• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba gebemiyim

Sabis7963

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
14
2
36
45
Selam bayanlar 1 yillik evliyim 40 yasindayim acaba gebemiyim 1 haftadir gisgus agrisi ve hassaaiyeti ve agrisi cekiyorrum sis degil ama agri cok sabah hafif bulanti en sin 8 mayista adet oldum 22 gun aralikli surmeye basladi adetim biraz ayakta durucunca sirt agrisindan duramiyom kafam cok karisik sali gunu kan verecem

Eklentiler

• IMG-20200528-WA0011.webp
    IMG-20200528-WA0011.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 52
Test bozuk çıkmış zaten miratech sürekli yanlış çıkarıp bozuk oluyo eğer adetiniz gecikirse tekrar başka markada bakın olmazsa kan verirsiniz inşallah tez vakitte hayırlı haberler alırsınız

Test bozuk çıkmış zaten miratech sürekli yanlış çıkarıp bozuk oluyo eğer adetiniz gecikirse tekrar başka markada bakın olmazsa kan verirsiniz inşallah tez vakitte hayırlı haberler alırsınız
Tsk.ederim sali gunu bakalim gogus agrisi cok ama sis deil ve cok hassas namazda bile dokununca canim yaniyor

Tsk.ederim sali gunu bakalim gogus agrisi cok ama sis deil ve cok hassas namazda bile dokununca canim yaniyor
O hassasiyet ben bekarken de oluyodu hiç onlara takılma hamilelikle adet belirtisi hemen hemen aynı günün geçmesini bekle o zaman test yap bence

Back