Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tugbacımm o tostu yıyemedıgıne cok sevındımmmm:dance: ayy canım ınsallah yaa buarada sevda cıcegını bana yazdıgını okudun dımı sendede aynı belırtıler var demekkı bu mesaj sana da gelıyor hamış olabılırızz tubısım yaaa ınsallah:dance::teytey::dance:
tuğba canım adetin geciktimi
Canım adetime 6 gün var daha ama işte heyecan hat safhada:sm_cool:.
kızlar yaaa sizleri heyecanı benide heyecanlandırdı bebeğim sizede uğur getirir İnşallah yazılarınızı okudukca hüsrana uğramanızdan çok korkuyorum İnşallah İnşallah hamilesinizdir
ayyy vallahı dungece bende agladım eskı bır arkadasım geldı aklımaa esımde ne alaka nerden cıktı sımdı dıye sasırdı ama ben adet olmadan oncede cok aglarım yınede ınsallah hamıslıktendır
:dance:
Canım çok ortak yönümüz var. Oy oy inşallah. Gidip kan testi yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum. Sen hangi burçsun onu da merak ettim şimdi.
Bu arada bu siteye girmekten hiç bi iş yapamaz oldum. Bilgisayar başında otu:enbuyukkk:rmaktan.
tugba acım arayıp sordun mu tıp merkezıne karne ıle ucretsız yapıyorlar mı dıye
Emekli sandığı, bağkur ve ssk ile anlaşmamız yok dedi
Sağlık ocağında yaparlar mı acaba. Bir de doktorun yazması gerekiyor mu? Yani istek kağıdı gibi.
ayy canım yaa ınsallah husrana ugramayız ama bu ay cok degısık belırtıler var o yuzden bukadar umutlandım ama yınede herseyın en ıyısını Allahım bılır o nezaman derse o zaman oyuzden bu ay olmasada Onun takdırıdır uzulsem bıle asla umutsuzluga kapılmıcam sonucta bızım 3. denememız daha.Ama eger hamissem ılk buraya baslık acıcam ve sızlerle paylasıcam:teytey:
Ayy az kalmıs ınsallah bebısın sana erken dogungunu hedıyen olur. Buarada benım bu senekı dogumgunum 11 mayıs anneler gunune denk geldı yanı anneler gunuyle aynı gun ınsallah bugune kadar hıc anneler gunu kutlaayamadım bu sene dgumgunumle annelergunumu aynı gun kutlama sansım olur:sm_confused: