ayyy ınsallah kızlar yaa
melekcık sendekı degısıklıklerı rıca etsem yazarmısın belırtılerın neydı?
bende karnımın alt tarafında hassasıyet hıssedıyorum degısık bıseyler var bıde adetıme 2 hafta kala kasıklqarımda agrılar basladı normalde hastalanmadan once bıle kasık agrım olmaz:uhm:
kan tahlili yaptırsana hemen çıkar sonucun
arkadaşlar hala kasığımda ağrı var ama kendimi hamiş gibi hissetmiyorum. Heralde ben de adet olacağım. Napalım artık. Demek ki hayırlısı böyleymiş.İnşallah gelecek aya.
canımmm yaa ınsallah dedıgın gıbı olur ve bebısıme kavusurum
kan tahlılıne gelınce bu sefer sdetımın gecmesını beklemek ıstedım testte negatıf denınlınce cok uzuluyorum en azından adet oldugumu gorunce belkı okadar uzulmem
ama sen bana umut oldun ınsallah vardır yaaa
canım bende test yapmaktan çok korkuyordum her ay negatif çıkıyordu yapmıcam bu sefer dedim adetim 1 gün geçince hemen şüphelendim test yaptım pozitif açık pembe çıkmıştı inanamadım şoka girdim belirtilerimiz aynı Allahım inşallah artık yaaa isteyen herkesin bebeği olsun bu beklemek o kadar zor gelirki insana bende hiç ümit yoktu eskiden her ay gebelik belirtileri yaşardım ama hep adet olurdum psikolojikmiş en sonunda kasık ağrısı olduğu için birde 2 hafta önceden başlaması beni iyice ümitsizlendirdi ama bebeişim varmış çok şükür offf benide heyecan sardısırnaşık şey hayırlısı olsun canım benima.s.
Canımsın yaa ne guzel benım umudum oluyorsun , pekı bısey sorucam senın kasık agrın adet gunlarıne yakın ıkı taraflı olmaya basladımı cunku benım sol tarafımla basladı sonra 2 3 gun gectı sımdı adet olacak gıbı ıkı kasıgımda da batmalar var bıde akıntım yok benım
sende de oyle mı oldu?[/QU
canım benim bendede aynısı oluyordu ama sağ tarafımla başaladı sonra 2 taraflı olmaya başladı kuzenimin sol tarında ağrı olmuş.adet olucak gibi batmalar oluyordu girip çıkıyordu öyle uzun sürmüyordu hatta çok şaşırıyordum akıntım falan olmadı öğle aşerme,görüslerde değişiklik falan olmadı zaten adetin geçtikten sonra başlıyor o belirtiler dediğim gibi sadece sağ tarafımda ağrı oluyordu kısa süreli sonra adet sancıları olmaya başladı girip çıkan sancılar
Canımsın yaa ne guzel benım umudum oluyorsun , pekı bısey sorucam senın kasık agrın adet gunlarıne yakın ıkı taraflı olmaya basladımı cunku benım sol tarafımla basladı sonra 2 3 gun gectı sımdı adet olacak gıbı ıkı kasıgımda da batmalar var bıde akıntım yok benım
sende de oyle mı oldu?[/QU
canım benim bendede aynısı oluyordu ama sağ tarafımla başaladı sonra 2 taraflı olmaya başladı kuzenimin sol tarında ağrı olmuş.adet olucak gibi batmalar oluyordu girip çıkıyordu öyle uzun sürmüyordu hatta çok şaşırıyordum akıntım falan olmadı öğle aşerme,görüslerde değişiklik falan olmadı zaten adetin geçtikten sonra başlıyor o belirtiler dediğim gibi sadece sağ tarafımda ağrı oluyordu kısa süreli sonra adet sancıları olmaya başladı girip çıkan sancılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?