Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test artimed mi? Öyleyse başka test yap canım o yalancı pozitif gösteriyorEki Görüntüle 3543714 11 Şubat adet olmam gerekiyor olmadım ama belimde ağrı var dayanamadım test yaptım sonuç böyle sizce hamile miyim yardım edebilir misiniz
Ya çok teşekkür ediyorumTest artimed mi? Öyleyse başka test yap canım o yalancı pozitif gösteriyor
Çok teşekkür ediyorumCanım yalancı pozitif gibi birde gri bi çizgi adet günün o kadar geçmemiş bekle olursun
Rica ederim yine de inşallah vardır diyelimYa çok teşekkür ediyorum
Emin degilsen kzum kan vermen en doğrusu. Az önce bende artimed denedim ama çizgi bile çıkmadı. Bu ay son denememdi. Adetime 5 gün varEki Görüntüle 3543714 11 Şubat adet olmam gerekiyor olmadım ama belimde ağrı var dayanamadım test yaptım sonuç böyle sizce hamile miyim yardım edebilir misiniz
Bu ne stresli bir şeymiş yaEmin degilsen kzum kan vermen en doğrusu. Az önce bende artimed denedim ama çizgi bile çıkmadı. Bu ay son denememdi. Adetime 5 gün var![]()
Bu ne stresli bir şeymiş yaEmin degilsen kzum kan vermen en doğrusu. Az önce bende artimed denedim ama çizgi bile çıkmadı. Bu ay son denememdi. Adetime 5 gün var![]()
inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olsunRica ederim yine de inşallah vardır diyelim![]()
Gerçekten öyle beklemedigin an hemen olur. O kadar emindim ki göğüslerim ilk defa dolgunluk sizi olunca şüphe etmistim geçen ayda 1 gün lekelenme gördümBu ne stresli bir şeymiş yaCuma gününe kadar olmazsam gidip kan vereceğim
Gerçekten öyle beklemedigin an hemen olur. O kadar emindim ki göğüslerim ilk defa dolgunluk sizi olunca şüphe etmistim geçen ayda 1 gün lekelenme gördüm
Kuzum benim inşallah hamilesindirGerçekten öyle beklemedigin an hemen olur. O kadar emindim ki göğüslerim ilk defa dolgunluk sizi olunca şüphe etmistim geçen ayda 1 gün lekelenme gördüm
İnşallah kzum sende hamilesindirKuzum benim inşallah hamilesindir