- 13 Temmuz 2007
- 308
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bende adeti gecikenlerdenim 6 gün geçti bu kadar hiç gecikmezdi karnımda sancı oluyo adet olmam gereken günde açık kahve akıntım oldu ondan sonra tık yok gögüslerim bayagı büyüdü bunun yanında adet olacakmışım gibi ara ara sancı giriyo kasıklarıma 3 gün geçtikten sonra idrarda test yaptım çıkmadı acaba erkenmi davrandım ne yapsam yardım edin
Canim sen hemen bir kan testi yaptir, banada hamilesin gibi geliyor. Hayirlisi olsun.
Dileğim bebeğim canım ben geliyorum sen yoksun sen girince de bana denk gelmiiyor. Ne oldu merak ettim. olmadın inş. adet ha?
Canim sen hemen bir kan testi yaptir, banada hamilesin gibi geliyor. Hayirlisi olsun.
haklısın canım hiç üzülme olursa olacak.bende heray kendimi çok şartlandırırdım ama bu ay olursa olur diyorum.hiç kafama takmıyorum.benimde son 5 günümdeyim bakalım.rabbim nasip etmişse olucak yoksa olmayacakBende bu ay bazi belirtiler hissettim bekledim ama adet oldum, bugun 5. gunu adetimin. Icim Allah ima sonsuz sukurler olsun cok rahat. Ne zaman hayirlisi ise o zaman olucaktir zaten.
Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini versin.
Arkadaşlarben bu sabah adet oldum. Ama hayırlısı olsun diyorum. Ne yapalım bir dahaki aya inşallah. Dileğim bebeğim sen ne yaptın? Balsın sende gelişme var mı?
Dualarım sizinle.
Kızlaaarr buarada herkese GUNAYDIIINNNNNNN
bu haftada hersey herkesın gonlune gore olur ınsallahŞeniz
slm herkese günaydın biraz önce kan tahlili verdim 2 saat sonra sonucu alıcam bana duz edin pozitif çıksın artık bende hamiş olayım