- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.669
- 398
- 27
- Konu Sahibi Tatlikavun
E nabızdan bakablrsn şuan sonucuna canım oraya geliyo sonuçlarSağlık ocağında sabah 8/10 arası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E nabızdan bakablrsn şuan sonucuna canım oraya geliyo sonuçlarSağlık ocağında sabah 8/10 arası
Bugün 13:30 da çıkacak bekliyorumSonucunuz çıktımı
Evet saat 1:30 da öğlen bakacağımE nabızdan bakablrsn şuan sonucuna canım oraya geliyo sonuçlar
1.30a gerek yok şuan baksan vardırEvet saat 1:30 da öğlen bakacağım
Akşamdan beri bakıyorum1.30a gerek yok şuan baksan vardır
Ben sabah verdiğimde akşam bakıyorum girmiş oluyorlar yada sabaha
Çıktımı sonucunuzEvet saat 1:30 da öğlen bakacağım
Çıktımı sonucunuZ
Regl oldum şimdi hemde günüm hiç şaşmadıÇıktımı sonucunuz
Olsun bu aya oluruz inşAllahRegl oldum şimdi hemde günüm hiç şaşmadı
Bence düşünmeyin akışına bırakın inanın her şey daha güzel olur hiç bir belirtiye takılmayın boşverinMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza , inşallah hepimiz güzel haberler alırız , 1 haftadır göğüslerim çok hassas , adete 2 gün var erken gebelik testi yaptım negatifçok umutlanmıştım yine olmadı , sonradan pozitif çıkan var mı aranızda
Umarım başarabilirim , teşekkür ederimBence düşünmeyin akışına bırakın inanın her şey daha güzel olur hiç bir belirtiye takılmayın boşverin
İnanın insan düşündükçe çok ama çok yoruluyor başarmak zor ama başka çare yok malesefUmarım başarabilirim , teşekkür ederim
Ben artık düşünmüyorum akışına bıraktım belirtilerde tamamen psikolojik gibi geliyor banaBu ayda durumlar nedir kızlar var mı belirtiler
Kesinlikle öyle oluyor valla bende saldım artıkBen artık düşünmüyorum akışına bıraktım belirtilerde tamamen psikolojik gibi geliyor bana
İnanki en güzeli her ay bi belirti diyorum bakıyorum hastayım onun için bıraktım yumurtlama dönemi diye bekliyorum bir şey çıkıyor onun için salalım boşverKesinlikle öyle oluyor valla bende saldım artık
Ben kitap okumaya başladım kafamı dağıtmak içinİnanki en güzeli her ay bi belirti diyorum bakıyorum hastayım onun için bıraktım yumurtlama dönemi diye bekliyorum bir şey çıkıyor onun için salalım boşver
En güzeli birşeylerle ugraşmamız gerek yoksa olmuyor burnumuz aksa hamilemiyimki demeye başlıyoruz yoksaBen kitap okumaya başladım kafamı dağıtmak için![]()