- 19 Ağustos 2009
- 242
- 12
- 43
maalesef değilim 0.1 çıktı ama herkesin aynı olacak değil ki sen gene de baktır ama gününü bekle bence ben artık öğle yapacam
hayırlısı canım hiç üzülme tez zamanda bebeğin kucağında olur inşlh :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maalesef değilim 0.1 çıktı ama herkesin aynı olacak değil ki sen gene de baktır ama gününü bekle bence ben artık öğle yapacam
işimi gücümü bıraktım sabırsızlıkla seni bekliyoruz sakın sende CARMENNN gibi ekme bizi hihoyyyt
hayırlısı olsun dogru soluosun beklıcem adetım gecerse bende gıdıp yaptırıcm.çok sıkıldım sürekli 0,1 değerini görmekten yaeyvahedigeldismilemaalesef değilim 0.1 çıktı ama herkesin aynı olacak değil ki sen gene de baktır ama gününü bekle bence ben artık öğle yapacam
lucky hayır kanda baktırdım, adetime 4 gün kaldı olsaydı çıkardı kesin 0.1 çıktı 10 gün kala yaptırdığımda 1.2 çıkmıştı o heveslendirmişti beni bi de dün evde yaptığım testte 2. çizgi çok silikti napalım hayırlısıysa olsun..en iyi vakti allah bilir ama yine de çok üzüldüm dolmuşla eve gelirken gözlerimden takır takır indi yaşlar...herkesten iyi haberler bekliyorum.
Kızmassan sana bişey sorcan peki neden kürtaj oldun anlamadım benkıslar ben burda danya yı merak ederken kendım hamıle olabılme sansını yakalamısım bu ay..aslında çok ıstıyorduk..ama 3 subatta kurtaj oldum..ve adet tarıhımı bıle tam bılemedıgımden yumurtlama tarıhımıde kestıremıyordum..
kısaca soylıyım bekledıgım adet tarıhım yanı tahmın ettıgımadet tarıhım geldı geçtı..kan verdım bugun yarında sonuc alcam..umarım bebiş vardır..
[
Kızmassan sana bişey sorcan peki neden kürtaj oldun anlamadım ben
canım benim malaesef daha tahlil filan yaptıramadım bu hafta sonum çok yoğun geçti misafirlerim vardı dün gece gittiler o yüzden bugün içinde randevu alamadım daha beklemedeyim gelen giden yok inşlh da olmaz:Saruboceq:bugün benimde 9.günüm aslında korkuyorumda tahlilde negatif denmesi beni korkutuyor beklemek sanki insanı biraz daha ümitlendiriyor...yazılanları hep okudum güzel haberler var seninde bayağı günün geçmiş canım sen yapmayı düşünmüyormusun benim gibi beklemedemisinCADIARZU
naptiniz kizlar
beklemedeyız canım sen ne yaptın
ben bu akşam ewe gidince bi test daha yapicam bakalim noolcak..
yazarim yarin :)
eğer yine silik çizgi çikarsa cuma kan tahlili yaptirmayi düşünüorum..