- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.167
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Bana da erken diyorlar ama benimde sürekli midemde bulantı var göğüslerimde ağrıyor. Adetime 7 gün var. İnş vardır bebek ikimizde deHanımlar daha önce hiç hamile olmadım yeni evliyim sayılır 1 sene oldu evleneli eşimle Eylül ayından beri çocuk planlıyoruz ama olmadı bu ay çok farklı hissediyorum kendimi adetime 5 gün var dün gece miğdem çok bulandı ama kusamadım gün içinde yine biraz miğdem bulandı kabız da olmuşum wc gidiyorum o kadar su içmeme rağmen yine koyu renkli geliyor Pazartesi günü beta hcg yaptırıcam inşallah hamileyimdir Çünki çok istiyoruz benim gibi böyle olan var mı
Bende de belirtiler vardı 7 gün önce erken gebelik testi yaptım maşeaef negatifBana da erken diyorlar ama benimde sürekli midemde bulantı var göğüslerimde ağrıyor. Adetime 7 gün var. İnş vardır bebek ikimizde de
Belki daha idrarda çıkmıyordur sizde bi kaç güne yaparsınız tekrar bende 3-4 güne yapayım madem 7 günde çıkmıyorsa demek kiBende de belirtiler vardı 7 gün önce erken gebelik testi yaptım maşeaef negatifadetimede daha 5 gün var
Bencede bekleyin yoksa insan üzülüyor dediginiz gibi belkide hemen çıkmıyor beklemekte fayda varBelki daha idrarda çıkmıyordur sizde bi kaç güne yaparsınız tekrar bende 3-4 güne yapayım madem 7 günde çıkmıyorsa demek ki
İnşallah ben gittim dayanamadım beta hcg testi yaptırdım yarın çıkacak sonuçlar bakalımBana da erken diyorlar ama benimde sürekli midemde bulantı var göğüslerimde ağrıyor. Adetime 7 gün var. İnş vardır bebek ikimizde de
Ben hasta oldum inşAllah sizin sonucunuz güzel çıkarİnşallah ben gittim dayanamadım beta hcg testi yaptırdım yarın çıkacak sonuçlar bakalım
Ben hasta oldum inşAllah sizin sonucunuz güzel çıkar
Yarın yazarım sonucu size sizinde birdahaki aya olur umarımBen hasta oldum inşAllah sizin sonucunuz güzel çıkar
Ben dün erken gebelik testi yaptım negatif. Belirtilerde yok oldu. Göğüs ağrısı bile kalmadı. Bu ay olmadı galiba benim ki o yüzden adet günümü beklemeyi düşünüyorum test yaptıkça üzülüyorumİnşallah ben gittim dayanamadım beta hcg testi yaptırdım yarın çıkacak sonuçlar bakalım
Hepimiz aynıyız üzülme bende çok umutlu değilim kendimden sadece merak işteBen dün erken gebelik testi yaptım negatif. Belirtilerde yok oldu. Göğüs ağrısı bile kalmadı. Bu ay olmadı galiba benim ki o yüzden adet günümü beklemeyi düşünüyorum test yaptıkça üzülüyorum
Bende acaba gidip kan versem mi diyorum ama o negatif çıkarda kesin olacak diye korkuyorum. Diğer taraftan da bir an önce öğreneyim bir an önce adet gelsin ki gelecek ayın hevesine başlayım diyorum.Hepimiz aynıyız üzülme bende çok umutlu değilim kendimden sadece merak iştebol bol dua etmeliyiz
İçinde şüphe varsa git yaptır bence bende 2 hafta önce kasıklarımda çok keskin bir ağrı hissetmiştim bunun için gittim yaptırdım acaba tuttu mu diyeBende acaba gidip kan versem mi diyorum ama o negatif çıkarda kesin olacak diye korkuyorum. Diğer taraftan da bir an önce öğreneyim bir an önce adet gelsin ki gelecek ayın hevesine başlayım diyorum.
Nerde yaptırıyorsunuz kan testini öyle hemenİçinde şüphe varsa git yaptır bence bende 2 hafta önce kasıklarımda çok keskin bir ağrı hissetmiştim bunun için gittim yaptırdım acaba tuttu mu diye
Sağlık ocağında sabah 8/10 arasıNerde yaptırıyorsunuz kan testini öyle hemen
Bir de ikisinde de asiri halsiz dusmustum, bayilacak gibi olmustum.Benim gebeliği ogrenmeden onceki en onemli belirtim gogus uclarimda hassasiyet olmustu. Normalde adet olacagim zaman asla boyle birsey olmaz. Belki isinize yarar bu bilgi
Sonucunuz çıktımıYarın yazarım sonucu size sizinde birdahaki aya olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?