- 20 Mart 2010
- 6.149
- 1
kimse beni merak etmedi bende yazmadım foruma bayagdır hani bu ay calısmalara devam edicektim
evet canım ne durumdasın varmı gelişmeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse beni merak etmedi bende yazmadım foruma bayagdır hani bu ay calısmalara devam edicektim
kızlarrr sesimi duyan yok mu ???
kimse cevap yazmıyoooo neden
ve sıkı dur hamileyimmmmm canım ya 2 cizgi
allahım okadar mutluyumki gördügümde hıckıra hıckıra agladım. allahım isteyen herkese bu duyguyu yasatsın :CüvCüv:
dualarım tüm isteyenlerle canım merak etme vallahı daynacım sagolsun kuzucuk beni hiç rahatsız etmedi şmdiye kadar rahat geciriyorum bakalım bundan sonra ne olacak hiç bir belirti yok daha bende seni cok öpüyorum canım
allahım okadar mutluyumki gördügümde hıckıra hıckıra agladım. allahım isteyen herkese bu duyguyu yasatsın :CüvCüv:
canım ya cok sevindim hayırlı oldun gözün aydın isteyenlerede dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş olmayanlarada dua et allah kucagımıza almayıda saglıcakla nasip etsin rabbbim isteyen herkese versin daynacıgımada versin cok istiyorum ondanda güzel haberler almayı alkisalkisalkis
canım adet artık ınsanın kafasını karıstırıyor..adet oncesı lekelenme bendede olur bazen...hamıleıkte kanama olmaz..olmaması lazım yanı...
umarım bebegın kısa zamanda gelır sana da canım...
merhaba, bana yardımcı olabilecek varmı ? doğum kontrol hapları hakkında ?