• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile olabilirmiyim

Bencede adet once idrar kopkoyu oluyor ben adetten 10 gün önce yaşadım bunu. Turuncuya kaçmıştı resmen. Asiri kasik agrisi batması. Ayrıca.

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza , inşallah hepimiz güzel haberler alırız , 1 haftadır göğüslerim çok hassas , adete 2 gün var erken gebelik testi yaptım negatif :( çok umutlanmıştım yine olmadı , sonradan pozitif çıkan var mı aranızda

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza , inşallah hepimiz güzel haberler alırız , 1 haftadır göğüslerim çok hassas , adete 2 gün var erken gebelik testi yaptım negatif :KK43: çok umutlanmıştım yine olmadı , sonradan pozitif çıkan var mı aranızda
Bence düşünmeyin akışına bırakın inanın her şey daha güzel olur hiç bir belirtiye takılmayın boşverin

İnanki en güzeli her ay bi belirti diyorum bakıyorum hastayım onun için bıraktım yumurtlama dönemi diye bekliyorum bir şey çıkıyor onun için salalım boşver
Ben kitap okumaya başladım kafamı dağıtmak için ☺️

Back