- 23 Eylül 2023
- 3.438
- 21.315
-
- Konu Sahibi prenseslerr
Belkide görücü usulü evlenecekler
İnşallah kızın ailesi olan akrabalarınız "Bu devirde hâlâ arabanıza göz mü koyuyorsunuz vb" diyerek hakkınızdan gelirler.Belkide görücü usulü evlenecekler
Cevaplara göre neden olmasın diye bir cevap gelme ihtimali mevcutSeni amcanin ogluyla kafalarina gore cat diye evlendirseler hoşuna gider mi?
Cevaplara göre neden olmasın diye bir cevap gelme ihtimali mevcutkızı kaçırmazlar inşallah yorumlar tuhaf çünkü endişe verici
Tüm olay zaten saçma ama en saçmasi 23-24 yasinda bir kizin baska bir kizla ilgili rizasi olmadan evlendirilmesinin normal karsilamasi. Ben şok.Cevaplara göre neden olmasın diye bir cevap gelme ihtimali mevcutkızı kaçırmazlar inşallah yorumlar tuhaf çünkü endişe verici
Görücü usulü bu değilki, anasının kalbine gireyim kızını alırım hesabı gibi bir şey bu. Abin ne kadar beceriksiz birisi, bir tane kızla tanışamamış, anasıyla mesajlaşıyor. Tövbe est. Hiç böyle saçma sapan bir şey duymadım.
Birde şu var, abin kendi annesine söyler şu kızı beğendim, bir araştırın der, kızın ailesine bir haber verilir, evet bir tanışsınlar/hayır tanışmasınlar diye cevap alınır. Ona göre hareket edilir.
Şu hareketi ergenler yapmaz yani neden emojileşiliyor kaç yaşında kadınla anlamadım. Kıza sor açık açık, kız da evet veya hayır der aksiyon alırsın.Kızın annesine gözlerinden kalp çıkan emoji atmış. İyiki bu adamı dövmemişler.
Gözlerinden çıkan emoji değil senin attığın sağdaki emojiyi attıKızın annesine gözlerinden kalp çıkan emoji atmış. İyiki bu adamı dövmemişler.
Ya ben de ömrüm Antalya'da geçti böyle saçma bir şey duymadım. Hatta köy möy farketmez daha rahat girişkenler pat sorar oğlan kızaTüm olay zaten saçma ama en saçmasi 23-24 yasinda bir kizin baska bir kizla ilgili rizasi olmadan evlendirilmesinin normal karsilamasi. Ben şok.
Konu sahibinin konumu antalya gorunuyor. Benim baba sülalem antalyanin köylüsüdür. Boyle birsey 7 sulalemde ne gordum ne duydum. Hele hele 2024 yilinda.
İlk aklıma gelen bu oldu benimdekoz kazayla kızın annesiyle bağlanmasın iş?
Gözlerinden çıkan emoji değil senin attığın sağdaki emojiyi attı
zaman kötü her sey olabilirİlk aklıma gelen bu oldu benimde
Evlenebülü. Niye evlenmesün?Konu sahibi P prenseslerr , abin askere gitmiş 26 yaşında bir birey, niye medeni cesaretini toplayıp görünüşünü beğenip akrabası olan ve diğer hiç bir şeyiyle ilgili bilgisi olmayan bu kıza direk sormuyor da böyle saçma bir stratejik yol izliyor?
Kız küstü Mune'ye konu sil diyorEvlenebülü. Niye evlenmesün?
Kıza atsa içim yanmaz, anası ne alaka yavYeni moda görücü usulü, instadan emoji atmak
Yanlışlıkla anasının gönlü kaymasa bari oğlanaKıza atsa içim yanmaz, anası ne alaka yav
Bana konu yazımından ve yorumlardan her şey mümkün gibi geldiYanlışlıkla anasının gönlü kaymasa bari oğlana