Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hayatım allah kalbınıze gore versın allahım ısteyen dıleyen herkese nasıp etsın:=)banada bır an once nasıp etsına.s
merhaba tosti sana bişey sorabilir miyim benim adetim 2 gün geçti ama sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum sende de öle olmuş muydu idrar testini ne zaman yapmalıyım sence?
yine herkesler gitti
kızlar ya yazık bu topige kımse ugramıyor
canım nasılsın, bebiş kaç haftalık,hamilelik nasıl geçiyor...inşlh bende bu ay hamiş olurum ama bu sefer fazla stes yapmıcam canım ,kendimi dinlemekten vazgiçicem...bişey sorcam canım benim adet tarihim 35 ila 38 gün arası oluyor hesap edincede yumurtlamam 21 ila 27 gün arası ilişki gerekiyor acaba doğru mu hesap ediyorum...:uhm::uhm:
ÇOK ÜZGÜNÜM YA
bir kasık batması ile başladı, göğüslerimde ağrılar belim ağrıyo vs. belirletiler vardı yani ben 2 kez idrar 2 kez kan testi oldum yok bişi dün de dayanamadım hala da ağrılarım devam ediyor diye gittim tekrar kan testi yaptırdım sonuç NEGATİF çok üzüldüm ya tam bir aydır nerdeyse bebiş var diye düşünüyordum bu kadar üstüne gitmemem gerektiğini anladım ya öf yaaaaaa:çok üzgünüm:
merhaba tosti sana bişey sorabilir miyim benim adetim 2 gün geçti ama sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum sende de öle olmuş muydu idrar testini ne zaman yapmalıyım sence?
arkadaşlar adet ağrısının aynısını yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmıki
arkadaşlar adet ağrısının aynısını yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmıki
evt ya valla hiç zaman geçmio bidebenim eşim yanımda yok :(sınırlı görüşüyoruz o yüzdende kendi kendime böle takıntı haline getiriyorum kendimede kızıyorum ama elimde diil ...
merhaba daynacım iyim canım bugün 7+2 olduk hamılelık rahat geciyor şimdilik salı günü kalpa tışlarını duymaya gidecegiz inş. canım tarıhlerın ankadıgım kadarıyla tam olatak belli degil o yüzden kesin birşey diyemıyorum ama şunu söylemek isterim sana adet dönemi 21 günden daha kısa 35 günden daha uzun sürüyorsa bu senın adet dönemlerinde yumurtla olayının gerçekleşmediği anlamına gelebılır bir jınekologa başvur derim canım bendede korunmayı bıraktıgım ilk sıralar adet düzensizliği oldu dr adet düzensizliği gebe kalmayı engeller dedı bekle adetlerın kendılıgınden düzene girer dedi nitekım öylede oldu canım umarım sana yardımcı olabılmışımdir arada gir yaz canım senın topiğin ama kımse girmiyor dogru düzgün sende canım lmaz:
kızlar ya yazık bu topige kımse ugramıyor