sonucumu aldım malesef yine negatif senağlamasenağlamasenağlama neye üzülsem hamile olmayışımamı yoksa teklemeyen adetimin gecikmesinemi üfff ne yapcam şimdi yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Kızlar kan tasti yaptırdım ve sonuc negatifff:çok üzgünüm:
ögrendıgım an sok oldum cunku kendımı cok alıstırmıstım lutfen kızlar sıze tavsıyem kendınızı cok kaptırmayın sonra cook uzuluyoruz ılk duydugumda cok agladım ama sımdı daha ıyıyım Allahım boyle uygun gormus demekkı hayırlısı boyleymıs
hepımız ıcın herseyın hayırlısı olsun
Ama hala kafamdakı soru bugun 3. gun ve ben hala hasta olmadım bır sorun mu var acaba:bbo:
ah canım ya. Ne diyeceğimi bilmiyorum. İkimiz de okadar belirti yaşadık. Demek hepsi boşmuş. Şimdi diyorum ki içimden son 3 ayda yaşamadığım belirti kalmadı. Artık belirtilere takılmayacağım diyorum.
Demek ki daha vaktimiz gelmemiş. Bir dahaki aya inşallah.
Adetinin gecikmesi psikolojik olabilir ya da geç yumurtlamışsan adetin gecikmiş olabilir. O kadarkasık ağrısı çektik değil mi? :sm_confused:
ama üzülme canım. Bir dahaki aya yine çalışırız bol bol dua ederiz. Hayırlısı ne zamansa artık.
ögrendıgım an sok oldum cunku kendımı cok alıstırmıstım lutfen kızlar sıze tavsıyem kendınızı cok kaptırmayın sonra cook uzuluyoruz ılk duydugumda cok agladım ama sımdı daha ıyıyım Allahım boyle uygun gormus demekkı hayırlısı boyleymıs
Ama hala kafamdakı soru bugun 3. gun ve ben hala hasta olmadım bır sorun mu var acaba:bbo:
Canım ben de çook üzüldüm şimdi. Adet zamanında leke gelmesi falan hep belirti olarak biliyordum ben. Şimdi kendime de kızdım sanki böyle çok umut vermiş gibi.
Canım çok iyi bilirim ama kan testi sonucunun negatif çıkmasının insanı nasıl üzdüğünü. Ama kendini çok sıkma Allah büyük. Mutlaka doğru olan zamanı bekliyordur meleklerimiz.
Biz de 1 ay daha deneyip dr.a gideceğiz. Dr 5 ay deneyip gelin demişti ama aylar geçmek bilmiyo ki.
Ne yapalım iş olacağına varır. Moralleri yüksek tutmak gerek.
kendine kızma sadece belirtiler sanki hamileymişim gibiydi herkeste değişiyomuş allah kısmet etmedi demkki zamanı var ya da benim dünyadaki imtahanımda anne olamamaktır belkide kimbilir:çok üzgünüm: dr arıcam şimdi bakalım ne söylicek adetimle ilgili bir sorun olmasında şu an başka bişey düşünemiyorum
bır ara bakalım hakıkaten ne dıyecek dr un . eger gel bakalım derse bıraz daha adetım gecıkırse bende gıderım buraya yazarsan dr un nededıgını sevınırım canım
sonucumu aldım malesef yine negatif senağlamasenağlamasenağlama neye üzülsem hamile olmayışımamı yoksa teklemeyen adetimin gecikmesinemi üfff ne yapcam şimdi yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım ya cok üzüldüm sanki benim sonucum gibi....bende cok ümitlenmiyeyim ozaman boşuna.senin göğüslerinde belirti varmıydı?sanırım hamişliğin ilk belirtisi döllenmedn hemen sonra olan göğüs hassaslığıymış.bende yok ozamn boşuna ümit etmiyecegim.hayırlısı
kızlar reglim 21 mart az kaldı.bu ay arkadaşlar yaşamadığım bişey oluyo.normalde benim regli günlerime yakın akıntım sarımsı ve kokulu olur.bu ay arkadaşlar şeffaf çiy yumurta akı gibi akıntım oluyo.baya yoğun iç çamaşırım bile ıslanıyo.su gibi neden acaba.........yumurtalıklarımda vurup geçen sancılar oluyo iğne batae gibi.bazen belim ağrıyor bacaklarıma vuruyor. bunları her ay yaşadığım için önemsemiyorum.ama akıntı şekli farklı.kızlar bu ay hiç kafama takmıyorum.olursa olur.sadece fikir almak için paylaşıyorum.rabbim isteyen herkesi anne yapsın........ammmiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
amin canım sağol rabbim istediyse bu ay olacak yoksa sonra olucak allahım isteyen herkesi hayırlısıyla evlat nasip etsin............:sm_cool:Canım inşallah hamişsindir. ama lütfen belirtilere kafa yorma. Çünkü hiç belli olmuyor. Ben 3 ayda bütün belirtileri yaşadığım için söylüyorum. Sonra sonu hüsran oluyor. kafan atakma o yüzden. Zaten takmıyorsun anladığım kadarıyla. Hayırlısı olsun.a.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?