Rabbim umudunu çabanı boşa çıkarmasın inşallah cnm .. ben bugün regl oldum inşallah sen gebesindir ☺Gizemm0 merhaba kuzum görünce yazmadan geçemedim inşallah hamilesindir bende çatlatma iğnesi kullandım bu ay Nisan5 gorunuyo bat ama 1 haftadır geçmek bilmeyen adet sancısına benzeyen sancim var inşallah hamile oluruz
Kuzum Allahım sanada bana da evlat nasip etsin isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın çok zor gerçektenRabbim umudunu çabanı boşa çıkarmasın inşallah cnm .. ben bugün regl oldum inşallah sen gebesindir ☺rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın inşlalah
Yarın öğrencem kan sonucumu canım ben hayırlı olsun hamileliğin sen nasıl öğrendinTest yapan arkadasllar sonuclariniz ne oldu acaba
Insallah guzel sonuclar alirsinYarın öğrencem kan sonucumu canım ben hayırlı olsun hamileliğin sen nasıl öğrendin ☺
Amin canım aminKuzum Allahım sanada bana da evlat nasip etsin isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın çok zor gerçekten
Hangi markayla yaptın peki bende yaptım çift çizgi ama testle ilgili iyi yorum yüzde 40 neredeyse ama olmasada çıkmazdı diye dusunuyorumInsallah guzel sonuclar alirsintesekkür ederim canım bata 2 gün kala oğrendim 4. klomen tedavisiyle oldu benim çok silik çikan testlerim gun gectikce koyulasti ve kan verdim o sekilde oğrendim
İnşallah canım benim dualarimdasinAmin canım aminrabbim kimseyi böyle birseyle sınamasın Senden güzel haber gelir inşallah ☺
Canim benim de big git one step ti test bozuk diye dusundumHangi markayla yaptın peki bende yaptım çift çizgi ama testle ilgili iyi yorum yüzde 40 neredeyse ama olmasada çıkmazdı diye dusunuyorum
YaaCanim benim de big git one step ti test bozuk diye dusundumsonra eczaneden farkli 3 marka aldm hepsinde cikinca kan vermeye gittim inanamiyodum cunku
Yaa canım benimYaasen bana umut oldun biliyo musun içimi çok rahatlatiyosun
Yaa canım benimçok garipti yaptikca silik cikinca test bozuk dedim bide nasil sinirleniyorum ovulasyon testi ile birlikte netten istemistim kardesim diyo iste ucuz test boyle olur dogru sonuc tabi vermez sonrasinda virus korkusunu bianda unutup test arayisina girdim farkli eczanelerde farkli marka buldum en son kan testiyle maceram bitti
Cidden öyle yaa kan testi bile yanıltabilir mi duşünüyodumBizim psikolojimiz bozulmuş çift çizgi görsek bile inanamiyoruz
Bende adetimin gunu yaptim ahayalet bisi ciktiInsallah guzel sonuclar alirsintesekkür ederim canım bata 2 gün kala oğrendim 4. klomen tedavisiyle oldu benim çok silik çikan testlerim gun gectikce koyulasti ve kan verdim o sekilde oğrendim
Cidden öyle yaa kan testi bile yanıltabilir mi duşünüyodumi gebelik dusunmekten normal duşünemiyoruz sanirim
Ben görüyorum çizgiyi galiba var belirtin vs varmıBende adetimin gunu yaptim ahayalet bisi cikti
1 nisan saat 1 de yaptim onda biraz belliydi bunuda bgun yaptim sence varmi canim
Hayır yook canim sadece adet olmadim bgun 3 gunumBen görüyorum çizgiyi galiba var belirtin vs varmı
Aa evet tabiki var canım olmaz miBende adetimin gunu yaptim ahayalet bisi cikti
1 nisan saat 1 de yaptim onda biraz belliydi bunuda bgun yaptim sence varmi canim
Kan testi vericem acile gidicem ya aksam canimAa evet tabiki var canım olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?