süpper teklif :teytey: kesinlikle buluşalım karşıyakayı çok özlemiştim hem, kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf :hooray: buluşup kaynatırız biraz :içelim: ben iş çıkışı direk karşıyaka çarşıya gelirim 6:20 gibi oralarda olurum, konuşuruz hangi gün buluşacağımızı... ama şimdi öğle yemeğine çıkıyorum ben, sonrada ingilizce dersimiz var bir saat 1:30 gibi dönerimmmm!!! afiyet olsunsana daa!!Cnm Bende Bayraklida Oturuyorum Karşiyakada çalişiyorum Izmirliyim Yillardir Bayraklida Oturdum.. Işikentte Fln çalitim şuan Karşiyaka çarşi Girişinde Işyerim Valla Iyi Olurya Bir Ctesi Iş çikişi çay Içelim Deniz Kenarinda Konuşalimm
inşallah arkadaşım inşallah hem ev hem bebek gelir. belki bebek evi bekliyodur dimi? :)
inşallah arkadaşım inşallah hem ev hem bebek gelir. belki bebek evi bekliyodur dimi? :)
bugün benim bebek düştüü dün doktrum genel bir araştırma yaptır dedi sen hamile kalmasan hcg 42 olmazdı dedi hamileydin ve vücut kabul etmedi düşürdü dedi şuan hamile kalmak yasak bana hastaneye müracak etip genel bir araştırma yapılcakmışşş
arkadaslar size birsey sormak istiyorum. gerci belki daha onceki sayfalarda cevabi vardir ama butun forumu okuyamadim.
benim bu ay tam yumurtlama gunumde cok siddetli kasik sancim oldu, ozellikle sag tarafimda. yani ayakta dik bile duramiyordum, o derece siddetli. daha once hic boyle bir sey yasamamistim. yaptigim tek farkli sey gecen ay reglimin baslangicindan itibaren gunde bir bardak papatya cayi icmistim. reglim bittikten iki gun sonra falan da biraktim. Acaba bileniniz varmi neye isarettir bu kasik agrisi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?