 7 gün kala öğrenmiştim ve pozitifti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?