- 3 Aralık 2007
- 16
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanki içimde bu ay hamile olabileceğim gibi bir his vardı... ama olmadı bugün hastalandım. sinirlerim aşırı bozuk eşimin yüzüne dahi bakmadım nedense bakamadım, sanki suçluymuşum gibi ne alakası varsa. her ay düşünmeyeceğim diyorum ama yapamıyorum gün saymaktan kendimi alamıyorum kızlar yardım edin nasıl düşünmemeliyim.klava:
benim durumumda tam tersi çocuk olmadığı için evliliğin tadını çıkaramıyorum zaten beni hiç birşey mutlu etmiyor,tatile çıkalım diyoruz sonra vaz geçiyoruz oraya gidecek parayı tedavi için kullanırız diyoruz,yemeğe bile çıkamıyoruz boşa para harcamamak için,yani çocuğumun olmaması hayatta bana herşeyi erteletiyor.
vezikül bende ben kim hamile kalmak kim diyenlerdendim canım ta ki düne kadar sonra ağzımdan çıkan her bir lafın allah katında duyulduğu gerçeğini idrak ettim ve ne bileyim allahıma saygısızlık ediyormuşum gibi geldi o dilerse olmazlar olurken ben nasıl ondan ümit kesebilirdim ki? şimdiyse allahımdan hayırlı zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar diliyorum ve inanıyorum ki allahım bir gün bana da yaşatacak bu güzel duyguyu....
hepimizin en kısa zamanda anne olması duasıyla....
canim ins hamilesindir. boyle seyleri cok duyuyoruz. canim test yaptirsana, belirtilerin falan varmi hic? Allahim hepimize tez zamana nasip etsin ins..şimdi bende bu durumu yaşıyorum.. 4 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçme aşamasındayım.. dr. gitmek için adet olmayı beklerken ve her ay şaşmadan vaktinde gelirken adetim bu ay, 4. gün oldu hala yok.. bir yandan kendime "o kadar tedavi oldu olmadıda şimdi tam tüp bebeğe geçecekkken normal bir şekilde gelmez mutlaka stresdendir" diyorum...bir yandanda " acaba hamilemiyim" diye düşünmeden edemiyorum.. eşim acaba olabilirmi diye üzerime titriyor...kısmet ne desek boş...
evet hepimizin zamanında ne hayalleri vardı.. birçoğunu elde ettik belki ama hala mücadelesini verdiklerimizde var.. hayat boyuncada bu hep böyle olacak çünki birini elde ettiğimizde hemen öncelikler değişiyor artık başka şeylerin mücadelesini vermeye başlıyoruz.... morgülün dediği gibi bu mücadeleyi verirkende yaşadığımız hayatdan ödünler veriyoruz, yaşamamız gereken tatlardan lezzetlerden mahrum kalıyoruz.. biz ne kadar çabalasakda herşeyin bir vakti saati var o saat dolmayınca olmayacak gerçekten.. umarım hepimizin bebek için vaktimiz gelmiştir, Allahın izniyle en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz...
canim ins hamilesindir. boyle seyleri cok duyuyoruz. canim test yaptirsana, belirtilerin falan varmi hic? Allahim hepimize tez zamana nasip etsin ins..
malesef onu düşünmemenin bir yolu yok....
Keşke olsada bende düşünmesem...
Yani kisacasi kelin ilaci olsa önce kendi başina sürer...