:çok üzgünüm:canım benim gerçekten çok üzüldüm şoktayıma.s.inş.çabuk yakalayacaksın bebişini üzülme demek biliyorum çok saçma ama şuna inan psikolojin çok önemli biliyosun ben 3yıldan fazladır korunmuyom ama son sıralar olursa olura bırakınca yakaladım.YÜCE RABBİM ALLAHIM sana ve senin gibi anne olmak isteyen herkese analığı tattırsın:teselli::1hug:Kizlar Artik Bu Siteye Takilmiycam Beni Fenz Etkiledi Aslinda 1 Haftalik Korunmamayla Tutsaydi Bir Anormallik Olurdu Dr. Kimyasal Gebelik Dedi Biz Dr. Dediği Gibi Yumutra Döneminin 3 Günü Korunmadik Son Günüymüş Ondan Adet Olmuşum Onunla Gitmiş Bebek.. Neyse Bidahaki Sefere Nasip Etsin Allah Hepimize. Ilk Aydi Daha Denememizin Ama Okuduklarim Burda Yaşanilanlar Insani çok Etkiliyo Ben Daha önceki Bebeğide Hiçbişey Takmadan Yapmiştim Buraya Gireli Takiyorum Bundan Sonra Takmamak Için Girmiycem Belki Arada Bakarim Sizlerin Iyi Haberlerine Ama Tavsiyem çok Etkiliyor Insani Normal Hayata Bakamiyosunuz Kafaya Takiyoosunuz Sizde Takilmayin Bence. Destekleriniz Için Teşekkür Ederim Bol şanslar..
Rahelcim hayırlısı olsun inşallah iyi sonuçlar alırsın.
bak görüyormusun vücudumuzda neler oluyo biz bilmiyoruz belkide. sen ilaçlarını düzenli kullan hayatım gerisi allaha kalmış. moralini yüksek tut elimizden gelen bu.
Canım ben de senin düşündüklerini düşünmedim değil, girmek istemedim bu siteye bir süre, ama dayanamadım bak girdim geneKizlar Artik Bu Siteye Takilmiycam Beni Fenz Etkiledi Aslinda 1 Haftalik Korunmamayla Tutsaydi Bir Anormallik Olurdu Dr. Kimyasal Gebelik Dedi Biz Dr. Dediği Gibi Yumutra Döneminin 3 Günü Korunmadik Son Günüymüş Ondan Adet Olmuşum Onunla Gitmiş Bebek.. Neyse Bidahaki Sefere Nasip Etsin Allah Hepimize. Ilk Aydi Daha Denememizin Ama Okuduklarim Burda Yaşanilanlar Insani çok Etkiliyo Ben Daha önceki Bebeğide Hiçbişey Takmadan Yapmiştim Buraya Gireli Takiyorum Bundan Sonra Takmamak Için Girmiycem Belki Arada Bakarim Sizlerin Iyi Haberlerine Ama Tavsiyem çok Etkiliyor Insani Normal Hayata Bakamiyosunuz Kafaya Takiyoosunuz Sizde Takilmayin Bence. Destekleriniz Için Teşekkür Ederim Bol şanslar..
Canım ben de senin düşündüklerini düşünmedim değil, girmek istemedim bu siteye bir süre, ama dayanamadım bak girdim gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?