Gebeliğe Hazırlık Acaba hamile miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah sayın güzel çıkmış ama görürsün artık inşallah minik kuzumu hepimiz hamile olursak aynı anda dogurcaz senin ilk mi canım
Evet canım 2020 bebekleri zor zamanda olsalarda heyecanindan ödün vermiyor
Benim ikinci ilki hemen olmustu 7 yil bitiyo neredeyse 2 yildirda olmuyodu sonunda nasip oldu kizim bayağı büyüdü istedim ama olmuyodu

Bn yeni üyeyim pek anlamiyorum mesajlarim nereye gidiyo bana cvp verenleri nasil görecem

Öncelikle hayırlı olsun canım. Senin adeti kaç gün geçti?
Teşekkür ederim .Canım şuanda 10 gün oldu geçiyor ama son beta testim dersen 7 gün gecmisti pazartesj gunu kese icin gitmstm goremeyince beta hcg istedi doktor

Teşekkür ederim .Canım şuanda 10 gün oldu geçiyor ama son beta testim dersen 7 gün gecmisti pazartesj gunu kese icin gitmstm goremeyince beta hcg istedi doktor
Canım benim de 10 gün geçiyor. Ben kan vermedim idrar testiyle gördüm çizgiyi. Doktorum yarın gel keseyi görelim dedi. İnşallah görürüm canım. Sen idrar testi yaptınmıydı? Fotosu varsa buraya yükleyebilir misin?

Merhaba kızlar ben klomen kullandım 23 mart kontrolum vardı 2 tane yumurtam oluşmuş ilişki tarihi verdi doktor en son ilişki 27 marttı ve 15 gün sonra test yap dedi verdiği ilişki günlerinden sonra benim kasık ağrım bel ve sırt ağrılarım başladı sanki rgl olcakmışım gibi göğüs uçlarım dokununca hassaslaşıyor akıntım da var ve normal mi bilemiyorum ama göbeğimden aşağı doğru inen kahverengi çizgi var bir kaç kez mide ağrım oldu belime ve kasıpıma kramplar giriyor bazen tuttumu acaba çok umutlanmakta istemiyorum sonra çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…