Acaba Hamilemiyim Diye Düşünmememin Bir Yolu Var mı?

kızlar aynı şey bana da oluyo herseferinde umutlanıp sonra umutlarının boşa çıkması..

ben de anne omayı deli gibi isteyenlerdenim.ben de cok düşünüyom ne yapmam gerkiyo düşünmemek için bilmiyom.sadece dua edip RAbbime yalvarcaz başka yolu yok.hormonlar hastalıklar hepsi bahane bence.SAdece RAbbim istediği zaman vercek biz de sabırla onu beklemeliyiz.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz.

hamilemiyim diye düşünmemenin bir yolu yok bence ...takıntıya dönüşüyor çünkü..insan sürekli kendini dinliyor :KK43:(

bende aynen sızın gıbıyım aklımdan hıc cıkmıyor acaba hamılemıyım sorusu :KK43: ama bı kac aydır umutlanmamayı öğrendım nasıl olsa olmadı deyıp hıc beklemıom aslında içten içe coook uzuluom ama en azından kafamda sorularla dolaşmaktan iyidir Allah hepımızın yardımcısı olsun....

evet arkadaşlar size katılıyorum eğer insan gerçekten istiyorsa bekleyip ümitlenmemek elde değil bence aklına gelmeyenler aman olsada olur olmasada diyenlerdir. şuan benim 2 gün geçti olmadım yarın sabah test yapıcam hayal kırıklığınamı uğruycam yoksa sevinçten havalaramı uçucam bilmiyorum Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı, evlatlar nasib etsin amin.

yok be güzelim olmuyo bende her ay düşünmücem diyorum olmuyo olmuyo olmuyo.hayırlısı artık.en kısa zamnda allah bizede göstersin inşallah.

slm arkadaşlar arnıza yeni katıldım bende bebek istiyorum bilen varm bilmiyorum ama bu ay erken test yaptım ve silk bir çizgi cıktı umutladım fakat aradan üç gün geçti tekrar yaptım negatif çıktı benim gibi olan varmı öyle olupta hamile olşan varmı:1hug:

ben kendimi telkin yoluyla sakinlestirmeye calisiyorum.internette infertilite konusu önceden benim bas konumdu artik sadece bu sitede kisa süre bakiniyorum cikiyorum..yalniz kalmamaya özen gösteriyorum cünkü yalniz kalinca hep aklima gelio..onun icin bol bol disari cikiyorum geziyorum..kafami baska seylerle mesgul ediyorum..

düşünmemek elde değil bugün aynı mevzuyu açacaktım ama saolsun arkadaşım bir sene önce açmış konuyu..Allah hayırlısını ve sağlıklısı versin diyorum ama bir taraftan içim içimi yiyorum bu Allaha bir isyan değil ...
Hele dün bütün gece karnımı tutarak uyumuşum sabah uyandığımda hala elim karnımdaydı eşimde üzüldüğünü ilk defa farkettim
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin ...

kızlar bende aynen sizin gibiydim ama şimdi artık bırakdım 3,5 yıldır uğraşıyorum ağlıyorum bağrıyorum çevremdekilere küsüyorum sebebsiz biri çocuk sevse düşmanımmış gibi bakıyordum ama anladımki kendime yapıyorum elimden geleni yapıyorum tedavilerime devam ediyorummm biliyorumki rabbim verecek ama kendi istediği günde ve vakti geldiğinde ama şimdi takmıyorum düşünüyorumda hayatımı evliliğimi hem kendime hem eşime hemde çevremdekilere dar ettim artık huzurluyum hayattan yaşamdan zevk almaya çalışıyorum çok şükür sağlıklıyım elim ayağım tutuyor üzülsemde ağlasamda olmuyooo bizim elimizde değilki rabbim ne zaman dilerse o zaman olucak her şeyin hayırlısı her işde bi hayır var derler ya bundada demekki bi hayır varrr kızlar lütfen kafanıza takmayın eşineze ve kendinize yazık etmeyin evliliğin tadını çıkarttınnn

hepinizi öpüyorummm sevgilerle

aynen bende öyleyim ya gercekten stres yaptıgımda gecikiyor bunu anladım ama ben ne zaman düşünmesem birileri hatırlatıyor
vardır sizin hayatınızdada
durduk yere muhabbetin içine bebek sokup tüm huzurunuzu kaçıranlar yani eminim vardır
eşiniz bahsetmez bile eminim o sizin üzüldüğünüze üzülür en çok yani bu durum bizde böyle
bugün hastalanmam gerekiodu ve gercektende öyle oldu
ingilizce öğretmeniyim bu gerginlikle öğrencilerede agresif davrandım biraz su an aglıyorum cevremdekilere de gercek yüzümü gösteremiyorum adet dönemim yaklastıgında:KK43:

Gerçekten bunu düşünmemenin bi yolu var mı, yumurtlama gününden itibaren sabah, öğle,akşam sürekli, her tuvalete gittiğimde her belim ağrıdığında her göğsüme bişiyler olduğunda,her gebelik testi almak istediğimde acaba alsam mı deddiğimde bu belirtileri düşünmeden edemiyorum.SAPLANTI dedikleri şey bu olsa gerek :kızgın::kızgın::kızgın:

Gerçekten bunu düşünmemenin bi yolu var mı, yumurtlama gününden itibaren sabah, öğle,akşam sürekli, her tuvalete gittiğimde her belim ağrıdığında her göğsüme bişiyler olduğunda,her gebelik testi almak istediğimde acaba alsam mı deddiğimde bu belirtileri düşünmeden edemiyorum.SAPLANTI dedikleri şey bu olsa gerek :kızgın::kızgın::kızgın:

Yaaa denek ben yalniz degilmisim ayni sekilde olan cok varmis. Bende okadar bu hamilelik konusuna saptanmisimki yumurtlama döneminden sonrasi bana 3 ay gibi uzun geliyor. acaba oldumu, suan neler oluyor. söylemi böylemi.... test yapmak yada en ufak bir belirti icin sanki 3 ay beklemisim gibi geliyor.

Birde bende cok korku var. aman kosmayim, aman üsütmiyim, aman mikrop kapmasin belki hamileyimdir dedikce hastalik hastasi oluyorum anacim... cok zor ama cooookkk kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:

kızlar bende hep kafama takıyodum hep acaba hamilemiyim diyodum öyle bişey olduki hiç aklımda yokken hamile kalmısım şimdi adet olunca kafamız biraz rahatlıyo bu düşünceler gene ay sonuna erteleniyo ben adetimin bittigi gün hamile kalmışım bir hafta sonra belirtilerim basladı bu seferde bukadar erken belirtimi olur diye inanmadım hamile degilimdir kesin dedim ama hamileymişim ama belirtiler arttıkca daha testi yapmadan önce yüzde yüz emindim hamile olduguma cunku bu sefer cok daha farrklı seyler hissediyodum

valla bende 5aydır deniyorum olmuyo.her ay eşimde benimle gün sayıyo sonrası hüsran yıkılıyoruz.artık bende söylemiyorum artık ümidi kestim beklemiyorum diyorum ama tabiki adet oldum mu acaba diyede wc yi aşındırıyorum.onun ruhu duymuyor.böylesi daha iyi kendi stresim bi yana bi de eşim stres olunca hiç çekilmiyo.Söylememek en doğrusu.

aboooww kız sizde bendensizniiiz yaaa..bende diyodum bi benmiyiim pimpirikli acba ama yok farkettimkii hepimiz aynı düşünceler içindeyiz STRES dedikleri bu olmalı olucağıda varsaa olmuyoo..olurmu zaten okadar üstüne düşüyoruzki yemin ederim ben koşmayı bile unuttum aceba tutumuda düşürürüm diyee:)))haa bide eşim yatağımı bile yapmamaı istemiyoo neyöiş efendim yorganı kaldırırken düşersee:))diyorumya karılı kocalı kafayı yediik ooo sıpam bi gelsiin morartıcam poposunu ahada söööz size teyzeleriii...

Kızlar gerçekten hepimiz böyle pimprikli olduk.. İnanın TV de muzık cıkıyor şakadan biraz dans edeyım zıplayım diyorum kendi kendime tv karşısında sonra ya hamileysem diyorum.. kıpırdamıyorum bile....
koşmuyorum.. zıplamıyorum.. aynen yani.. 5 aydır kıpırdamadım sonuç 2 kilo aldım.. bebek olmadan kilosu geldi..... Allahhımm bir de bebeklerimiz gelsinn sağlıkla inşallahh

merhaba canım... bende aynı senın gıb bır ruh halı ıcındeyım..bu ay kaptırdım kendımı sankı hamıle olacagım dıye...sanırım da değilim...hayatımda ılk kez reglım uc gun gecıktı ama ıdrar testlerı negatıf hala... esım doktor..bana dıyorkı ıdrar testlerı bazen negatıf verıyor bır ıkı gune de hastalanmazsan beta hcg baktırırız... da ben sankı regl olacağım gıbı hıssedıyorum... bakalım.. ama nedır kı bazen delırecek gıbı oluyor ınsan ben ıkı aydır denıyorum daha bebek sahıbı olmayı... ama zor her ay yenı bır beklentı . hayırlısı canım yaaa....

bu ay yumurtlamadığımı öğrendiğim halede acaba hamilemiyim diyorum ister istemez ümitleniyor insan

Ben de düşünüyorum her ay hamile miyim diye:))Ama bu normal zaten çünkü korunmayı bıraktıktan sonra kendimiz ve çevremiz hep aynı beklenti içinde oluyor. Bir de ben de PMS var, zaten normalde reglden 10 gün önce sıkıntılarım kafaya takmalarım, sinirlilik halim başlar ona buna kafayı takarım. O yüzden hamileyim değilim diye de düşünmeden olmuyor. Bu bizim reglden önce ruh halimizle de alakalı bence. Ama yine de çok fazla düşünmemeye çalışıyorum hareket ederken falan kendimi çok kısıtlamıyorum açıkçası öyle yaparsam daha kötü olur. Bu sefer regl olunca da yıkılır insan ama ben regl olunca üzülmüyorum başka ay başka zaman hayırlısı değilmiş diyorum geçiyorum. Önemli olan böyle düşünmeye çalışmak regl olunca ağlayan arkadaşlar oluyor kendimizi o kadar da kaptırmamak lazım bence.

X