Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler canımmm kız bizlere dua ette arkandan gelelim:))))))))
Çok evindim canım yaa tebrik ederim:içelim: darısı başımız inşallah:teytey:artık çok iyi bakman lazım kendine
Kizlarr Günaydinnn Bende Sabag B-hcg Yaptirdim 2,30 Da Alcam Sonucu Dua Edinnn Nolur Hamileyimdir Inşallahhh.mugenip Tebrik Ederim Cnm Allah Kucağina Almak Nasip Etsin Sağ Sağlim. Darisi Olmayanlarin Başina Allahim Herkezi Evlat Sahibi Yapsinn Dua Edinn Iyi çiksin Sonuç
Günaydın kızlar kimse yok gördüğüm kadarıyla neyse sonra gelirsiniz herhal. dün geç döndüm giremedim. İyi haberler varmış mügebenip tebrik ederim seni çok mutlu oldum. allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Gül78 ben burdayım merak etme seninle birlikte heyecanlanıyorum canım hadi inşallah :)
kızlar günaydın. Hepimiz aynı anda burada olamıyoruz maalesef..Müge cim tebrik ederim canım..Ayağını sürüde bizde arkandan gelelim..:)) Gül cüm sende sabret bak göreceksin hamilesin. Senin gibi bizde merakla bekliyoruz. Bu arada ben HSG çekildim. Kandırmışsınız beni bütün gece ağrı yaptı ( Bu arada sizin ağrınız çift taraflımı oldu. Benim sadece sağ tarafım ağrıyor. Bu ne demek sizce?
Yeşil yazıyla yazayımki muradımız gerçek olsun :dance:
Kzlar bu mübarek cuma gününün hürmetine allahım bütün bebek hasreti çeken kadınlara önce sağlıklı,hayırlı BEBEKler verirsin inşallah kucaklarımızı doldurursun aminnn ,gönüllerimize göre verirsin inşallah.AMİNNNN/[COLOR]
loveactually cim sonuç pazartesi verilecek. Umarım teorilerinde haklısındır. seninki niye acımadı anlamadım. Benım çok sancı yaptı ilaç verildiği an. Ve filmden 3 sonra sancım başladı, karnım şişti. Bütün gece sancı yaptı inan. İnşallah açıktırda bunları çektiğime değer..
Günaydın kızlar kimse yok gördüğüm kadarıyla neyse sonra gelirsiniz herhal. dün geç döndüm giremedim. İyi haberler varmış mügebenip tebrik ederim seni çok mutlu oldum. allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Gül78 ben burdayım merak etme seninle birlikte heyecanlanıyorum canım hadi inşallah :)
Rahelcim o anda işlem yapılır yapılmaz sana açık yada kapalı demesi gerekirdi. bence sen orayı bi ara konuş. ayrıca sana bi kağıt vermeleri lazım o kağıtdada yazıyor olması lazım. ne yapmayı düşünüyorsun bence erteleme. Gülcüm heyecan dorukta ben de bir saatliğine dışarı çıktım şimdi geldim. hadi hayırlısı bekliyoruz haberlerini
inşallah güzel haberle döner eşin canım bebişine kavuşmuşsundur