- 20 Mart 2010
- 6.149
- 1
canım zaten 5 haftalık tı ama senin adına cok sevindi yaaaa......delikafadulden
sagol canım darısı basına istanbulun neresındensın canım bende istanbuldaydım evlendım eşimin işi dolayısıyla dogudayız eşim burda öğretmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım zaten 5 haftalık tı ama senin adına cok sevindi yaaaa......delikafadulden
tebrikler canım allah kucagınıza almayı nasip etsin süper ya darısı bizlerin basına rabbim isteyene veriyor sükürler olsun.olumunekankayizsmile:CüvCüv:kızlar şimdi test yaptım hamileyim
günaydın kizlar..
dün test sonucunu aldim..hamileyim.
yarin doktora gidicem kontroller için..bana şans dileyin
tebrikler cnm Allah analı babalı büyütsün rabbim kucağına almayıda nasip etdsin :teytey:sırnaşık şey
dayna nerdesin bacım ver artık güzel haberlerını
günaydın kizlar..
dün test sonucunu aldim..hamileyim.
yarin doktora gidicem kontroller için..bana şans dileyin
canım benim malesef dün akşam çok ağrıyla birlikte adet oldum bebeğim yok :gitme::çok üzgünüm: önce belime çok şiddetli bir ağrı girdi tamam dedim kesin bu sefer geliyor ve böyle düşünürken geldi malesef:çok üzgünüm:hayırlısı üzülmicem diye kendi kendime sö verdim bi dahaki ay çok çalışcam :kedi: ve stres filan da yapmıcam...neyse arkadaşım senin durumunu konuşalım nasıl gidiyor hamilelik varmı seni rahatsız eden bir durum ?
:dance:kızlar benımde bu ay adetım 3 gun gec geldı.hastalandım ama;24 yasındayım daha 1 kere gormedım adetımın 2 gun surdugunu...20 sınde hastalandım ve 22 sınde bıttı...kahverengı lekelenmeler var suan test yapmıştım 10 gun once negatıf cıktı ama bu adetımdekı degısıklık neyın nesı anlamadım..bı el atıverın kızlar su konuya:kedi:
daynacım olsun bacım bır daha kı aya inş. iyiyim bende bir rahatsızlıgım yok pazartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek üzme sakın kendini dualrım senle kuzum cok öpüyorum
HayiRlisi olsun tatlim.!zamani gelince olscaktir emin ol.!sevgiler!