Gebeliğe Hazırlık Acaba hamile miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dark lady

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
188
64
13
33
Adetim her 28gunde bir gelir ve evleneli 7.ayımdayım evlendikten sonra hep 2 gün önce gelmeye başladı yarın adet olmam lazım ama olmadım daha ayaklarım sızlıyor dün gece sol ayağıma yatamadım kemiğim sızlıyordu resmen ağrılarım var kasiklarimda kalbim sıkışıyor sanki ara ara sanki adetim gibi agrım oluyor ama daha olmadım olmak ta istemiyorum 4 5 gündür sabahları ağzımda farklı bir tad oluyor yardım edin lütfen çok heyecanliyim acaba idrar testi yapsam çıkar mi varsa gebelik ?

Evet canım varsa şimdi bile yapsan test çıkar

Canım tatlı çekiyor arada ve hep birşeyler yeme gereğinde bulunuyorum sanki yorgunum hep ve geç kalkıyorum geceleri de yatamıyorum 10 gün falan oldu uykuya doyamıyorum

Yarın inşALLAH ilk idrarla yap silik de olsa çıkması lazım. İnşALLAH hamilesindir. Testin resmini paylaşırsın bizimle de. Hayırlısı olsun

Bunlar belirtiler olabilir tabiki inşallah hamilesindir canım test yap sen

Belirtiler benziyor. İnşallah hamilesindir

Bence şimdi yapma canım çıkmazsa umutsuzluğa düşersin. Sabah ilk idrarla yapsan daha doğru sonuç alırsın inşALLAH. Belirtilerin hamilelik belirtileri. Bence birini yap sonuç üstüne konuşalım. Eğer test bozuksa ya çok silikse yani şüpheli bir durum varsa o zaman yaparsın ikinciyi canım. İnşallah Rabbim sevindirir :)

Gizemm0 merhaba kuzum görünce yazmadan geçemedim inşallah hamilesindir bende çatlatma iğnesi kullandım bu ay Nisan5 gorunuyo bat ama 1 haftadır geçmek bilmeyen adet sancısına benzeyen sancim var inşallah hamile oluruz

Hayalet çizgi gibi olsa yinede gebelik ihtimali varmı

Hayalet çizgi gibi olsa yinede gebelik ihtimali varmı
Duruma bağlı tatlım. Eğer adetin geçmemişse ya da adet günündeysen silik çizgi hamilelik sayılıyor. Ama adet geçmişse o çizginin koyu olması lazım yoksa ben çok gördüm o hayali çizgiden sonra adeti. Rabbim sizlere göstermesin

Kuzum adetim bu pazar inşallah olmaz bende ölü doğum yaptım 1 buçuk seneye yaklaştı hala olmadı inşallah bu ay hepimize hayırlı gelir sen ne zamandır istiyosun bebis

Belirtiler aynen erken gebelik belirtilerİ İnşallah sende çoğumuz gibi çok istediğinden kendi kendini kandıranlardan olmazsın, inşallah pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…