• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acabalar kii??

Ne mutlu size benim son adetim 12 eylüldü şimdi ise beklenen adet tarihim 10 ekim bana da psikolojik geldi başlarda ama şimdi bayağı taktım fakat kasik ağrım sanki nabız atması şeklinde seyir ediyor test yapsam mi kararsızım
Ben çatlardım hemen yapardım.
Seyirme değişkenlik gösterebilir fakat genelde gebeler bunu bende dahil iğne batması diye adlandırıyor.
iNŞALLAH gebesinizdir.Rabbim isteyen ve hakeden herkese nasip etsin.

Ben çatlardım hemen yapardım.
Seyirme değişkenlik gösterebilir fakat genelde gebeler bunu bende dahil iğne batması diye adlandırıyor.
iNŞALLAH gebesinizdir.Rabbim isteyen ve hakeden herkese nasip etsin.
Eşime de müjdeli haberi vermek istiyorum ama bi yanım da olumsuzluğa hiç hazır değil ya negatif çıkarsa ondan korkuyorum test yapmaya inşallah gebeyimdir yumurtlama günlerimi takip ettim 12 eylül sat idi, 22 ve 24 eylülde ise korunmasız ilişki yaşadık hamile kalmayı o kadar çok istiyorum ki inşallah döllenme olmuştur reglim de yaklaşıyor kaldı 2 gün ama ben çok korkuyorum ya negatif çıkarsa ya da hcg değerleri yükselmeyip kimyasal gebelikle sonuçlanırsa açıkçası bu ihtimaller beni korkutuyor:(
Yoksa kaç gündür test yapmak için kendimle çok mücadele verdim burdan bir hanım arkadaş bekle adet gününü dedi ama çok merak ediyorum içim içimi yiyor.
Siz bayağı erken öğrenmişsiniz maşallah ne güzel belirtileriniz nelerdi?

Eşime de müjdeli haberi vermek istiyorum ama bi yanım da olumsuzluğa hiç hazır değil ya negatif çıkarsa ondan korkuyorum test yapmaya inşallah gebeyimdir yumurtlama günlerimi takip ettim 12 eylül sat idi, 22 ve 24 eylülde ise korunmasız ilişki yaşadık hamile kalmayı o kadar çok istiyorum ki inşallah döllenme olmuştur reglim de yaklaşıyor kaldı 2 gün ama ben çok korkuyorum ya negatif çıkarsa ya da hcg değerleri yükselmeyip kimyasal gebelikle sonuçlanırsa açıkçası bu ihtimaller beni korkutuyor:KK43:
Yoksa kaç gündür test yapmak için kendimle çok mücadele verdim burdan bir hanım arkadaş bekle adet gününü dedi ama çok merak ediyorum içim içimi yiyor.
Siz bayağı erken öğrenmişsiniz maşallah ne güzel belirtileriniz nelerdi?

7 gün kala öğrendiğimde öncesinde bayağı erken yatma .
Sonra devamlı idrarım var gibi oluşu
oNUda sistite bağlamıştım çünkü gebelik düşünmüyordum ve 10 gün öncesinde dr zaten antibiyotik ve adet söktürücü ilacı vermişti.
kABIZLIK ta vardı,karın şişliği çok afedersiniz bir de gaz şikayetim.
Dediğim gibi birde iğne batması kasıklarımda.
Tabi çok yorgundum bunu da çalışmama bağlamıştım
Meğer hamileymişim.
Birde kafanıza takmayın dicem evet ama sizin için zor ama takmamalısınız.
STRES sizi etkiler adet gnlerinizi şaşırttırır.
Olmasada nasip değil diyin atın kafanızdan günü bellidir inşallah ve o gün o güzel duyguyu yaşatacak size ;)

7 gün kala öğrendiğimde öncesinde bayağı erken yatma .
Sonra devamlı idrarım var gibi oluşu
oNUda sistite bağlamıştım çünkü gebelik düşünmüyordum ve 10 gün öncesinde dr zaten antibiyotik ve adet söktürücü ilacı vermişti.
kABIZLIK ta vardı,karın şişliği çok afedersiniz bir de gaz şikayetim.
Dediğim gibi birde iğne batması kasıklarımda.
Tabi çok yorgundum bunu da çalışmama bağlamıştım
Meğer hamileymişim.
Birde kafanıza takmayın dicem evet ama sizin için zor ama takmamalısınız.
STRES sizi etkiler adet gnlerinizi şaşırttırır.
Olmasada nasip değil diyin atın kafanızdan günü bellidir inşallah ve o gün o güzel duyguyu yaşatacak size :KK66:
Bende de halsizlik var uykumu almama rağmen uykusuz hissediyorum kendimi sık idrara çıkma da var ama ben günde bolca su içmeye kendimi alıştırmışım ondandır diye önemsemiyorum acaba olabilir mi ki?
Afedersiniz ama kabızlık bir gün oldu onu da yediklerimle alakalıdır diye yine önemsemedim karnimda şişlik var ama reglim de yaklaşıyor bunu da ona bağladım ki adet olmazsam inşallah tabi taşlar yerine oturmuş olacak inşallah .
Ve çok teşekkürler iyi dilekleriniz için en güzel vakti Rabbim nasip edecek inancım sonsuz sadece merak ve heyecanlı bir bekleyis var bende , elbette stres herşeyin düşmanı olumlama yapmak istiyorum herşey güzel olsun diye bu yüzden de sabırla beklemek istiyorum ama beynimin içinden bir ses de 2 günün kalmış seda , erken gebelik testini al yap ! Diyor ama bu sesi dinlesem mi bilemedim Allahım hayr eylesin inşallah:(

Back