Acaba bu psikolojik bir rahatsızlık mı?

Kızacaksınız ama hergün duş alınır bence. Ben alıyorum en azından. Kışın hergün yazın günde üç kez

Beyim yaz kış günde iki kez alıyor
Burada da bir sorun yok mu?
İşten gelince boneyi takıp bir tur su dökünüp çıkmaktan bahsediyorsanız evet yaz kış hergün duş alınır. Ancak saçlarımız derimiz için hergün bu sıklıkta duş almak zararlı olabilir. Bu defa daha sık yağ ve kremlerle desteklemek gerekir. Diğeri bir sorun da su kullanımının çok fazla olması. Yazın da denize girilmiyorsa gün içinde temizlik vs yapılmamışsa üç duş oldukça fazla.

Bence bu bir rahatsizlik degil aliskanlik. Ama derseniz ki gunde 3-5 kere dus aliyorum o zaman is degisir.

Sıcak bacım sıcak, totişimize kadar terliyoruz
Duş dediğim suya gir çık işte yav. Şimdi uzun uzun anlatayım mı saç vücut yıkama rutinlerimi
Titiz ya da kafayı temizlikle bozmuş insanlar değiliz, suyu seviyoruz sadece.

Benı anlattın

Bence Barış Özcan’ın insan vücudundaki canlılar hakkındaki videosunu izleyin. Duş alsanız da içinizde kımıl kımıl gezen canlıların gitmeyeceğini fark edip rahatlarsınız. Temizleyip yediğimiz gıdalar da aynı şekilde.

Ay bu harkeste aynı etkiyi yapmayabilir ya, zaten okbsi olan birinin aklını kaçırmasına bile sebep olabilir

Evet, psikolojik bir rahatsızlık.
Obsesif kompülsif bozukluk. Psikiyatriye görünmenizde fayda var.

Ayrıca saçların sürekli yıkanması saç için de iyi değil. Arada bir yağlanması kökler için faydalı.

Bir şeyi hastalık yapan sizi anlamsız düşüncelere sürüklemesidir. Yani duş alamadığınızda psikolojiniz bozuluyorsa ve anlamsız düşünceler zihninizi meşgul ediyorsa obsesifsiniz demektir. Bunun bir üst versiyonu da kıyafetlerini çıkarıp tuvalet ihtiyacını gideren kişiler.

Su kaynaklarımız gün geçtikçe tükeniyor
artan milyonlarca nufüs ve kuraklık bir kaç seneye daha da etkisini gösterecek su kesintileri yaşamaya başladığımızda keyif olsun diye akıttığınız binlerce litre su için pişmanlık duyacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…