Evet canım 2020 bebekleri zor zamanda olsalarda heyecanindan ödün vermiyorMaşallah sayın güzel çıkmış ama görürsün artık inşallah minik kuzumu hepimiz hamile olursak aynı anda dogurcazsenin ilk mi canım
Malesefff☹Kizkardesim bu sekilde belirti yasadi oldum diyip msj atiyodu ama yoktu acillerde cidden korkutucu şuan bubkadar ihtiyac varken gidememek ne de zor
Yaptım 2çizgi çıktı anında. İnşallah yarın doktora gidiyorum canım. Senin de güzel haberlerini alalım inşallahCanım al bi gebelik testi yaptın mı hiç
Öncelikle hayırlı olsun canım. Senin adeti kaç gün geçti?Canım pazartesi kese gormeye gittim goremedi doktor cok erken dedi beta aldi tekrar 2233 cikti pazartesj bi daha gitmem gerekiyor
Teşekkür ederim .Canım şuanda 10 gün oldu geçiyor ama son beta testim dersen 7 gün gecmisti pazartesj gunu kese icin gitmstm goremeyince beta hcg istedi doktorÖncelikle hayırlı olsun canım. Senin adeti kaç gün geçti?
Evet var bendede böyle çıkmıştı hayırlı sağlıklı olsunBende adetimin gunu yaptim ahayalet bisi cikti
1 nisan saat 1 de yaptim onda biraz belliydi bunuda bgun yaptim sence varmi canim
Canım benim de 10 gün geçiyor. Ben kan vermedim idrar testiyle gördüm çizgiyi. Doktorum yarın gel keseyi görelim dedi. İnşallah görürüm canım. Sen idrar testi yaptınmıydı? Fotosu varsa buraya yükleyebilir misin?Teşekkür ederim .Canım şuanda 10 gün oldu geçiyor ama son beta testim dersen 7 gün gecmisti pazartesj gunu kese icin gitmstm goremeyince beta hcg istedi doktor
Hayır yapmadım sabah yapmak için kalktıgımda adet olmuştum
Çok sevindim inşallah katlanarak artar sağlıkla ilerler hamileliğinKizlarr beta 33 cikti cok yeniymiss darisi herkesin basinaaa
Inşallah tatlımİnşallah en hayırlı zamanda nasip olur . Hiç üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?