Arkadaşlar negatif. Hala kasığımda hafif ağrılar var ama. Çok canım sıkıldı.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Acaba erken mi yaptırdım diyorum kendi kendime ama adetime 6 gün var. Olsaydı çıkardı herhalde. Çok üzüldüm :çok üzgünüm:
Canım 2 martta yumurtladığımı düşünerek 14 gün ekliyorum 16 mart diye düşünüyorum adetimi.
Ay canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Darısı da benim başım ainşallah:)
selam tuğba seninle aynı günü bekliyoruz umarım ikimizde hamişizdir.ben farklı olarak bu ay bugün göğüslerimde bir ağrı hassasiyet hissediyorum.ayrıca yumurtlama günümden beri sağ kasığımda ara ara batmalar sancılar oldu bilmiyorum bunlar belirtimi ayrıcada çok uykum geliyor Allah inşallah ikimizinde yüzünü güldürürr ve bekleyen herkwesin
Canım amin inşallah. Ama ben kan testi yaptırdım negatif çıktı. Erken mi yaptırdım bilemiyorum ama kasığımda ağrı hala arada oluyor. İlk başt açok üzülmüştüm ama şu an üzülmüyorum. Yine de bekleyeceğim adetime kadar, belki de erlen yaptırdım testi adetime 6 gün kala.:çok üzgünüm:
sevdacicegim sana sormak istedigim birsey var. senin adet öncesi olan belirtilerinde basagrisi olmusmuydu. benim iki gündür basim agriyor cok ve dün hic yanetkisi olur diye düsünmeden agri kesici aldim bi tane. sence bi yanetkisi olurmu eger hamileysem? cevaplarsan cok sevinirim canim!!!
Gunaydııınn kımse yokmu ya:1shok:
hepınız uyuyormusunuz yoksa hala
tugbacım azonce sayfalarda dolasırken bırısı demıskı ben 7 gun kala kan testı yaptırdım negatıf cıktı 5 gun kala ıdrar testı yaptım cıktı dıye yazmıs
Umutlanmayalım ama boyle seyler de olabılıyor yanı aklımızın bır kosesınde kalsın
(ınsallah oyledır)a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?