• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım sizce hamile miyim

ne yapaym

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
22
0
1
26
6836947B-3E79-46B0-B4DE-D3EEA9CDAF57.webp
11 Şubat adet olmam gerekiyor olmadım ama belimde ağrı var dayanamadım test yaptım sonuç böyle sizce hamile miyim yardım edebilir misiniz

Eki Görüntüle 3543714 11 Şubat adet olmam gerekiyor olmadım ama belimde ağrı var dayanamadım test yaptım sonuç böyle sizce hamile miyim yardım edebilir misiniz
Emin degilsen kzum kan vermen en doğrusu. Az önce bende artimed denedim ama çizgi bile çıkmadı. Bu ay son denememdi. Adetime 5 gün var 🥺

Bu ne stresli bir şeymiş ya 😞 Cuma gününe kadar olmazsam gidip kan vereceğim
Gerçekten öyle beklemedigin an hemen olur. O kadar emindim ki göğüslerim ilk defa dolgunluk sizi olunca şüphe etmistim geçen ayda 1 gün lekelenme gördüm

Gerçekten öyle beklemedigin an hemen olur. O kadar emindim ki göğüslerim ilk defa dolgunluk sizi olunca şüphe etmistim geçen ayda 1 gün lekelenme gördüm
Kuzum benim inşallah hamilesindir

Back
X