Canım pazartesi kese gormeye gittim goremedi doktor cok erken dedi beta aldi tekrar 2233 cikti pazartesj bi daha gitmem gerekiyorSen kesmeyi gordunmu kuzum doktora gittin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım pazartesi kese gormeye gittim goremedi doktor cok erken dedi beta aldi tekrar 2233 cikti pazartesj bi daha gitmem gerekiyorSen kesmeyi gordunmu kuzum doktora gittin mi
Bencede git canım adet gününmüydü dun test tuttun bugunde 1 gun gecikmen var devlet hastanesine gidiceksen canim almiyolar diye biliyorum ama ozelin aciline gidersen alir sanirimKan testi vericem acile gidicem ya aksam canim
31 martta olmam.lazimdi canim valla bulundugum yerde ozel hastane yokki ☹ acile gitmeyi düşünüyorum canim eger varsa kanda cikar direk yarin doktoruma.giderimm yaaBencede git canım adet gününmüydü dun test tuttun bugunde 1 gun gecikmen var devlet hastanesine gidiceksen canim almiyolar diye biliyorum ama ozelin aciline gidersen alir sanirim
Sen ne zaman kan vermistin canim.kac gun geçti bide kac cikmistiBencede git canım adet gününmüydü dun test tuttun bugunde 1 gun gecikmen var devlet hastanesine gidiceksen canim almiyolar diye biliyorum ama ozelin aciline gidersen alir sanirim
Ya ama acile gidiceksen de çok agrim var kasik agrisi bel agrisindan uyuyamiyrm şikayetiyle git senden tahlil isteyince bi de gunum geciyo ilac alamadim gibi soyleki alsinlar beta hcg yoksa acilde prosedurmus doktora denk gelirse aliyolar gebelik testini31 martta olmam.lazimdi canim valla bulundugum yerde ozel hastane yokki ☹ acile gitmeyi düşünüyorum canim eger varsa kanda cikar direk yarin doktoruma.giderimm yaa
Canim benim pazartesi regl olmam gerekirken cumartesi 1 gun once verdim 47 cikti 1 hafta gecikmeyle kese icin gittim keseyi goremeyince bu hafta pazartssi tekrar kan verdim 2233 cikti onumuzdeki hafta bi daha gitmem gerekSen ne zaman kan vermistin canim.kac gun geçti bide kac cikmisti
Ya ama acile gidiceksen de çok agrim var kasik agrisi bel agrisindan uyuyamiyrm şikayetiyle git senden tahlil isteyince bi de gunum geciyo ilac alamadim gibi soyleki alsinlar beta hcg yoksa acilde prosedurmus doktora denk gelirse aliyolar gebelik testini
Tamam canim insalllah haber vericem esim 4 de ciksinda.isden bi sende keseyi gorursun insalllaaah hemencikCanim benim pazartesi regl olmam gerekirken cumartesi 1 gun once verdim 47 cikti 1 hafta gecikmeyle kese icin gittim keseyi goremeyince bu hafta pazartssi tekrar kan verdim 2233 cikti onumuzdeki hafta bi daha gitmem gerek
Akinti varmi sende canimCanim benim pazartesi regl olmam gerekirken cumartesi 1 gun once verdim 47 cikti 1 hafta gecikmeyle kese icin gittim keseyi goremeyince bu hafta pazartssi tekrar kan verdim 2233 cikti onumuzdeki hafta bi daha gitmem gerek
Ya benim bi garip aylardr belirti ariyodum ama yalanci belirtilermis bende hic akinti yok çok kuruyum sadece 3 4 gun oldu sık idrara cikiyorum pek bi belirtim yok basta az bi gogsum sertlesti o da adet gunumde kayboldu kisiden kisiye degisiyor sanirimAkinti varmi sende canim
Bnde bugun kupkuruyum yaaYa benim bi garip aylardr belirti ariyodum ama yalanci belirtilermis bende hic akinti yok çok kuruyum sadece 3 4 gun oldu sık idrara cikiyorum pek bi belirtim yok basta az bi gogsum sertlesti o da adet gunumde kayboldu kisiden kisiye degisiyor sanirim
Hastaneye gidebilsem gorucem de keseyi maalesef ki gidemiyorum korkudan bu gdisle haftaya gidebilicekmiyim bilemiyorumTamam canim insalllah haber vericem esim 4 de ciksinda.isden bi sende keseyi gorursun insalllaaah hemencik
Bende çok kuruyum kan testinden sonra da gebelik testine devam ettm o kadar inanmiyodum ama 5+4um bugun hala cok kuruyumBnde bugun kupkuruyum yaa
Bende acile gidelik dedim ama somra vaz gectim yarin doktoruma gidicem ya acil smdi nasildir bilmiyorum virüs malumm kol geziyorHastaneye gidebilsem gorucem de keseyi maalesef ki gidemiyorum korkudan bu gdisle haftaya gidebilicekmiyim bilemiyorum![]()
Ayyy insalllah bensede vardir byle ara ara kasiklarim agrio diom tamam kesin oldum wc gidiom korku.aBende çok kuruyum kan testinden sonra da gebelik testine devam ettm o kadar inanmiyodum ama 5+4um bugun hala cok kuruyum
Maşallah sayın güzel çıkmış ama görürsün artık inşallah minik kuzumu hepimiz hamile olursak aynı anda dogurcazCanım pazartesi kese gormeye gittim goremedi doktor cok erken dedi beta aldi tekrar 2233 cikti pazartesj bi daha gitmem gerekiyor
Hayır yapmadım sabah yapmak için kalktıgımda adet olmuştumKonu Sahibi test yaptınızmı ?
Kizkardesim bu sekilde belirti yasadi oldum diyip msj atiyodu ama yoktu acillerde cidden korkutucu şuan bubkadar ihtiyac varken gidememek ne de zorAyyy insalllah bensede vardir byle ara ara kasiklarim agrio diom tamam kesin oldum wc gidiom korku.a
Malesefff☹Kizkardesim bu sekilde belirti yasadi oldum diyip msj atiyodu ama yoktu acillerde cidden korkutucu şuan bubkadar ihtiyac varken gidememek ne de zor