- 20 Mart 2010
- 6.149
- 1
sende de iyi sabır varmış tostii :) allah yüzünü güldürür inşallah.allah kimselere aratmaz. öptümm:smiley-cool:
vallahı bende merak ediyorum ama ne bilim kararsızım bu hafta yaparım artık test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende de iyi sabır varmış tostii :) allah yüzünü güldürür inşallah.allah kimselere aratmaz. öptümm:smiley-cool:
hadi tosti bekletme biide al iu testi yap lütfen :)))
ne oldu canım niye karanını değiştirdin
hayranada dün aynı şeyi yaptınız ne güzel hamıle oldugunu öğrenmiş banadamı aynı şeyı yapacaksınız kızlar inş. bende güzel bir sonuç alırım allahın izniyle
lucky88 ,fairylike ve tosti HADİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ sizi bekliyozzzzzzzzz kutlama yapacaz
lucky88 ,fairylike ve tosti HADİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ sizi bekliyozzzzzzzzz kutlama yapacaz
endişe içindeyim..beklenmeyen bi sürprizin içindeim sanki...
ben kendimden şüpheleniyorum ama olmayadabilir ama fairylike ve tosti eğer kendilerinden eminse bizede güsel haberler versin ler hehe :)):roflol:
bak hayrana söledik yatı hayırlı haberer aldı sende bi yap meraktan çatlıcam valla bak :))
kız bana bak seni bir elime gecırsem bogucam bacım öyle deme sen öyle diyince ben üzülüyorum ben korkuma test yapamıyorum ya yoksa diye senın olsa ne güzel evınıze bır melek gelecek evının bereketı artacak huzurun olacak o senın bebekler melek öyle karamsar konuşma allahın zoruna gider
olumlu ya da olumsuz paylaşicam mutlakabilmiyorumkismile
korkma koca bebeğim korkma biz bol bol dua edicez yeterki se cesaretli ol lmaz:korkuyorum sadece hepsi bu...ohaoldumsmile
canım ya birazdan carşıya cıkıcam allah benı eczaneye yönlendirise alıcam test bakalım o an ne olacak
korkma koca bebeğim korkma biz bol bol dua edicez yeterki se cesaretli ol lmaz:
ben hamiş felan değilim nerden çıkardınız