• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile olabilirmiyim

😄 ayy evet ya benim karnım gurulduyor du onu bile hamilelik belirtisi sanmıştım 🤦‍♀️

İnanki bende öyleydim malesef ki psikolojiyi etkiliyor 😅 varmı senin daha adet tarigine en güzeli adet tarihini beklemek adetlerim bile şaştı bebek istedigimizden beri
Daha 8 gün var bakalım 😊 benim çok düzenli sinir oluyorum böyle olunca 1 kere bile gecikmezmi anam saati saatine geliyor valla 😅 senin ne zaman

Daha 8 gün var bakalım 😊 benim çok düzenli sinir oluyorum böyle olunca 1 kere bile gecikmezmi anam saati saatine geliyor valla 😅 senin ne zaman
Benimde tam 8 gün var ayın 15 inde 😅 yok ya benimki de çok düzenliydi ama bu ara 2 gün geç 2 gün erken 😅 ne oldugunu şaştı sanırım o da. Birde siz sadece yumurtlama dönemini mi degerlendiriyosunuz yoksa gün aşırımı yoksa onudamı akışına bıraktınız😅

Benimde tam 8 gün var ayın 15 inde 😅 yok ya benimki de çok düzenliydi ama bu ara 2 gün geç 2 gün erken 😅 ne oldugunu şaştı sanırım o da. Birde siz sadece yumurtlama dönemini mi degerlendiriyosunuz yoksa gün aşırımı yoksa onudamı akışına bıraktınız😅
Ahaha adetten sonra bi kaç gün oluyor bişeyler 🤪 sonra yumurtlama günlerini yapıyoruz daha sonra canımız istediği Saatlerde oluyor 😂 gün aşırı olmuyor bizde canım tek hareket de nakavt 😅😅 ayy hahah sesli güldüm

Ahaha adetten sonra bi kaç gün oluyor bişeyler 🤪 sonra yumurtlama günlerini yapıyoruz daha sonra canımız istediği Saatlerde oluyor 😂 gün aşırı olmuyor bizde canım tek hareket de nakavt 😅😅 ayy hahah sesli güldüm
Akışına bıraktık diyorsun yani canım en güzeli sanırım 😅😅😅

Bakalım adetide akışına bırakalım nolcak sanırım aynı günlere denk geliyoruz belki güzel haberler veririz bakalım

Back