Hemen test almam lazım o zamanEvet canım varsa şimdi bile yapsan test çıkar
Inşallah hemen yapacağım yarın çok teşekkür ederim insalah hamileyimdirYarın inşALLAH ilk idrarla yap silik de olsa çıkması lazım. İnşALLAH hamilesindir. Testin resmini paylaşırsın bizimle de. Hayırlısı olsun
İnşALLAH. Çok dikkat et kendine. İlişkiye girme henüz. En az 2 test al emin olmak için :)Inşallah hemen yapacağım yarın çok teşekkür ederim insalah hamileyimdir
Belirtiler benziyor. İnşallah hamilesindirAdetim her 28gunde bir gelir ve evleneli 7.ayımdayım evlendikten sonra hep 2 gün önce gelmeye başladı yarın adet olmam lazım ama olmadım daha ayaklarım sızlıyor dün gece sol ayağıma yatamadım kemiğim sızlıyordu resmen ağrılarım var kasiklarimda kalbim sıkışıyor sanki ara ara sanki adetim gibi agrım oluyor ama daha olmadım olmak ta istemiyorum 4 5 gündür sabahları ağzımda farklı bir tad oluyor yardım edin lütfen çok heyecanliyim acaba idrar testi yapsam çıkar mi varsa gebelik ?
Hayalet çizgi gibi olsa yinede gebelik ihtimali varmıBence şimdi yapma canım çıkmazsa umutsuzluğa düşersin. Sabah ilk idrarla yapsan daha doğru sonuç alırsın inşALLAH. Belirtilerin hamilelik belirtileri. Bence birini yap sonuç üstüne konuşalım. Eğer test bozuksa ya çok silikse yani şüpheli bir durum varsa o zaman yaparsın ikinciyi canım. İnşallah Rabbim sevindirir :)
Duruma bağlı tatlım. Eğer adetin geçmemişse ya da adet günündeysen silik çizgi hamilelik sayılıyor. Ama adet geçmişse o çizginin koyu olması lazım yoksa ben çok gördüm o hayali çizgiden sonra adeti.Hayalet çizgi gibi olsa yinede gebelik ihtimali varmı
Kuzum adetim bu pazar inşallah olmaz bende ölü doğum yaptım 1 buçuk seneye yaklaştı hala olmadı inşallah bu ay hepimize hayırlı gelir sen ne zamandır istiyosun bebisDuruma bağlı tatlım. Eğer adetin geçmemişse ya da adet günündeysen silik çizgi hamilelik sayılıyor. Ama adet geçmişse o çizginin koyu olması lazım yoksa ben çok gördüm o hayali çizgiden sonra adeti.Rabbim sizlere göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?