Acaba hamile olabilirmiyim

ayy evet ya benim karnım gurulduyor du onu bile hamilelik belirtisi sanmıştım

İnanki bende öyleydim malesef ki psikolojiyi etkiliyor varmı senin daha adet tarigine en güzeli adet tarihini beklemek adetlerim bile şaştı bebek istedigimizden beri
Daha 8 gün var bakalım benim çok düzenli sinir oluyorum böyle olunca 1 kere bile gecikmezmi anam saati saatine geliyor valla senin ne zaman

Daha 8 gün var bakalım benim çok düzenli sinir oluyorum böyle olunca 1 kere bile gecikmezmi anam saati saatine geliyor valla senin ne zaman
Benimde tam 8 gün var ayın 15 inde yok ya benimki de çok düzenliydi ama bu ara 2 gün geç 2 gün erken ne oldugunu şaştı sanırım o da. Birde siz sadece yumurtlama dönemini mi degerlendiriyosunuz yoksa gün aşırımı yoksa onudamı akışına bıraktınız

Ahaha adetten sonra bi kaç gün oluyor bişeyler sonra yumurtlama günlerini yapıyoruz daha sonra canımız istediği Saatlerde oluyor gün aşırı olmuyor bizde canım tek hareket de nakavt ayy hahah sesli güldüm

Akışına bıraktık diyorsun yani canım en güzeli sanırım

Bakalım adetide akışına bırakalım nolcak sanırım aynı günlere denk geliyoruz belki güzel haberler veririz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…