• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim

Bir de diğer aylara göre sık İdrar a çıkıyorum.. kızlar psikolojik mi diye düşünüyorum ama ben bir yıldır uğraşıyorum hiç bu kadar yaşamamıştım. Geçen aylarda da yaşamış olsam psikolojik diye düşüncem ama geçen aylarda sadece kasık ağrım vardı

acill yardım lütfen kasıklarımda özellikle sağ tarafta kasılma ve değişik bişeyler oluyo tarif edemiyorum şuan sabah yürürken bi anda öğürtü geldi ve ara ara devam ediyo gribim ve burnum tıkalı olmasına rağmen yoğun şekilde alıyorum kokuları ve özellikle parfüm kokusu çok rahatsız ediyo ve inanılmaz sık bi şekilde idrara çıkıyorum reglm 5 gün geçti çok nadir düzensizleşir aşırı halsizlik var hamile olabilirmiyim beni düşündüren şey belimdede ağrı olması genellikle her ay olmadan 1 gün önce bel ağrısı yaşıyorum 2 gündür belimdeki ağrı devam ediyo
meraba canım adet oldun mu merak ettim benim adetimde 5 gün geçti ısrarlar bekliyorum normalde hep düzenlidir önce gelir hatta ilk defa böyle oldu kendimi aşırı şiş hissediyorum senin sonucu merak ettim cevaplarsan sevinirim

Bunların hepsini yaşadım: kasık Ağrı'sı, göğüslerde şişme, sık idrar, dudağımda uçuk bile çıktı. Okadar acıkıyordum ki hep bir şeyler yiyesim geliyordu, midem kazınıyordu. En son kahvaltıda yediğim gevrek burnuma kötü kokunca test yapmaya karar verdim. Adetime 5 gün vardı daha testi yaptığımda ve çift çizgiyi gördüm
Erken gebelik testimi yaptiniz normal mi

Arkadaslar aranizda yeniyim ama takip ediyordum sık sık 1 yil dolmak uzere evliliğim.4 aydir korunmuyoruz.bebis istiyoruz.adetim 2 gun gecikti.test yaptim negatif.ara ara kasik agrisi oluyo geciyo.idrar cok koyu.tahlil yaptirmalimi beklemelimi insan böylede cok umutlaniyo.rabbim ne veriyosa herkese hayirlisini versin...

Arkadaslar aranizda yeniyim ama takip ediyordum sık sık 1 yil dolmak uzere evliliğim.4 aydir korunmuyoruz.bebis istiyoruz.adetim 2 gun gecikti.test yaptim negatif.ara ara kasik agrisi oluyo geciyo.idrar cok koyu.tahlil yaptirmalimi beklemelimi insan böylede cok umutlaniyo.rabbim ne veriyosa herkese hayirlisini versin...

Eger normalde adetin hic gecikmiyorsa kan testi yaptır derim. Ama kasık ağrısı adet olmaman yüzünden de olabilir. Inşallah vardır bebişin...

Back