Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşlh öyledir arkadalar bugün adet günüm ve olmadım bişey merak ediyorum hamile kalan her bayanda mutlaka akıntı oluyormu acaba..bende yok ama ara ara ıslaklık oluyor adet oldum diye bakıyorum bişey yok bilmiyorum sizce oluyormu akıntı hamilellerde...
inşlh öyledir arkadalar bugün adet günüm ve olmadım bişey merak ediyorum hamile kalan her bayanda mutlaka akıntı oluyormu acaba..bende yok ama ara ara ıslaklık oluyor adet oldum diye bakıyorum bişey yok bilmiyorum sizce oluyormu akıntı hamilellerde...
mrb canım
ne yaptın test yaptınmı
merak ettim.
Arkadaslar benim yarin adet olmam gerekiyor, ama olmam insallahh.. bu aksam test yaptim negatif cikti, yarin sabah yine yapcam ve ins guzel bir sonuc alirim.. son iki haftadir oyle seyler hissettimki yani okadar inandim hamile olduguma, 8 marttan beri kasiklarimda kramplar, saplantilar hemde belimin alt kismina kadar agrilar, goguslerimde degisiklikler.. Hayirlisi inss.. Valla burda gunu gecipte bekleye bilenlere helal olsun.. Ben gunum gelmeden tam 3 kez test ettim ve hala cok umutluyum, bakalim insallah yanilmam...
ah ah...belirtilere keşke takılmasak..geçen ay mide bulantısına kadar hepsini yaşadım..yiyeceklerden bile iğrendirmişim kendimi psikolojik olarak..artık akıllandım galiba..akışına bırakıyorumm..lütfen kıslar çok kaptırmayın..rahat olun bebeişimiz gelecektir inş...sonraki hayal kırıklığını yaklaşık 8 aydır yaşıyorum...İNŞALLAH TÜM İSTEYEN HERKES ANNE OLUR ŞEKERLER:)))
hayırlısı olsun canım ya, bakalım ne olacak bekliyorum bende.umutlanıp da adet olmak insanı çok hayal kırıklığına uğratıyor. ben şimdi merakla bekliyorum haber veririm burdan...kafamçokkarıştı
Aminnnn inşlh canım..bende 1-2 gün öncesine kadara kendimi yiyordum stresten ama bugün adet günüm geldi nedense bende bir rahatlama var valla daha iyiyim ortada ne adet var nede gebelik olurna bıraktım hayırlısı olsun hepimiz için tuğbacım...yerimsenibenyerimseniben
eşim dün getrmiş bi tane test bende dayanamadım sabahleyin yaptım sonuç malesef tek çizgi çıktı anlamadım bikaç gün önce yaptığım test silik bu seferki tek çizgi..ama son kullanım tarihi şubatın 1 ymiş testin...artık bende bir yerlerden bişeyler arıyorum işime gelmedi yani:sm_confused::sm_confused::sm_confused: nasip bakalım yine adet filan olmazsam diğer günlerde tekrar denicem canım...
canım ben 10 haftalık hamileyim , eczanelerden aldıımız testlerde ikinci çizgi hala silik çıkıyor .kan testi yaptırmanı öneririm.kaydirigubbakcemile3