olur canım bende ama cok degıl az akıntım olur hep sımdıde az gelıyor gercı ama bılmıyorum senın cok mu akıntın var suanda?
dileğim bebeğim senin adetin geciktimi ve ayrıca düzenlimi
arkadaşlar merhaba yeniden.sevda çiçeğim ve dileğim bebeğim.ilk öncelikle rabbim hayırlı bebekler nasip eder inş hepimize.beni bir sorum ama alamadığım cevaplarım var.doğrusu eminki cevap verenler doğru veriyodur.ama ben anlamak ya istemiyorum yada gerçekten kalın kafayım.şimdi ben de eşimle korunmayı bıraktık yakalaşık 5 günden beri korunmuyoruz.peki ben şimdi hamile olduğumu nasıl anlıcam birde biz baya bi kaptırdık eşimle kendimzi bebeğe ya olmassa diye çok üzülüyoruz rabbim yinede herşeyin hayırlısını versin ama.nebilim bi çıkmazın içindeyim gibi.nasıl anlıcam nasıl anlaşılacak bilmiyorum.sadece çok sık idrara çıkıyorum o kadar.yardım edin lütfen.sevgilerle
arkadaşlar merhaba yeniden.sevda çiçeğim ve dileğim bebeğim.ilk öncelikle rabbim hayırlı bebekler nasip eder inş hepimize.beni bir sorum ama alamadığım cevaplarım var.doğrusu eminki cevap verenler doğru veriyodur.ama ben anlamak ya istemiyorum yada gerçekten kalın kafayım.şimdi ben de eşimle korunmayı bıraktık yakalaşık 5 günden beri korunmuyoruz.peki ben şimdi hamile olduğumu nasıl anlıcam birde biz baya bi kaptırdık eşimle kendimzi bebeğe ya olmassa diye çok üzülüyoruz rabbim yinede herşeyin hayırlısını versin ama.nebilim bi çıkmazın içindeyim gibi.nasıl anlıcam nasıl anlaşılacak bilmiyorum.sadece çok sık idrara çıkıyorum o kadar.yardım edin lütfen.sevgilerle
Dileğim bebeğim eşimden dolayı bağkurluyum. ama ben bugüne kadar klinikte yaptırdım hiç bilmiyorum bağkur karşılıyor mu? Sen nasıl ödedin?
daha malesef gecıkmedı 5 gunum var ama duzenlıdır hep ama canım ben buay hıc yasamadıgım bır sey yasadım kasık agrısı hastalanmama 1 gun kala bıle agrımazdı sadece hafıf batmalar olurdu bu sefer sol kasıgım bayagı agrıdı suan hafıflemesıne ragmen ara ara yıne agrıyor. karnımın alt tarafında asırı hasssasıyet ve dolgunluk var gogus uclarımda morarmıs gıbı kahverengı degıl sence bunlar belırtı degılmı?:uhm:
Canım oturduğum yerin çok yakınındaözel bir klinik var orada yaptırdım. Kimse de yol göstermedi. Bir telefon açıp sorayım kliniğe bakalım.
Bu arada demin tost yaptımkendime söylemesi ayıp ama tostu yerken peynirden çok tiksindim birden kokusu ağır geldi, halbuki severek yediğim bir kaşardı:) off ya acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Tostu da yiyemedim. Yazık oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?