Acabalar kii??

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472
53
kizlar merhaba. Ben İsveç diyeti yapıyorum ve iki gündür kaşıklarımda ufak agrilar hissettim. Hamilelikten şüphelenip her zaman aldığım testten aldım. Bisey yok deyip bıraktım makinenin üzerine ama on dk içinde geri döndüğümde silik çizgi vardı. Ayni markayı daha önce defalarca deneyip defalarca sonradan kontrol ettiğimde çizgiye dair iz bile yokken bu defa bariz rengi bile bariz belli olan bir çizgi var. Adetime 1 hafta var ama bazı insanlar yumurtlamadan önce de yani erken yumurtlamayla da hamile kalıyorlarmış. Eğer hamileysem ve bu testte çıktığına göre muhtemelen en az 15 günlük ve erken yumurtlama dolayisiyla oldu. Başka marka bi test daha aldım ve onu sabah deneyeceğim yine ayni çıkarsa da kan testine gideceğim. Ama sabaha kadar kurcuklamadan duramıyorum iste :) sizin kendi ve etrafınızdaki tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Şimdiden teşekkürler.
(Fotoğrafı netten alıntı yaptım çünkü benim telefonum cok net cekemedi ama ayni fotoğraftaki test markası bile)

Fotoyu netten almanız değişik olmuş :))
Korunuyor muydunuz yoksa istiyor muydunuz.
Var gibi sanki ama süre de önemli bilemedim

Hayırlısı canım

Benim 6gün geçmişti adetim bunun gibiydi çizgi 3 gün daha bekledim ve kan testi yaptırdım 5 haftalık çıktı aynı gün idrar testi denedim yine dah netti ama tam değildi yani idrara geç ulaşıyormuş bazen bazende çok erken ulaşıyormuş inşallah seninde öyledir :)

Fotoyu netten almanız değişik olmuş :))
Korunuyor muydunuz yoksa istiyor muydunuz.
Var gibi sanki ama süre de önemli bilemedim

Hayırlısı canım
Istiyorduk :) ya kendi telefonumla kaç kere çektiysem tam odakliyor tuşa basıyorum tekrar blur yapıyor sinir oldum kaç kere denediysem olmadi:) zaten çizgi silik foto da kötü olunca malum çıkmıyor bu defa değilsin derler korkusuyla birebir aynısını buldum Teşekkürler

Ya yarını iple çekiyorum bakalım ne olacak sonuçta kana geçmeden idrara geçmez dimi hamileysem ilk testte çok sonra kanda çıkmaz dimi yani?

Tabiki kanda 1 haftalık bile çıkıyor :)

Kızlar merhaba. Ben tabi bu saatte rüyamda test yapmak üzereyken fakat kapak bulamazken uyandim. Gözümü açmamla akşamdan baş ucuma koyduğum testi aldığım gibi kos tuvalete. Ya kızlar bilerek başka markanın testini aldım bu sefer ama yine o silik çizgi. Ne diyorsunuz :/

Silik çizgi varsa var demektir. Kan ver bakalım.

Kızlar dayanamdim erken gebelik testi de aldım bunda daha net bence siz ne diyorsunuz birazdan kan vermeye gitcem ama dakikalar geçmiyor

Eklentiler

• 20180802_125336.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 71
Yaz buraya bekliyorum :)

evet var gözünüz aydın :) silik çıkması gebeliğin ilk haftalarında olduğunuzu gösterir 3 hafta gibi :)
Kızlar merhaba tekrar. Bi kaç test yapıldı ilk hcg cıktı doktor baktı ama umutlandirmamak için mı bilmiyorum böyle hamileyim ama olumsuz gibi konuştu. Dedi ki "bir gebelik başlangıcı var ama zayıf bi gebelik cunku adetine 5 gun var muhtemelen geç yumurtlamadan oluşmuş bi gebelik biz büyüyüp buyumedigini anlamak için beta hcg yapacağız pazartesi. Şu an 3 haftalık ama biz 3 günlük diyoruz. Pazartesi belli olur buyuk ihtimalle " Dedi. Ilaç olarak da females yazdı. Kızlar doğru düzgün sevinemiyorum bile. Hiç yaşayan oldu mu bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…