Kızlar cook tesekkur ederım desteklerınız ıcın okadar duygulandımkı anlatamam.
Insanın yuzunu bıle gormedıgı ınsanlrdan bu kadar kalpten destek ve dua alması kadar guzel bır duygu yok.senağlama
Bugun o kadar duyusalım kı dokunsanız aglarım o yuzden yazdıklarınızdan cok duygulandım
Yarın benım ıcın buyuk gun tabı yaklasık 4 5 gun olmazsam (kı ınsallah olmam hamıleyımdır) bekleyısım surecek. Asıl zorlu gunlerım yarın baslıyor:a015:
Sızı sevıyorum cok sagolun yarın haber verırım kızlar dua edın banaa.s.:a015:
dileğimbebeğim naptın ben de de aynı belirtiler var heyecanla seni bekliyorum
Herkese günaydın arkadaşlar.
Dileğim bebeğim canım inşallah adet olmazsın da iyi haberler verirsin bize. ayrıca şu gün ekadar test yapmadan durduğun için de seni tebrik ediyorum. :):)
Canımsın yaa ne guzel benım umudum oluyorsun , pekı bısey sorucam senın kasık agrın adet gunlarıne yakın ıkı taraflı olmaya basladımı cunku benım sol tarafımla basladı sonra 2 3 gun gectı sımdı adet olacak gıbı ıkı kasıgımda da batmalar var bıde akıntım yok benım
sende de oyle mı oldu?[/QU
canım benim bendede aynısı oluyordu ama sağ tarafımla başaladı sonra 2 taraflı olmaya başladı kuzenimin sol tarında ağrı olmuş.adet olucak gibi batmalar oluyordu girip çıkıyordu öyle uzun sürmüyordu hatta çok şaşırıyordum akıntım falan olmadı öğle aşerme,görüslerde değişiklik falan olmadı zaten adetin geçtikten sonra başlıyor o belirtiler dediğim gibi sadece sağ tarafımda ağrı oluyordu kısa süreli sonra adet sancıları olmaya başladı girip çıkan sancılar
sevdacçiçeğim;
Karnnda şişkinlik de olmuş muydu cnm?
Kızlar nasıl heyecanlıyım anlatamam yaaaa buarada kasıklarım cok agrıyorr:çok üzgünüm:
CANIM İNŞALLAH OLMAZSIN.ALLAHIM NE OLUR İSTEYEN HERKESİ BEBEĞİNE KAVUŞTUR.HEPİMİZ AYNI AMAÇ PEŞİNDEYİZ CANIM BENDE 21 MARTI BEKLİYORUM .İNŞALLAH HEPİMİZ BU AY BEBİŞİNE KAVUŞUR
Dileğim bebeğim canım ben geliyorum sen yoksun sen girince de bana denk gelmiiyor. Ne oldu merak ettim. olmadın inş. adet ha?
BİTANEM KARNIM BAYA BÜYÜDÜ AMA AŞIRIDA GAZ ÇIKARTIYORUM..........PARDON..........4 5 GÜN GÖĞÜSLERİMDE HAFİF AĞRI OLDU BUGÜN YOK.BUGÜN MİDEM BULANIYO.AĞZIMIN TADI DEĞİŞİK.REGLİME 5 GÜN VAR.HAYIRLISI BAKALIM SEN NASILSIN CANIMamın canım ınsallah buarada sen belırtı hıssedıyormusun hıc:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?