InşallahBelirtiler benziyor. İnşallah hamilesindir
Inşallah canım benim@Gizemm0 merhaba kuzum görünce yazmadan geçemedim inşallah hamilesindir bende çatlatma iğnesi kullandım bu ay Nisan5 gorunuyo bat ama 1 haftadır geçmek bilmeyen adet sancısına benzeyen sancim var inşallah hamile oluruz
Rabbim yardımcın olsun tez vakitte versin inşallah. Benim de başımdan ona benzer durum geçti. 2aylıkken gelişimi durdu kürtaj oldum. 4sene olacak inşallah. Bu sabah çift çizgiyi gördüm çok şükür. Rabbim inşallah arzusunda olan herkese bu sevinci yaşatsınKuzum adetim bu pazar inşallah olmaz bende ölü doğum yaptım 1 buçuk seneye yaklaştı hala olmadı inşallah bu ay hepimize hayırlı gelir sen ne zamandır istiyosun bebis
Canım gerçekten çok sevindim Allahım hayırlısıyla kucağına almayı göğsünde emmeyi nasip etsin duanda bizleride unutmaRabbim yardımcın olsun tez vakitte versin inşallah. Benim de başımdan ona benzer durum geçti. 2aylıkken gelişimi durdu kürtaj oldum. 4sene olacak inşallah. Bu sabah çift çizgiyi gördüm çok şükür. Rabbim inşallah arzusunda olan herkese bu sevinci yaşatsıngüzel haberlerini bekliyor olucam. Erken yapma inşallah geçsin adetin ya da adet günü yap. ❤
Bu arada belirtin falan varmiydi,Rabbim yardımcın olsun tez vakitte versin inşallah. Benim de başımdan ona benzer durum geçti. 2aylıkken gelişimi durdu kürtaj oldum. 4sene olacak inşallah. Bu sabah çift çizgiyi gördüm çok şükür. Rabbim inşallah arzusunda olan herkese bu sevinci yaşatsıngüzel haberlerini bekliyor olucam. Erken yapma inşallah geçsin adetin ya da adet günü yap. ❤
Bat ne zaman tatlimInşallah canım benim
Unuturmuyum ya bilirim nasıl bir his olduğunu. Sen kaç yıllık evlisinn canım?Canım gerçekten çok sevindim Allahım hayırlısıyla kucağına almayı göğsünde emmeyi nasip etsin duanda bizleride unutma
Hep kendimi dinlerim bu ay takmamaya boş vermeye çalıştım ama yine de insanın aklına giriyor bazı şeyler. Mesela adete yakın kabız olurum hep. Bu ay aksine ishalim. Bel ve kasık ağrısı adetteki gibi aynı. Göğüslerim adetteki gibi şişmedi ama kenarlarında ağrılar var. 3-4gündür gece ateş basıyor su içinde uyanıyorum sabahları gece zar zor uyuyorum zaten ateş basmasından dolayı. Bide çok çok ağır mide ağrılarım vardı kıvrandım ağrıdan resmen 2-3gün öyle geçti. Ve bu benim kendimi dinlememiş halim :)Bu arada belirtin falan varmiydi,
5 senelik evliyim canım sen kaç senelik evlisinUnuturmuyum ya bilirim nasıl bir his olduğunu. Sen kaç yıllık evlisinn canım?
Dinlemeyelim destekte aslında kulağımız bedenimizde ben de her ay foruma girmiycem test yapmiycam diyorum işte olmuyor bende sadece sancı var ama içimden Bi ses gitt kan ver diyo,Hep kendimi dinlerim bu ay takmamaya boş vermeye çalıştım ama yine de insanın aklına giriyor bazı şeyler. Mesela adete yakın kabız olurum hep. Bu ay aksine ishalim. Bel ve kasık ağrısı adetteki gibi aynı. Göğüslerim adetteki gibi şişmedi ama kenarlarında ağrılar var. 3-4gündür gece ateş basıyor su içinde uyanıyorum sabahları gece zar zor uyuyorum zaten ateş basmasından dolayı. Bide çok çok ağır mide ağrılarım vardı kıvrandım ağrıdan resmen 2-3gün öyle geçti. Ve bu benim kendimi dinlememiş halim :)
Testte de çıkmayabiliyomus canım en iyisi kan testi umudunu yitirenlerden olmaCanım bende bu ay bekliyorum inşallah benim adete 5 gün kaldı bugün yine yaptım test dayanamadim hiçbirşey çıkmadı dün belim com agridi onda önceki gün de diz kapagimdan aşağı dizim sancılandı gece uyuyamadım ınanki sağ bacağım özellikle 1 hafta öncede kasiklarimda batma hissettim ama geçti bunlar yarın 4 gün kalıyor 1 yada 2 gün kala tekrar yapicam çıkmazsa bu ay umudum yok inşallah çıkar
Yarın cnmBat ne zaman tatlim
Tabiiki en iyisi kan testi ama adetin geçsin sonra yaptır canım. Lady moon testleri çok güvenilir. Damlatılmalık değil de idrarın içine koyuyorsun ya uzun testler. Ben haftalar önce bi şeyden şüphelenip yaptım acaba adet gördüm de yine de hamilemiyim dedim. Zarzor görünen çok silik bir çizgi çıktı. Çok şaşırdım o testler yanılmaz dedim. Adetimden 2hafta önceydi. Adetimi 1hafta geçti basit bir kaset test yaptım ve kıpkırmızı 2 çizgi.Dinlemeyelim destekte aslında kulağımız bedenimizde ben de her ay foruma girmiycem test yapmiycam diyorum işte olmuyor bende sadece sancı var ama içimden Bi ses gitt kan ver diyo,
Onda kan testinde de çıkmayabilir çünki çok erken henüz. İlk hamileliğimde adete 2 kala yaptım silik bile çıkmadı. Adet günü yaptım kopkoyu olmasa da zorlanmadan göreceyin silik çizgi çıktı sabahına kan verdim 450 çıktı.Testte de çıkmayabiliyomus canım en iyisi kan testi umudunu yitirenlerden olma
Ben bugün dayanamadım kan verdim yarın sonucu alcam buraya hamileyim yazmak nasip olur inşallahOnda kan testinde de çıkmayabilir çünki çok erken henüz. İlk hamileliğimde adete 2 kala yaptım silik bile çıkmadı. Adet günü yaptım kopkoyu olmasa da zorlanmadan göreceyin silik çizgi çıktı sabahına kan verdim 450 çıktı.
Canım al bi gebelik testi yaptın mı hiçTabiiki en iyisi kan testi ama adetin geçsin sonra yaptır canım. Lady moon testleri çok güvenilir. Damlatılmalık değil de idrarın içine koyuyorsun ya uzun testler. Ben haftalar önce bi şeyden şüphelenip yaptım acaba adet gördüm de yine de hamilemiyim dedim. Zarzor görünen çok silik bir çizgi çıktı. Çok şaşırdım o testler yanılmaz dedim. Adetimden 2hafta önceydi. Adetimi 1hafta geçti basit bir kaset test yaptım ve kıpkırmızı 2 çizgi.
Bu arada sormuşsun ben 4 senelik evliyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?