Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar şuan 22 hafta 4 güünlük hamileyim kızım olacak inşlh....doğuma az kaldı heyecanlıyım temmuz 20 hayırlısıyla...
hayırlı olsunnn...
aminn saol canım..darısı isteyen herkesin başına inşallah...
kızlar benim adetime 1 hafta var başım sürekli ağırıyor midem bulanıyor karnımda gaz oluyor gözbebeklerim büyüyo ama karnımda hastalancak gibi ağırıyor test yapsam şimdiden çıkarmı teşekkürler banada yardımmm lütfennnnnnnnn
canım inşlh hamilesindir ama testi şimdi yapma çok erken çıkmaz ama kanda gösterebilirsin belli olur benim adetimi geçtikten 12 sonra evde test yaptım çift çizgi çıktı aynı gün kanda baktırdım 6 haftalıktı...beklemek zor ama biraz daha sabır canım...
çok sağol canım ya beklemek çok zorrr çatladım geçmiyoki zaman deli olucam 1 buçuk yıl oldu yaa
bilmezmiyim çok zor hemde insanın aklı fikri hep orda oluyor kendini birşeye veremiyor belirtiler hamilelik belirtilerinie benziyor ama sen yinde çok kaptırma kendini hüsrana uğramakda ayrı bi yıkıyor insanı...
ne bileyim korkum çok fazla aşimde yok yanımda işi dolayısıyla 15 20 gün yok ve tekim böyle olunca zaman hiç geçmiyo eğer bebiş var çıkarsa ona çok büyük sürpriz olcak deli olur eminim mutluluktan çok sağol canım yaaa
ay canım inşlh hamilesindir gerçekten eşine acayip süpriz olur gelişmelerden haberdar omak istiorum dualarım seninle ve bebek isteyen herkese olacak canım emin ol...bana müsade yatıcam iyi geceler canım...
tam kesin sonuca vardığımda yazıcam sana allah razı olsun rahatlattın benii hayırlı geceler canım