• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim

Lalezarrr89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
7
0
1
35
Belirtilerim
Gece surekli uyanma
Sık idrara çikma
Koyu sarı renk idrar
Gece ayaklarimin yanmasi
Istahimin artmasi..tokken bile herseyi canim istiyor
Arada bas agrisi
Uçuk cikti
Surekli ruýa goruyorum
Aklima gelenler bunlar.
25 gunde bir oluyorum.hecen ay ilk kez 27 gunde oldum.simdi 18.gunum.meraktan iki kez idrar testi yaptm negatf. Ama icimde anlamsiz bir umut var.ayrica 4 aylik evliyim.hamilemiyimki?

emin olmak için adet gününüzü beklemeniz gerekiyor.önceden belli olduğu durumlar da oluyor ama en garantisi adetin 1 gün geçmesi.

Belirtilerim
Gece surekli uyanma
Sık idrara çikma
Koyu sarı renk idrar
Gece ayaklarimin yanmasi
Istahimin artmasi..tokken bile herseyi canim istiyor
Arada bas agrisi
Uçuk cikti
Surekli ruýa goruyorum
Aklima gelenler bunlar.
25 gunde bir oluyorum.hecen ay ilk kez 27 gunde oldum.simdi 18.gunum.meraktan iki kez idrar testi yaptm negatf. Ama icimde anlamsiz bir umut var.ayrica 4 aylik evliyim.hamilemiyimki?
Belirtilere bakarak hamilesin demek yanlış olur bence adetine bir kaç gün kala kan testi yaptır

Bunların hepsini yaşadım: kasık Ağrı'sı, göğüslerde şişme, sık idrar, dudağımda uçuk bile çıktı. Okadar acıkıyordum ki hep bir şeyler yiyesim geliyordu, midem kazınıyordu. En son kahvaltıda yediğim gevrek burnuma kötü kokunca test yapmaya karar verdim. Adetime 5 gün vardı daha testi yaptığımda ve çift çizgiyi gördüm

Bunların hepsini yaşadım: kasık Ağrı'sı, göğüslerde şişme, sık idrar, dudağımda uçuk bile çıktı. Okadar acıkıyordum ki hep bir şeyler yiyesim geliyordu, midem kazınıyordu. En son kahvaltıda yediğim gevrek burnuma kötü kokunca test yapmaya karar verdim. Adetime 5 gün vardı daha testi yaptığımda ve çift çizgiyi gördüm[/QUOT

Gercektenmi. Benimde tek tarafli kasik agrilarim basladi. Bide hala koyu idrar bayadir boyle cok merak ediyorum bugun 20.gün bitti.dua edin neolur cok istiyorum.

21.gun ve kanamam oldu. Hic erken olmazdim mazeret.25 yada 27de olurdum. Acaba bu neki. Yerlesme kanamasi olabilirmi?

acill yardım lütfen kasıklarımda özellikle sağ tarafta kasılma ve değişik bişeyler oluyo tarif edemiyorum şuan sabah yürürken bi anda öğürtü geldi ve ara ara devam ediyo gribim ve burnum tıkalı olmasına rağmen yoğun şekilde alıyorum kokuları ve özellikle parfüm kokusu çok rahatsız ediyo ve inanılmaz sık bi şekilde idrara çıkıyorum reglm 5 gün geçti çok nadir düzensizleşir aşırı halsizlik var hamile olabilirmiyim beni düşündüren şey belimdede ağrı olması genellikle her ay olmadan 1 gün önce bel ağrısı yaşıyorum 2 gündür belimdeki ağrı devam ediyo

acill yardım lütfen kasıklarımda özellikle sağ tarafta kasılma ve değişik bişeyler oluyo tarif edemiyorum şuan sabah yürürken bi anda öğürtü geldi ve ara ara devam ediyo gribim ve burnum tıkalı olmasına rağmen yoğun şekilde alıyorum kokuları ve özellikle parfüm kokusu çok rahatsız ediyo ve inanılmaz sık bi şekilde idrara çıkıyorum reglm 5 gün geçti çok nadir düzensizleşir aşırı halsizlik var hamile olabilirmiyim beni düşündüren şey belimdede ağrı olması genellikle her ay olmadan 1 gün önce bel ağrısı yaşıyorum 2 gündür belimdeki ağrı devam ediyo

Ayyy aynı bennn adet belirtim bir iki saat önceden verirdi normalde şimdi sürekli kasiklarim ağrıyor sanki rahmimi hissediyorum kanama çok az oldu bir iki damla deli gibi yemek yiyorum adetime daha var ama meraktan catlicam psikolojik benimki biliyorum ama yine de ümit işte :110::110::110:

Ayyy aynı bennn adet belirtim bir iki saat önceden verirdi normalde şimdi sürekli kasiklarim ağrıyor sanki rahmimi hissediyorum kanama çok az oldu bir iki damla deli gibi yemek yiyorum adetime daha var ama meraktan catlicam psikolojik benimki biliyorum ama yine de ümit işte :110::110::110:
bende psikolojik oldugu düşüncesi yüzünden test yapmaya korkuyorum ve bende deli gibi yiyorum tok olsamda sürekli bişeyler yemek istiyorum ayy inşallah vardır bişeyler ya

Kızlar belirtilerimi yazıyorum sizce hamilemiyim??
İlk belirtim ani sıcak basmaları yaşamış olmam..İkinci olarak arada hafifleyip arada çoğalan göğüs hassasiyeti..daha sonra kabızlık sorunum günlerdir tuvaletime çıkamıyorum haftayı buldu.. bir diğer belirtimde her zaman çıkan sivilcelerimin bu ay hiç çıkmaması.. ne diyosunuz bu duruma

Back