canım sana demiştim erken diye
Canım bir de zeynoonun haberi ban aumut oldu. İnşallah heveslerimiz boşa çıkmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sana demiştim erken diye
canım bende adet öncesi baş ağrısı çok fazla olmadı bendeki belirtiler aynı adet belirtisiydi ve bende hiç ümit yoktu adetim 1 gün geçti test yaptım adetim geçtikten sonra başladı bende belitiler baş ağrısı,kasık ağrısı,sık idrara çıkma,uyku eğilimi vs. bu arada hamilelik düşündüğün dönemde ağrı kesici almak doğru değil tatlım duyduğum kadarı ile eğer hamilelik var ise düşüğe sebep oluyor ama İnşallah sende böyle bir şey olmaz canım
Kızlar kesinlikle eğer bebiş düşünüyorsanız yumurtlama dönemi içinde ve son adet günü gelinceye kadar ağrı kesici almayın!!!
Canım bende baş ağrısı oldu dün ama öyle dikkat etmedim. Yalnız bende de halsizlik var. Göğüslerim büyüdü biraz am arenginde bi değişiklik yok.:uhm:tugbacim insallah hamilesindir insallah bende hamileyimdir benimde biliyosun 5günüm kaldi insallah adet olmayiz. peki sende halsizlik ve basagrisi varmi canim?
Canım bende baş ağrısı oldu dün ama öyle dikkat etmedim. Yalnız bende de halsizlik var. Göğüslerim büyüdü biraz am arenginde bi değişiklik yok.:uhm:
kızlar benımde sol kasık agrım tugbanın testı negatıf cıktıgından berı gectı:bbo:
heralde tamamen psıkolojıkmıs:çok üzgünüm:
karnımda sıskınlık devam edıyor ama artık agrım yok sadece herseye aglar oldum o da adet oncesı olan bısey yaa yıne hamıs degılım heralde
hamle olsam sureklı agrımasımı lazım kasıklarımın yoksa boyle gecme ıhtımalı varmı?
Benimde bugun adet gunum, adet olacagimi hissediyorum yani ayni adet gunlerimdeki hisler var su anda, bekliyorum bende. Sevda Cicegim, sende adet belirtileri hissetmis ve hic umudum yoktu demissin. Aynen su an bende oyleyim, yani eger su an hissettigim adet belirtileri ile eger hamile kaldiysam cok sasiricam.
evet canım benim hamilelik belirtim falan olmadı ben adet olucam sandım hatta çok üzülmüştüm bu ayda olmadı diye kendi kendime çok ağlamıştım bende çok şaşırdım ve şoka girdim adet sancım var hatta pedimi bile koymuş bekliyordum 1 gün geçti test yaptım hamileymişim.hamilelik belirtilerinin hepsi adet geçtikten sonra başlıyor adetten öncekisi tamamen psikolojik bir durum İnşallah hamilesindir
Dileğim bebeğim nerelerdesin? Bir gelişme var mı?
Bugun adet oldum canim. Hayirlisi ne ise o olsun.